Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa şu iç çamaşırcı hani orada hamile ürünü varmıymış..
yahu tuvalete harcadığı vakti bana harcasa hiç sorunumuz olmayacak,afedersin benim işim bitince ellerimi yıkar çıkarım yok bu sigarasını yakar kitabını okur ve kitaplık var bizim banyoda bu yüzden:)) kül tablası felan da var hahahahah :))))))))))))) yani şöyle hesap yapalım,8 de sofradan kalkar,wcye girer saat 9,sonra çay doldurur pc başında 3 saat saat 12...sonra tekrar wc saat oldu 1 sonra yatak ve iyi geceler öpücüğü haa işte arada çay koyarken ve yemekte ne konuştuysak oo.....sinirrrrrrrrrrrrrrrr............
neyse ben çıkıyorum darlandım evde anneme gitcem çok öpüyorum sizleriii gidem de annemle dertleşem :) gerçi annem babamı bir anlatmaya başlarsaa ben dönünce eşimin ayağını öperim dee neyseeee :)))))
beşik çok şık çok güzel, güle güle kull
nice nice mutlu sağlıklı senelereeeeveliler gidiyor mu sınıfa, böyle özel günlerde, bizimde yuvada oldu geçen kızımın bi arkadaşının doğumgününü kutladılar, öyle şekerlerdi ki çok özendim, Allahtan kızımın zamanında izinde olucam Allah kısmet ederse oğluşum da doğmuş olacak, diğer türlü de o gün izin mizin alırdım valla kaçırmak istmezdim bu tatlı günüüüü
ayol sıkılma, gerilme sende doğumgünü hassasiyeti de olmuş. Cnm nerede oturuyordunuz? Madem hediye seçmek istemiorsun, rest. seç en baba yere gidin hehebari öyle olsun ne diyim.
kAÇ KİLOSun cnm şu an? Dr. bişi demediyse rahat olun diorm ben, dr. 1 ayda alınan kilo çok oldu mu laf ediyor, ay benim ki gıcık :) oh çok şükür iştahım açıldı dedim, aman yavaş diyo şişko
ah ah ben alıştım, benimki telefon ve ipad e yapışık yaşıyor, geçen almış kızı da yanına angry birds oynuyolar ben de çamaşır makinesi boşaltıyordum, kapattım ışıklarını vır vır bağırdım. Kız da babasıyla bir oldu bana kızıyo filan, tam komediydik ben klasik anne modeli...Benim koca iyidir hoştur ama uzanması boldur, altına yumurta koysak civciv olur o derece..
Eşimi bekliyorum11 de inecek uçaktan
![]()
ohh gözünaydın o zzaman![]()
link verirmisin canım2012 Aralık annelerine baktım şimdi buluşmuşlar bebişleriyle ay çok tatlı![]()
Çok teşekkür ederim...Sen nasılsın cumartesi sende katıl bize kızlarla buluşmayı düşünüyoruz
![]()
Çok teşekkür ederim...Sen nasılsın cumartesi sende katıl bize kızlarla buluşmayı düşünüyoruz
![]()
link verirmisin canım
nerde buluşuyonuz bakim istanbulmu :26:
benim de 21 haftalık olmak üzere ama hissettiğim aşırı bi hareket yok sadece seyirme tarzı bişey o bebişin hareketiyse eğerendişelenme bence ama emin olmak için doktoruna danışabilirsn
nere gidiyoz saat kaçta
ne yiyoz![]()
Cumartesi günü saat dört gibi şirinevlerde buluşmayı planlıyoruz.Sende beylikdüzündesin sanırım eğer bir planın yoksa katıl bize![]()