2014 Şubat Anneleri

Slm kızlar nabeeeer bugün dr a gittim 389 gram olmuş bizim cadı dr annesi nasıl baktıysan öyle devsm et bebeğin haftasıyla uyumlu kilosu iyi dedi:) çok sevindim çünkü kaç gündür doğru dürüst hareket etmiyordu meleğim

yahu tuvalete harcadığı vakti bana harcasa hiç sorunumuz olmayacak,afedersin benim işim bitince ellerimi yıkar çıkarım yok bu sigarasını yakar kitabını okur ve kitaplık var bizim banyoda bu yüzden:)) kül tablası felan da var hahahahah :))))))))))))) yani şöyle hesap yapalım,8 de sofradan kalkar,wcye girer saat 9,sonra çay doldurur pc başında 3 saat saat 12...sonra tekrar wc saat oldu 1 sonra yatak ve iyi geceler öpücüğü haa işte arada çay koyarken ve yemekte ne konuştuysak oo.....sinirrrrrrrrrrrrrrrr............

neyse ben çıkıyorum darlandım evde anneme gitcem çok öpüyorum sizleriii gidem de annemle dertleşem :) gerçi annem babamı bir anlatmaya başlarsaa ben dönünce eşimin ayağını öperim dee neyseeee :)))))

beşik çok şık çok güzel, güle güle kull

nice nice mutlu sağlıklı senelereeee :33::nazar: veliler gidiyor mu sınıfa, böyle özel günlerde, bizimde yuvada oldu geçen kızımın bi arkadaşının doğumgününü kutladılar, öyle şekerlerdi ki çok özendim, Allahtan kızımın zamanında izinde olucam Allah kısmet ederse oğluşum da doğmuş olacak, diğer türlü de o gün izin mizin alırdım valla kaçırmak istmezdim bu tatlı günüüüü :9:

ayol sıkılma, gerilme sende doğumgünü hassasiyeti de olmuş. Cnm nerede oturuyordunuz? Madem hediye seçmek istemiorsun, rest. seç en baba yere gidin hehe :p bari öyle olsun ne diyim.

kAÇ KİLOSun cnm şu an? Dr. bişi demediyse rahat olun diorm ben, dr. 1 ayda alınan kilo çok oldu mu laf ediyor, ay benim ki gıcık :) oh çok şükür iştahım açıldı dedim, aman yavaş diyo şişko :p

ah ah ben alıştım, benimki telefon ve ipad e yapışık yaşıyor, geçen almış kızı da yanına angry birds oynuyolar ben de çamaşır makinesi boşaltıyordum, kapattım ışıklarını vır vır bağırdım. Kız da babasıyla bir oldu bana kızıyo filan, tam komediydik ben klasik anne modeli...Benim koca iyidir hoştur ama uzanması boldur, altına yumurta koysak civciv olur o derece..

benı guldurdunuz rabbımde sızı guldusun:) ya benımkıde ıyı kotu demey rabbımden korkarım ama gcık oluyorum su net bagımlılıgına gcıkkkkkk ona sorsan bende gırıyormusum ya ama ben napayım o alıyor elıne bende alıyorum canım cok sıkılıyor aksam olunca mıllet kocam geldı dıe cıkıyor bızde bı yemek vaktı falan bazende bır st falan dayanıyor ben trtıp atınca sonra hop bır bahane alıo kucagına dun bana dedıkı benım senden baska neyım var kusme bana dedı bende dedım pcn var telefonun var spor kanalların var dedım aramızda bısıde yok ama konusmuyorum :)

merhaba herkese nasılsınız.nasıl gidiyor.
bugün sabah biraz burnum kanadı bu haftalarda olabilirmiş.damarlar genişliyor diye ama dr sormak lazım.
birde dün gece çok huzursuzdum.karnımın içinde yanma hissi gibi birşey vardı sabahı zor ettim.hiç böylr birşey yaşayan oldumu.

Bayanlar merhaba. Bugün rutin kontrolüm vardı. Doktorum amniyon sıvısının biraz fazla olduğunu söyledi. Böyle bişeyle karşılaşan var mı ? Bi de sizden ayrıntılı ultrason istendi mi ??

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.Allah'a şükür herşey normalmiş.Demir hapı midemi rahatsız ediyordu onun yerine şurup verdi umarım içebilirim. :5: 24.haftada şeker yüklemesi yapılacak. sizlerden ne haber?

benim de 21 haftalık olmak üzere ama hissettiğim aşırı bi hareket yok sadece seyirme tarzı bişey o bebişin hareketiyse eğer :49: endişelenme bence ama emin olmak için doktoruna danışabilirsn

Doktoruma kalsa herşey normal en iyi doktor diye onu seçtim ama 49 kilo ile hamile kaldım şuana kadar 3 kilo almışım göbeğim ise hiç yok gidiyorum sıkıntı varmı diye normal diyor anlamadım sizlerle paylaşmak istedim ama görüyorum ki hissetmeyen yanlız nen değilmişim :)

Cumartesi günü saat dört gibi şirinevlerde buluşmayı planlıyoruz.Sende beylikdüzündesin sanırım eğer bir planın yoksa katıl bize :34::34::34:

:25::25::25:hadi ya

4 çok geç olur bana eşim 4 de gelicek zaten sonrası alışveriş vs balum arife bi yere çıkılmıyo daha erken olmuş olsaydı gelirim :26:

Back
X