Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptım ve dün gece bitirdim canım
çoook tatlı oldu, pastel renkler yaptım
ama ben düz sıra değilde, karelerin etrafından dönnerek yaptım
sen düz sıra olarak mı yapıcaksın
eğer kafan karıştıysa ki benimde çok karışmıştı
youtube da 17 partlık her kare dönüşünü adım adım anlatıyor
bende yarın çeker resmini koyarım
ama ben süslemedim, götürücem bayramda annemler altına astar geçirip etrafını yapacaklar inşallah
takıldığın yer olursa yardımcı olurum seve seve
kızlar doktordan geliyorum şimdi .. sonunda oğlum kıymetli pipisini bana gösterdi:)))detaylı ultrasona girdim bebeğimin kilosu 21 hafta 3 günlük 400 grm olmuş boyunuda söyledi ama unuttumama boyununda kilosununda haftasına uyumlu olduğunu söyledi..şimdilik herşey yolunda.. darısı tum annelerin başına inşallah..
ayy bugün çok sevindiriğim
sonunda kıpır kıpır hissediyorum arık, ben öksürdükçe minnak kudurdu karnımda walla
bileydim şimdiye kadar öksürmez miydim :)
kızlar dua edin yarın kontrolümüz var,
hiç kilo almıyorum inşallah sağlığı yerindedir ve artık cinsiyetimizi öğreniriz
çatlıyorum artık yani
şöyle bayrama ananeyle dedeye sürprizle gidelim
mucckk öptük sizi minnoşumla
ouuw işte aşkım hayalimde böyle şu ansoldaki sağdaki aynı anda eklemişim, ikisi farklı bebe soldaki da sağdaki tatlı aslında Allah sağlıklı nasip etsin öncelikleee diyerek bakmaya devam ediorm tatlı bebişlere :)
slm kızlar nasılsınız benim velet pek tembel 2 gündür kıpırdamıyor yineaklım kalmıyor değil.
ya çok karnım ağrıyo bugün ya ben evde cıbıl geziorm ya ayaklarımı filan üşüttüm heralde diyim ne diyim..
ay ben oğluşumu çok merak ediyorum hehehe ct. görücem inşallah iyidir, yolundadır herşey. isnan ağrısı sızısı çok oldu mu pireleniyor.
bir de bende mi manyaklık merak ettim...yakın akrabaları daha sıkı inceliyor musunuz? alacaklı gibi...çocuk çeker diye
ben deli gibi bakıorm röntgen gibi kızımda da öyle olmuştu, kötü şeyler çeker die uyuyamıordum, düşünceleri kışkışlıyordum sürekli.
Şimdi de oğlum için bu durum gündemde...Allah sağlıklı, akıllı, uslu..nurtopu gibi evlatlar versin hepimize en güzel en sağlıklı genleri alsınlar inşallahhhh Aminnnnnn
bir de bilgisayarıma wallpaper koyıım bi tane de oğlan çocugu seçemedim henüz, kızı seçmiştim hemen sarışın bi civciv :) aynen de sarı bi civciv oldu tatlılar tatlısı . Erkek o kadar sarı olsa nası olur tereddütlerim var :) Ama bi Kıvanç Tatlıtuğ mesela hmmmmDur ben Kıvanç'ın bebekliğini bulayım
![]()
BU cumartesi nst bağlanacak korkuyorum ya doğuma alırsa falan diyealmazsa bayramdan sonrasına kalacak
bende diyordum bayraın son günü yaparım
aa yüzüstü nası uyudun yahu? sırt üstü olmasın o
uu çok güzel güle güle kullan, pek nazik ve düşünceli imiş çok beğendik.
maşallah hiç 82 gibi durmuorsun??boyun çok uzun olmalı? ben hala 60 kilonun altındayım hehe başta yemek yiyemiyince böyle oluyor, ama açıldı artık iştahım bende yemezsem olmuyor..12 dedin mi yemeğe koşmak istiyorum. Ki bguün öğle yemeği öncesi bir kahve bir de çiko! yediğimden süre uzadı...şimdi koşarım yemeğeee
erkekten sonra kzı olsa bi derece hani mavileri kızlarda giyerama pembeler erkeklere pek olmuyor :) en azından büyük ihtiyaçları yoktur arabadır, koltuktur. Sen ona cici cici elbiseler alabilirsin bence bu güzel hediyeye bişiler lazım sende ona şık bi mevlüt elbisesi falan fişman alırısn
Adally, senin orkiden bizim kızı görünce kıskanmış heralde
Orkide de severim, selam söyle
Eki Görüntüle 826848 Eki Görüntüle 826849
hadi bakalım ilk eklemeleri yaptım bakalım olacak mı
işte kıvanç'cıgımın bebeklii![]()
![]()
Koca popom bir orkidenin bile intiharına sebep olabiliyor desene
170 cm kızlar boyum. Öyleee çok çok da uzun değilim. 55-60 arasıydı hep kilom. Son 2 yıl içinde 15 kilo almıştım. Üstüne birde hamile kalında tam oldu.
https://www.mortaki.com/ilk-adim-isim-kolye_1977
Bunu bi arkadaşım gönderdi canım bana. Doğum yapınca yaptırcakmış. Ben çok beğendim. Beğenirsen sende isteyiver bundan. Bi ömür takılır sıkılmadan..
