Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericemben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için
oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani
beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan
Eki Görüntüle 835280 Eki Görüntüle 835281
vu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper miş yaaaakızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericemben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için
oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani
beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan
Eki Görüntüle 835280 Eki Görüntüle 835281
Güzellikler günaydın. Keyifler yerinde mi?
Yavrum ekler misin resmini? Bende ikea dan almayı planlıyorum. Nasıl durmuş odanda merak ettim.
canım çok iyi düşünmüşsün bence, beyaz mobilya hem aydınlık bir hava veriyor hem de asil duruyor.
bizim erkek kardeşimle aramız 1 yaş, ortaokula kadar aynı odada kaldık, odamız küçüktü bu yüzden ranzamız vardı:) öyle gardrop filan da yoktu, ranzanın altında çekmece vardı biri benim biri de onun. öyle çok kıyafetimiz de olmazdı, bayramdan bayrama alınırdı neredeyse. odada bir de çalışma masası ve kitaplık vardı. ortaokuldan sonra aynı odada anlaşamadık ve odalar ayrıldı :)
şimdi düşünüyorum da yavrularımız şanslı hep böyle kısmetli olsunlar inşallah...
haksever gerçekten çok güzelmiş canım ne kadar diyorlar buna ?
ama dediğin gibi ikinci olursa erkek olursa ikisine aynı oda zor olur gibi bu mobilyayla bilmiyorum yinede karar senin
vu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper miş yaaaa
haksever gerçekten çok güzelmiş canım ne kadar diyorlar buna ?
ama dediğin gibi ikinci olursa erkek olursa ikisine aynı oda zor olur gibi bu mobilyayla bilmiyorum yinede karar senin
dün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
sabah kalktım kahvaltı hazırladım, o arada öğlen işyerinde yemek için bişeyler pişirdim...
bir de tartıldım tabi 75.1'i gördüm:) toplamda 7 kilo almış bulunuyorum.
bu arada dün bir haber vardı kate middleton ile ilgili okudunuz mu?
hatun 3 ay önce doğum yaptı, bir voleybol müsabakasında hafiften göbeği açılmış ve şokkk dümdüz bir karnı var!
böyle bir sey mümkün mü yaa? doktorlar mümkün olmadığını ancak operasyonla olabileceğini söylemişler. ya da çok süper bir genetiği var.
sonuçta 3 ay çok kısa bir süre. zaten emzirme döneminde vücut ısıtıcı ağır spor yapılmıyor, ağır diyet yapılmıyor. göbek de en son eriyen bölgedir.
bu arada hamileliği boyunca 13 kilo almış. doğal doğum yapmak istemesini de çok takdir etmiştim ayrıca.
ay kızlar ya izne ayrılmama daha 12 hafta gibi bişi var ben naasıl o kadar çalışcam şimiden düşünüyorum ya bir çılgınlık yapıp 32 de ayrılsam ne güzel olur aslında fakat işte para lazım yıl başını kapatsammı diyorum oyyyy oyyyyyyyyyyyy
görüşürüz güzel haberlerle gelkızlar ben kalkayım randevum 11 de bebişkoyla
hepinizi öpüyorummm![]()
aynı düşünce benimde aklımı celiyo ama dayanmalıyım diyorum kendime...para lazımm![]()
kızlar bu arada bizim bebişin ismini eşim koyacaktı ya geçen AYBÜKE dedi önce kulağıma pek hoş gelmedi ama sonra benimsedim eşim karar değiştirmesse aybüke olacak kızımızın adı
hayırlısı olsun canım. güzel bir isim aybüke. ama babalar çok fikir de değiştirebiliyor. o kesin demeden sen kendini çok alıştırma en iyisi![]()
Ben geldim oyyy bir top kağıt elimi kestiogrencilerede acaip bagirdim oglusum korkmustur:) kizdirdilar beni
herkes iyimi cicisler
günaydın canımss
aynen canım ya çok çok şanslılar hatta bizim odamız bile yoktu oturma odasında kanepede yatak açılırdı bize benim taaa lisede odam oldu![]()
evet son ana kadar fikir değiştirebilir zaten onu hesaba katmak lazım
aslına bakarsan aybükenin söylenişi zor olabilir daha doğrusu yazımı bazı yerlerde aybike bazı yerlerde aybige hatta aybuke olarak geçiyor kodlamak gerekebilir ilerde okul hayatında yorarmıki onu diye de düşünüyorum zaten :44: