2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlarr istanbuldayım bir haftadır aile arkadaşlar derken giremedim bitürlü..nasılsınız bebişler nasıl umarım iidir herkes..ben gribi 10 günde atlatabildim 15 gün oldu ama boğazım hala gıcık yapıyo..bide akşam mide yanmalarım arttı burda iştah da açıldı malum:) dr renü şurup vermişti arada onu kullanıyorum..

günaydınnn:54:evet geçmiyor değilmi bir türlü....

Bu kadar zaman insan bu deli ağrıları neden çeker şimdi anlam veremiyorum tamamen kulaktan dolma şeyler.Hani sen demiştin ya insan bilmediğinden korkar diye işte bende tam öyle olmuşum meğer sivri sinek ısırığı yanında kocaman bişeymiş :30:

aynen canım yaşamadığın şey üzerine kuruyor insan işte :34: neyse ki kurtulmuşsun :54:

günaydın herkese
sabah sabah yine geldik işe :19: herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah :54:

Günaydın herkese...Çalışma hayatım en az bir buçuk sene dün itibariyle son buldu.Evdeyim artık eşimde geldi kahvaltı yapıcaz birazdan sonra bütün gün dışarda oluruz sanırım.Aile hekimine gidip yaparlarsa aşımı yaptırmayı düşünüyorum.Sonrasında eşim görümcemin oğlunu görmek istiyor pazartesi doğum yapmıştı ona gidicez daha sonrasında Bingöldeki ev için ıvır zıvır alcaz.Eminönüne gidicez.Eğer yorulmamış olursam bayram için kendime elbise bakmak istiyorum sonrasında.Hepinize kolay gelsin tabi banada :9::9::9:

kızlar ben daha önce de yazmıştım...ama kuruntu yapma demiştiniz bana...dün yine ne oldu biliyormusunuz....benim kayınvalidem olayı iyice abarttı....iyi hoş seviyor ama ne dese iyi;bizim bebekten için o benim yaşama sebebim dedi:53:

herşeye karışacak...konu çalışmaktan açıldı....çalışırsan ben bakarım dedi..ben dedim yok kreşe verip anca öyle dedim....yok ben kreşe verdirmem kreşe verdirmem defalarca dedi durdu:53:çalışsam da çalışmasam da evde oturmak hiçbirşey kazandırmıyor ben vericem öyle düşünüyorum dedim....

son olarak da beni kullanamadı birtürlü...temizliğini yaptırmak için çok uğraştı ama yapmadım....daha çok genç ve bekar görümce var....ve hala da akıllanmamış demek ki....ana oğul gelir benim işlerimi yaparsınız dedi....off çok canım sıkıldı böyle yapıyor şimdiden,kendinden soğutuyor...doğum sonrasından korkuyorum bu seferde kimblir neler yapacak daha diye:43:hamileliğin keyfini çıkaramıyorum ya....kafam dolu sürekli....sanki sürekli hamile olucam hayatım boyunca tadını almam lazım ama olmuyor....

Günaydın herkese...Çalışma hayatım en az bir buçuk sene dün itibariyle son buldu.Evdeyim artık eşimde geldi kahvaltı yapıcaz birazdan sonra bütün gün dışarda oluruz sanırım.Aile hekimine gidip yaparlarsa aşımı yaptırmayı düşünüyorum.Sonrasında eşim görümcemin oğlunu görmek istiyor pazartesi doğum yapmıştı ona gidicez daha sonrasında Bingöldeki ev için ıvır zıvır alcaz.Eminönüne gidicez.Eğer yorulmamış olursam bayram için kendime elbise bakmak istiyorum sonrasında.Hepinize kolay gelsin tabi banada :9::9::9:

hadi hayırlısı artık biraz dinlenme ve yeni hayata başlama zamanı :34::34:
eminönüne gitmişken kızına da bakarsın bişeyler

günaydın kızçeler:)
bayramdan evvelki sooon çalışma günümm
mutluyum 9 gün evdeyim gezerim tozarım
ama en sıkıntısı habire yemek yapmak olcak :DD

ohh ne güzel valla şimdi istdiğin kadar kjendinle ilgilenirsin bebeğinle ilgilenirsinn.
eminönüne gitmişken havuzlu hana da git bari orayı çok ovüolar

kızlar ben daha önce de yazmıştım...ama kuruntu yapma demiştiniz bana...dün yine ne oldu biliyormusunuz....benim kayınvalidem olayı iyice abarttı....iyi hoş seviyor ama ne dese iyi;bizim bebekten için o benim yaşama sebebim dedi:53:

herşeye karışacak...konu çalışmaktan açıldı....çalışırsan ben bakarım dedi..ben dedim yok kreşe verip anca öyle dedim....yok ben kreşe verdirmem kreşe verdirmem defalarca dedi durdu:53:çalışsam da çalışmasam da evde oturmak hiçbirşey kazandırmıyor ben vericem öyle düşünüyorum dedim....

