2014 Şubat Anneleri

Ayyy hüzünbaz tokat demişken aklıma bişey geldi. Paylaşayım sizinle de gülün azıcık :1:

Eşim her cuma 10-11 halı saha maçına gidiyor. 2 hafta önce de çıktı evden maça gitmek üzere. Bi deli var bizim burda. Manisa da falan yatmış, zamanında babasını doğramaya kalkmış, cezai ehliyeti falan yok yani adamın. Uzun zamandır da iyiymiş, eşimi de tanıyor. Durdurmuş yolda eşimi "Ehliyetin var mı senin" demiş. Eşim de "abi dalga mı geçiyon var tabi" demiş. Bu da "göreyim, çıkar" falan demiş. Eşim de "abi maça yetişcem, sonra sohbet edelim" falan diyince, bi tane okkalı bi yumruk atmış camdan içeri. Eşimin dudağını patlatmış. Eşim de başında yıldızlar uçuşurken inip dövsem adamın çocuktan farkı yok demiş ve tüymüş. O sinirle gitmiş maça golleri atıp gelmiş eve. Beni de aradı yolda "uyuma ben gelene kadar çok sinirliyim konuşmamız lazım" diye. Gelene kadar ne oldu diye çatladım meraktan. Bi geldi dudağı içerden patlamış, şişmiş. Anlattıkça ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Şimdi camlar kapalı geziyoruz. Allah korusun ordaki sende olabilirdin diye gerilmiş. Adamın üstüne sürcektim arabayı diyo.. :52::52:

cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış :(

ailece başınız sağolsun canım,

ölüm hayatın gerçeği ne yazık ki, ama baba olunca canından can gitmiştir eminim ki,

Allah sizlere çocuklarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Ayyy hüzünbaz tokat demişken aklıma bişey geldi. Paylaşayım sizinle de gülün azıcık :1:

Eşim her cuma 10-11 halı saha maçına gidiyor. 2 hafta önce de çıktı evden maça gitmek üzere. Bi deli var bizim burda. Manisa da falan yatmış, zamanında babasını doğramaya kalkmış, cezai ehliyeti falan yok yani adamın. Uzun zamandır da iyiymiş, eşimi de tanıyor. Durdurmuş yolda eşimi "Ehliyetin var mı senin" demiş. Eşim de "abi dalga mı geçiyon var tabi" demiş. Bu da "göreyim, çıkar" falan demiş. Eşim de "abi maça yetişcem, sonra sohbet edelim" falan diyince, bi tane okkalı bi yumruk atmış camdan içeri. Eşimin dudağını patlatmış. Eşim de başında yıldızlar uçuşurken inip dövsem adamın çocuktan farkı yok demiş ve tüymüş. O sinirle gitmiş maça golleri atıp gelmiş eve. Beni de aradı yolda "uyuma ben gelene kadar çok sinirliyim konuşmamız lazım" diye. Gelene kadar ne oldu diye çatladım meraktan. Bi geldi dudağı içerden patlamış, şişmiş. Anlattıkça ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Şimdi camlar kapalı geziyoruz. Allah korusun ordaki sende olabilirdin diye gerilmiş. Adamın üstüne sürcektim arabayı diyo.. :52::52:

:60::60: sabırlıymış eşin canım...benimki böyle düşünmezdi eminim :1:

bakın burda kim varrr:16::16:

$canımm.webp$kızımmm.webp:16::16::16:

ay maşallah canım ilk resmin neresi olduğunu çözemedim ama ikincisi bacakları sanırım çok tatlı görünüyorlar jackim

bu arada adanadan geçerken ortadoğu hastanesini gördüm güzel bir yerdi doğum ne kadarmış canım orda ?
bbilimim soldaki resimde yüzü...yan dönmüş ve bi eliyle yarısını kapamış vaziyette :1:

sağdaki de ayak ayk üstüne atmış keyifçi kızımın tombul ayakları:9::9:
:nazar:

geçenlerde eşimin arkadaşının eşi normal doğum yaptı canım....480 gibi bişeydi sanırım....sezeryanla normal arasnda 100 tl fark ediyo diye duydum.bi günde özel oda tutsam 600 falan gider işte:34:
Aman da ben onun mununu, bacaklarını yirim. Ohhh maşallah cıbıldak şekerine :54::54:

yi beni bahar teyzeee:56::27::27::16:

tombik bacak diyorum ben....:nazar::52::52:mıncık edicem bi dogsunnn:16::16::16:

başınsağolsun tatlım
geride kalanlara sabır versin rabbim
allah herşeyin sıralısını versin yinede evlatlarına sağlık uzun ömür versin

Allah rahmet eylesin Rabbim evlatlarına sana ailene sabır ve sağlıklı ömürler versin

babasını aniden kaybeden biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni
nefes alma zor gelir ilk başlarda.nefesmi aldığın yoksa bıçakmı anlayamassın
allah babcığına rahmet etsin
kaç yaşındaydı babacığın bir rahatsızlığı varmıydı

Allah rahmet eylesin inşallah...Geride kalanlara sabır versin...

Başın sağolsun canım...Allah rahmet eylesin.....

Rabbim sabır versin sizlere...

ailece başınız sağolsun canım,

ölüm hayatın gerçeği ne yazık ki, ama baba olunca canından can gitmiştir eminim ki,

Allah sizlere çocuklarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Başın sağolsun canım. Allah tüm sevenlerine, ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah..

çok sağolun arkadaşlar içim yanıyor..hüzünbazcım akciğer kanseriydi babam 57 yaşındaydı.

bbilimim soldaki resimde yüzü...yan dönmüş ve bi eliyle yarısını kapamış vaziyette :1:

Sağdaki de ayak ayk üstüne atmış keyifçi kızımın tombul ayakları:9::9:
:nazar:

Geçenlerde eşimin arkadaşının eşi normal doğum yaptı canım....480 gibi bişeydi sanırım....sezeryanla normal arasnda 100 tl fark ediyo diye duydum.bi günde özel oda tutsam 600 falan gider işte:34:

Yi beni bahar teyzeee:56::27::27::16:

Tombik bacak diyorum ben....:nazar::52::52:mıncık edicem bi dogsunnn:16::16::16:

iyiymiş canım fiyat normal bir fiyat yani

yüzü 28. Haftada falan daha güzel çıkacak 30 da hatta kime benzediğini kesiteceksin hele biraz daha kilo alsında annesi :34:

iyiymiş canım fiyat normal bir fiyat yani

yüzü 28. Haftada falan daha güzel çıkacak 30 da hatta kime benzediğini kesiteceksin hele biraz daha kilo alsında annesi :34:

ayy bbilim soldaki resme baktıkça burnum sızlıyor...ağzını burnunu yiyesim geliyor....buna net diyorum bide.o halini görsem demek kafayı yerim:27:

ayy bbilim soldaki resme baktıkça burnum sızlıyor...ağzını burnunu yiyesim geliyor....buna net diyorum bide.o halini görsem demek kafayı yerim:27:

benim ilimden saklamışım bi tane doğumdan tam iki ay öncesinde iyice çenesi falan babaya benziyor diye söylemiştik o resmi aldığımızda hakkatende doğdu aynı baba şimdide öyle zaten babamızın kopyasıdır oğlumuz

kızımda bana benzer inş. :16::16::16::16::16:

Back
X