Basenlerimdeeeeeee. O yüzden önden çekilmiiş fotoğraf eklemiyorum mhiç
Teşekkür ederim canım. Bu kocamdan kilolu olduğum gerçeğini değiştirmiyor maalesef
Deva kuşu deveeeeee![]()
hastane bahanesiyle ayazımıda grömüş oldum kıpırdak oğlum hiç durmuyor doktor resim bile yakalayamadı![]()
kızlar doktordan geliyorum şimdi .. sonunda oğlum kıymetli pipisini bana gösterdi:)))detaylı ultrasona girdim bebeğimin kilosu 21 hafta 3 günlük 400 grm olmuş boyunuda söyledi ama unuttumama boyununda kilosununda haftasına uyumlu olduğunu söyledi..şimdilik herşey yolunda.. darısı tum annelerin başına inşallah..
Artık doğsun da görelim bebişi yahu merak etmeye başladım![]()
kızlar keçeden yapılan rengarenk kapı süslerine bayılıyorum, yalnız fiyatları abartı 80 TL dediler. keçeden yapılma bebek magnetleri de tanesi 3-4 TL.
sizce keçe temin edip yapabilir miyim, ocak annelerinden yapan vardı.malzemelerle filan hemen hemen aynı rakama denk gelirse de satın almak mantıklı gibi.aşağıda bir resim paylaşıyorum, googl da görsellerde "keçe kapı süsü" diye aratınca çok şeker süsler çıkıyor, hepsini yiyesim geliyor valla:)Eki Görüntüle 827044 Eki Görüntüle 827043 Eki Görüntüle 827045
kızlar keçeden yapılan rengarenk kapı süslerine bayılıyorum, yalnız fiyatları abartı 80 TL dediler. keçeden yapılma bebek magnetleri de tanesi 3-4 TL.
sizce keçe temin edip yapabilir miyim, ocak annelerinden yapan vardı.malzemelerle filan hemen hemen aynı rakama denk gelirse de satın almak mantıklı gibi.aşağıda bir resim paylaşıyorum, googl da görsellerde "keçe kapı süsü" diye aratınca çok şeker süsler çıkıyor, hepsini yiyesim geliyor valla:)Eki Görüntüle 827044 Eki Görüntüle 827043 Eki Görüntüle 827045
Yattım valla :26::26:
kızlar hastanelik olduk ya ishal diye gittik tansiyon çok düşük serum verdiler![]()
selam sunny, artık çorapsız, hırkasız dolaşmak yasak:)
ben akrabaları çok düşünmemeye çalışıyorum, eşimin de benim de bebekliğimiz çok tatlı, ben esmer o ise karbeyaz tenli. bakalım bizim minnak nasıl olacak.geçen bayramda bana hep ceviz içi yedirmişlerdi, "bu cevizin içi gibi akça pakça bebek doğur" diye.öyle dediler diye hiç alınmadım, belki de benim gibi esmer olacak. kime benzerse benzesin senin de dediğin gibi önce sağlıklı, akıllı, uslu, hayırlı, uğurlu evlat olsun hepimizinki.ben bebeğimle konuşurken "babanla benim en güzel özelliklerimizi al yavrum" diyorum, hakikaten en güzel genlerimizi alsınlar, hem görüntü hem de kişilik olarak...
maliyeti uyguna gelebilir canım gerçi net fiyatlarını falan da bilmiyorum
doğumda hastane de dağıtmak için neler yapacaksınız var mı planınız ?
tmm annecim akşam eve gidince çoraplarımı giyicemterlik olunca unutuo insan bari çorap olsun, hırka da giymiorm ev sıcak oluyor.
Amin cnm hepimiz iiçin sağlıklı, güzel bebişler olsun .
Ceviz ile akça pakça bebeği ilişkilendiremedim ama omega açısından ye git sen boşverrr
Esmerin de sarışının da tadı ayrı :)
Her ne kadar Adally bacım biz sarıları sevmesede ben sarı olmaktan dolayı mutluyum :) kızıma da bayılıyorum sapsarı saçlarına da, ama bir gerçek var ki çok sarı erkek biraz çiğ durabiliyor, eh kıvanç'ın yeri ayrı çocukken sarı çiyanmış o da tam
hayalimdeki bebiş kumral, lacivert renk gözlü, buğday tenli, uzun boylu
avrupalıların çocukları sarı sarı çok tatlı oluyorlar, benim eşimin de küçüklüğü sapsarı bişeymiş, şimdi resimlerine bakıyorum da o kadar tatlı ki keşke şimdi o tatlı erkek çocuğu burada yanımda olsa da sevsem diyorum, belki ilerde oğlumuz olursa onun bebekliğine benzer:)
sizde kim sarışın sunny, sen mi eşin mi? kime benziyor kızın?