son olarak da beni kullanamadı birtürlü...temizliğini yaptırmak için çok uğraştı ama yapmadım....daha çok genç ve bekar görümce var....ve hala da akıllanmamış demek ki....ana oğul gelir benim işlerimi yaparsınız dedi....off çok canım sıkıldı böyle yapıyor şimdiden,kendinden soğutuyor...doğum sonrasından korkuyorum bu seferde kimblir neler yapacak daha diye:43:hamileliğin keyfini çıkaramıyorum ya....kafam dolu sürekli....sanki sürekli hamile olucam hayatım boyunca tadını almam lazım ama olmuyor....

senin kaynanayı ben anlamadım yahu sen onun için mi doğuruosun bebişi
annen nerelerde senin o gelsin yanına
temizliği de senden başkası varken bu halinle niye sen yapacakmışın ki?:26:
vallahi değişik eşin de bişi demio mu benimki olsa der
zaten kaynanam da eşimden çekinir öyle habire direteemz benim mesela
bu konularda erkeğin dengeyi kurması gerek aslında

Günaydın canım. Yeni yaşantın dilediğince olur inşallah. Oralarda internetsiz kalıp özletme kendini emi? :54:

Canım madem bu kadar canını sıkıyopr gitme. Anlasın konuşmalarının hoşuna gitmediğini. Eşim bişey derse de çok canım sıkılıyor konuşulanlara, kalplerini kırmaktan korkuyorum. Ben gelmicem sen gideceksen git dersin. Saçından sürüyecek halleri yok ya.

günaydın kızçeler:)
bayramdan evvelki sooon çalışma günümm
mutluyum 9 gün evdeyim gezerim tozarım
ama en sıkıntısı habire yemek yapmak olcak :DD

Günaydın canım. İnanır mısın bende sabah sabah onu düşündüm.
Yarın pazar var. Dolaba sağlam stok yapmam lazım
:1:

buarada dün benden iki yıl evvel doğum yapan arkadaşımla konuştum:) yani ocak 2012 li bebeitosu var:)

gecelik pijama takımlarını düğmeli al dio çıtçıtlıların çıtçıtı kopabiliomuş sonra öyle hiç bişi yapamıosun dedi
göğüs kremi lansinoh kullanmış
bebeği taşımak için kanguru önerio pratik oluomuş
çok fazla giysi alma dedi zaten ççok hediye geliomuş
birde aklımda kalan hastane çantasına koyacaklarını liste yap klına geldikçede yaz sonra eksik kalıo dedi

o mesela çorap götürmeyi unutmuş bebeeğ
yazık bebek üşüyünce hemşireler pamuğa sarmış ayacıklarını:))

bide o da bana havuzlu hana git ihtiyaçlarını tamamlarsın dedi
bebek şekerini kapı süsünü falan oradan bak hallet dedi sonraya klamsın hem soğuk oluo hem ağırlaşıosun olmuo dedi

böyle iştee

Günaydın canım. Yeni yaşantın dilediğince olur inşallah. Oralarda internetsiz kalıp özletme kendini emi? :54:

Canım madem bu kadar canını sıkıyopr gitme. Anlasın konuşmalarının hoşuna gitmediğini. Eşim bişey derse de çok canım sıkılıyor konuşulanlara, kalplerini kırmaktan korkuyorum. Ben gelmicem sen gideceksen git dersin. Saçından sürüyecek halleri yok ya.

yaa sorma habire yenio ye yıka topla bi sürü iş ev kirlenio ocak kirlenio
dolap boşalıo sürekli ne yemek yapsam diye düşünüosun
valla evde oturmak da sıkıntı
bi de tabi gezicez onda da para harcarız:D
bence evde oturmak çok külfetli maddi manevi yoruo insanı :27:

yaa sorma habire yenio ye yıka topla bi sürü iş ev kirlenio ocak kirlenio
dolap boşalıo sürekli ne yemek yapsam diye düşünüosun
valla evde oturmak da sıkıntı
bi de tabi gezicez onda da para harcarız:D
bence evde oturmak çok külfetli maddi manevi yoruo insanı :27:

