Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım triko sanırım öyle görün üyor yani ama çok kalın bir triko değil gördüğüm kadarıyla ben zaten çok kalın triko sevmiyorum normaldede
güzelmiş canım ben de bi bakayım kazak mı bu kalın dimi yani
yani yerin varsa hevesin varsa para durumu da musaitse neden olmasın canım
bizim yerimiz yok ona rağmen çekyatı sabit tutup bi gardrop bi karyola aldık odamıza da beşik alcaz
bi heves oluo illa
böyle bazen tekme bazen içini karıştırırlar gibi her hareket farklı:)
önlemi alınırsa sorun çıkmaz canım
içini ferah tut
Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa![]()
iyiyiz bilimcim ya nolsun bebeişin karyolasını gardrobunu kurduk bayramda:)canım triko sanırım öyle görün üyor yani ama çok kalın bir triko değil gördüğüm kadarıyla ben zaten çok kalın triko sevmiyorum normaldede
bu arada senlede yeni karşılaştık bayram dönüşü nasılsın iyimisin ?
Kızlar bu arada feci grip oldum. Ağzım burnum birbirine giriyor. Burdan bir arkadaşın grip ile ilgili doktorunun tavsiye ettiği bir karışım vardı. Ne olduğunu hatırlayan sevabına bir el atsın bana yaaaa![]()
iyiyiz bilimcim ya nolsun bebeişin karyolasını gardrobunu kurduk bayramda:)
pek cici oldu odamızda çekyatta var misafir bebeiş odası karışık bişi oldu
başka bi de göbüşüm büyüyo çook feci kilo alıyorum 9 kilo oldu:S
bendeki değişiklikler böylee
sen de ne var ne yok bakalım
hüzünbazın tarfini diosun seen
yarım limonu bir portakalı sıkıp ılık suda erittiğim bir tatlı kaşığı ballı ılık suyla karıştır iç şeklinde idi tarif
Merhaba _
sabah kızımla uyandık uyumamam içinde elinden geleni yapıyor sağolsun![]()
ütü yaptım gülbeni izledim ama sıkıldım evde teyzemden haber bekliyorum gün verse de kurabiyeleri yapmaya başlasam
ondan daha çok heycanlıyım sanırım 15:30 da dr gidecek inşallah
çok geçmiş olsun sosyoloji
bol bol dinlen dicem ama çalışan için pek mümkün görünmüyor sanırım
o karışımı ben anımsamıyorum malesef![]()
iyiyiz bilimcim ya nolsun bebeişin karyolasını gardrobunu kurduk bayramda:)
pek cici oldu odamızda çekyatta var misafir bebeiş odası karışık bişi oldu
başka bi de göbüşüm büyüyo çook feci kilo alıyorum 9 kilo oldu:S
bendeki değişiklikler böylee
sen de ne var ne yok bakalım
hüzünbazın tarfini diosun seen
yarım limonu bir portakalı sıkıp ılık suda erittiğim bir tatlı kaşığı ballı ılık suyla karıştır iç şeklinde idi tarif
Eki Görüntüle 834567 Eki Görüntüle 834568 Eki Görüntüle 834569
teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)
teyzeleriii bu da benim güzel kızım :) 680 gr olmuş,şeker yüklemesini de başarıyla geçtim,kansızlığım var biraz hayırlısı...benden bu kaa siz napıonus bakem :)
Zaten normal koşullarda sandalyede oturmak rahatsız ediyordu, şimdi hiç çekilmiyor. Evde olup yatmak vardı.. Yarın da böyle olursam birkaç gün istirahat alayım bari.
Şöyle sıcak bir tavuk suyu çorba olacaktı ki... Üff mis mis..
Yaa bu arada cutemom arkadaşımızın durumu epey ciddiymiş. Yazık yaa. Naptı acaba ?
Canım sağolasın yaa. Heh işte bu tarif. Umarım işe yarar.
Zaten normal koşullarda sandalyede oturmak rahatsız ediyordu, şimdi hiç çekilmiyor. Evde olup yatmak vardı.. Yarın da böyle olursam birkaç gün istirahat alayım bari.
Şöyle sıcak bir tavuk suyu çorba olacaktı ki... Üff mis mis..
Yaa bu arada cutemom arkadaşımızın durumu epey ciddiymiş. Yazık yaa. Naptı acaba ?
Canım sağolasın yaa. Heh işte bu tarif. Umarım işe yarar.
canım konu açmış cute mom bebeği yarın alınacakmış sanırım
Canlar annem aradı sabah. Bulgaristandalardı, sınırı geçmişler. Geliyorlarmış. İçim kıpır kıpır. Özlemişim yahuuu..
Ohh maşallah. Gözün aydın canım.![]()
prolet gözün aydın canım hadi hayırlısı
Nesi varmış canım? :18:
gerçektenmi nerde açmış konu o arkadaş şu plasenta previa olanmı acabaallahım sen yardım et benim plasentenın durumuda belli değil daha rabbbim sen yardım et onada
selam speedyim sen yoksun ya buralar baya sakin bugün
kız senin göbek atımına 5 gün kaldı5 gün sonra 99 na düşecek senin şafak
![]()
aynen az kalmış davulumu zurnamı alır gelirim artık9 8 oynarız.
28 ekime vermişler günü 1 hafta daha var poffff
bu göbekle ve bu bel ağrısıyla nasılda oynarım
28 ekim ne için detaylı içinmi ? şeker yüklemende yapılır belki ?