Ahahaha. Çalışan kadının psikolojisi. 1 hafta evde kalınca napıcam diye düşünür olduk :52::52:
Valla çalışırken kahvaltı derdi yok öğle yemeği yok. Bi akşamı düşünüyorduk. Şimdi 3 öğün yapmak bi dert yemek bi dert.
Neyse zaten arife günü yarım gün çalışıyorum. Sonra 2 gün kurbanlıkla uğraşırız. Sonrası Allah kerim

ohh ne güzel valla şimdi istdiğin kadar kjendinle ilgilenirsin bebeğinle ilgilenirsinn.
eminönüne gitmişken havuzlu hana da git bari orayı çok ovüolar

senin kaynanayı ben anlamadım yahu sen onun için mi doğuruosun bebişi
annen nerelerde senin o gelsin yanına
temizliği de senden başkası varken bu halinle niye sen yapacakmışın ki?:26:
vallahi değişik eşin de bişi demio mu benimki olsa der
zaten kaynanam da eşimden çekinir öyle habire direteemz benim mesela
bu konularda erkeğin dengeyi kurması gerek aslında

canım zaten tüm bunlar eşimin yanında olmuyor ki....ona söylüyorum takma boşver desin diyor....bizimki kimseden çekinmez öyle

gunaydın kızlar keyifler nasıl
benim keyfim çok iyi şükür bugün tatilden önceki son iş günü ve kocam dönüyor istdan onuda özlemiştim :16::16:

Gunaydınn.. Dun benım kafam bozuldu yine. Kot pantolonum var bi tane, likralı , beli de öyle yumuşak. Oturuyoruz, kayınvalidem dedi ki pantolonun sıkıyor mu? Yo dedim çok rahat beli halen bol. Bebeğin kafası orda ona göre yani diyor bana. Ben salak mıyım. Bi kere ben bebeğime zarar verecek bi şey yapar mıyım ya. Ondan öğrenicem. Kendisi benden daha çok koruyacak ya.:47::36:
Bi de durup durup o benim o benim diyor. Sinirime dokunuyor. Geçen gün de diyor ki iki tane yapın birini bana verin öbürü size kalsın. Böyle cümleler kurulur mu ya? Harbi salak. Kimsenin torunu olmamış sanki. :41::41: gece aklıma geldi sinirden uyuyamadım. Bi de şeyi düşündüm. Bunlar ailecek benim kadar titiz değiller, ellerini sürekli yıkamazlar. Dışarda köpekleri var, ona dokunurlar sonra benim eve gelirler, ellerini yıkamazlar. Ya da yıkasalar zaten köpeği sarıp sarmaladıkları için her tarafları köpekli oluyor, bazen üzerlerinde tüy görüyorum. O halde gelip bebeğimi taşıyacaklar daha küçücükken:43::43::41::41: her dk elinizi yıkayın diyemem. Bunlar da abartıyorum diye bana sinirlenirler. Bi de hadi ellerini yıkadılar, uzerleri tüylü, ya bebeğimin ağzına burnuna kaçarsa. Köpekleri severim ama bu tavırları yüzünden köpekten nefret eder oldum:50::50: ellerinizi yıkayın diyecem tabi ama kayınvalidem kayıbabam ellemezler köpeğe de dış kapıya, arabaya, carta curta dokunup yıkamazlar yine. Onlara da diyemem ki yıkayın. Allahtan eşim çok titiz çok şükür:nazar::nazar: annesinden bile daha titiz. Eve gelince direk lavaboya gider ellerimizi yıkarız. Çoğu zaman dışardaki kıyafetlerle koltuğa oturmayız. Ama onlara körek sırnaşıyor hep, bacaklarına filan dokunyor, ağzı değiyor. Sonra da gelip oturuyorlar:43::43:
:47::47:
Bi de ben 1 ay yattım düşük tehlikesinden. Bi kere bile yeme göndermedi bi tabak. Gelip bakmadı ve aramadı bile. Yarın bebeğim doğunca ayrılmayacaklar evimden, sürekli gelecekler. Bebeği taşıyıp duracaklar, ben taşınmaya alışsın istemiyorum:43: bi de kv çok bilmiş, şunu yap bunu yapma diye diye beni sinirden delirtir heralde.:50::50:

canım zaten tüm bunlar eşimin yanında olmuyor ki....ona söylüyorum takma boşver desin diyor....bizimki kimseden çekinmez öyle
kötüymmüş ya:S
eşinde takma dio bellki karışmak istemio bence sen anneni çağır gelsin anne yardım etsin sana
kaynana fazla iş kalmasın
gunaydın kızlar keyifler nasıl
benim keyfim çok iyi şükür bugün tatilden önceki son iş günü ve kocam dönüyor istdan onuda özlemiştim :16::16:
ohh ohh keyif valla:)
sabah servisde sızmışım biara uyandım akşam olmuş da eve gidiyorum sandım hala aydınlık hava diyorum:D
düşün yani bugünü nasıl bitirmek istediğimi:ssz:

Gunaydınn.. Dun benım kafam bozuldu yine. Kot pantolonum var bi tane, likralı , beli de öyle yumuşak. Oturuyoruz, kayınvalidem dedi ki pantolonun sıkıyor mu? Yo dedim çok rahat beli halen bol. Bebeğin kafası orda ona göre yani diyor bana. Ben salak mıyım. Bi kere ben bebeğime zarar verecek bi şey yapar mıyım ya. Ondan öğrenicem. Kendisi benden daha çok koruyacak ya.:47::36:
Bi de durup durup o benim o benim diyor. Sinirime dokunuyor. Geçen gün de diyor ki iki tane yapın birini bana verin öbürü size kalsın. Böyle cümleler kurulur mu ya? Harbi salak. Kimsenin torunu olmamış sanki. :41::41: gece aklıma geldi sinirden uyuyamadım. Bi de şeyi düşündüm. Bunlar ailecek benim kadar titiz değiller, ellerini sürekli yıkamazlar. Dışarda köpekleri var, ona dokunurlar sonra benim eve gelirler, ellerini yıkamazlar. Ya da yıkasalar zaten köpeği sarıp sarmaladıkları için her tarafları köpekli oluyor, bazen üzerlerinde tüy görüyorum. O halde gelip bebeğimi taşıyacaklar daha küçücükken:43::43::41::41: her dk elinizi yıkayın diyemem. Bunlar da abartıyorum diye bana sinirlenirler. Bi de hadi ellerini yıkadılar, uzerleri tüylü, ya bebeğimin ağzına burnuna kaçarsa. Köpekleri severim ama bu tavırları yüzünden köpekten nefret eder oldum:50::50: ellerinizi yıkayın diyecem tabi ama kayınvalidem kayıbabam ellemezler köpeğe de dış kapıya, arabaya, carta curta dokunup yıkamazlar yine. Onlara da diyemem ki yıkayın. Allahtan eşim çok titiz çok şükür:nazar::nazar: annesinden bile daha titiz. Eve gelince direk lavaboya gider ellerimizi yıkarız. Çoğu zaman dışardaki kıyafetlerle koltuğa oturmayız. Ama onlara körek sırnaşıyor hep, bacaklarına filan dokunyor, ağzı değiyor. Sonra da gelip oturuyorlar:43::43:
:47::47:
Bi de ben 1 ay yattım düşük tehlikesinden. Bi kere bile yeme göndermedi bi tabak. Gelip bakmadı ve aramadı bile. Yarın bebeğim doğunca ayrılmayacaklar evimden, sürekli gelecekler. Bebeği taşıyıp duracaklar, ben taşınmaya alışsın istemiyorum:43: bi de kv çok bilmiş, şunu yap bunu yapma diye diye beni sinirden delirtir heralde.:50::50:

kız sizin kaynanalar niye böyle o benim falan
canım torunum dese yetmio mu:)

buarada o pantolon olayuını annem de bana dio giy sen böyle sar pantolon diyip kızıo
kaynana diye alınmışındır sen yoksa bişi yok o sözde:))

biz onların yüzünden ayrılıyorduk nerdeyse ama yetmemiş demekki hala:43:gittiğime şükretmiyorlar da sanki ben taşıyıcı anneyim onların bebeği gbi hissettiyorlar....

kötüymmüş ya:S
eşinde takma dio bellki karışmak istemio bence sen anneni çağır gelsin anne yardım etsin sana
kaynana fazla iş kalmasın

ohh ohh keyif valla:)
sabah servisde sızmışım biara uyandım akşam olmuş da eve gidiyorum sandım hala aydınlık hava diyorum:D
düşün yani bugünü nasıl bitirmek istediğimi:ssz:

kız sizin kaynanalar niye böyle o benim falan
canım torunum dese yetmio mu:)

buarada o pantolon olayuını annem de bana dio giy sen böyle sar pantolon diyip kızıo
kaynana diye alınmışındır sen yoksa bişi yok o sözde:))

canım,benim anam yokkiii rahmetli oldu:43::43:doğunca görecekmişz bakalım..yanında olmayınca o da haklı ne diyecek çat diye sen niye böyle diyrosu mu diyecek değil mi ama:47:

Back
X