2014 Şubat Anneleri

[video=youtube;QrOe2h9RtWI]https://www.youtube.com/watch?v=QrOe2h9RtWI[/video]

iki mükemmel kadın bir arada mımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:56::56::56::52::51:

kızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericem:12: ben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için:50: oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani

beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan:31::31:

Eki Görüntüle 835280 Eki Görüntüle 835281

haksever gerçekten çok güzelmiş canım ne kadar diyorlar buna ?

ama dediğin gibi ikinci olursa erkek olursa ikisine aynı oda zor olur gibi bu mobilyayla bilmiyorum yinede karar senin

kızkar eskişhire giderken inegölde mobilya baktık demiştim ya şu model vardı hiçkimsede hiçbiyerde görmedim bunun beşiğini yapmışlar beşikte aynı öyle başı kadife süslü dolabı şifoniyeri var genç odasıymış aslında bitane beşik yapmışlar hatta bida isteseniz yapamayız biz bunu sadece teşir için yaptık dediler kafamda bi bu var ama 2. cocukta hemen olursa erkek olursa kız odası olcak diye düşünüyorum ya bunu alıcam yada beyaz bi model vardı onu alıcam oda gayet şık taşlı felan sitesi yok resmi yükleyemedim daha bursayıda gezmedim yavaş yavaş hepsini göreyim öyle karar vericem:12: ben aralık sonu gb alırım erkenden alıp evde kalabalık istemiyorumayrıca çocuk odam olmadıgı için:50: oturma odamı bozup cocuk odası yapıcam misafir odasını oturma odası da olarak kullanıcaz yani

beşiği bu yatagın aynısı model olarak çok güzel büyüyen beşik yapmışlar ilerde genç odasına dönüşücek ayak ucundaki 2 çekmeceli dolapta çıkartılıp dolap olucak sonra 3 kapaklı dolabı ve şifoniyeri var bunu çok begendim aslında hele tutma yerlerini yakından görseniz kat kat tülden gül yapmışlar tam prenses odası cibinliğiyle felan:31::31:

Eki Görüntüle 835280 Eki Görüntüle 835281
vu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper miş yaaaa

Güzellikler günaydın. Keyifler yerinde mi? :32:

Yavrum ekler misin resmini? Bende ikea dan almayı planlıyorum. Nasıl durmuş odanda merak ettim.

günaydın canımss :54:

canım çok iyi düşünmüşsün bence, beyaz mobilya hem aydınlık bir hava veriyor hem de asil duruyor.
bizim erkek kardeşimle aramız 1 yaş, ortaokula kadar aynı odada kaldık, odamız küçüktü bu yüzden ranzamız vardı:) öyle gardrop filan da yoktu, ranzanın altında çekmece vardı biri benim biri de onun. öyle çok kıyafetimiz de olmazdı, bayramdan bayrama alınırdı neredeyse. odada bir de çalışma masası ve kitaplık vardı. ortaokuldan sonra aynı odada anlaşamadık ve odalar ayrıldı :)
şimdi düşünüyorum da yavrularımız şanslı hep böyle kısmetli olsunlar inşallah...

aynen canım ya çok çok şanslılar hatta bizim odamız bile yoktu oturma odasında kanepede yatak açılırdı bize benim taaa lisede odam oldu :9::9:

ama dediğin gibi ikinci olursa erkek olursa ikisine aynı oda zor olur gibi bu mobilyayla bilmiyorum yinede karar senin

bi yandanda düşünüyorum 2. olsada 1-2 sene bizim odamızda beşikte yatar yani odadan haberi olmaz sonrada kısmet olursa büyük bi eve taşınırız :9:manayla yada kiraya giderim sığamayız bu eve:31:

vu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper miş yaaaa

teşekkürler canım bakalım daha güzleini görmezsem bu olur yada dediğim beyaz modelde çok alımlı taşlı filan:12:

fiyatına 2100 dediler beşige 500tl dedi şok oldum çok güzel aslında o yataklı genç odası gb olanı 3*800 tl miş onda yatak büyük çalışma masası filan var ondan herelde

ay kızlar ya izne ayrılmama daha 12 hafta gibi bişi var ben naasıl o kadar çalışcam şimiden düşünüyorum ya bir çılgınlık yapıp 32 de ayrılsam ne güzel olur aslında fakat işte para lazım yıl başını kapatsammı diyorum oyyyy oyyyyyyyyyyyy

herkese günaydııın:49:

dün ofis dışında çalışınca sohbetinizi ancak takip edebildim, pek katılma imkanım olmadı ama bugün burdayım kısmetse. öncelikle dün aramıza katılanlar hoşgeldiniz yeniden:49: hasta olanlar hepinize çok geçmiş olsun. dikkat edin hem kendinize hem bebişlere. doktora gidenlere çok özendim. ben kızımı görmeyeli 4 hafta oldu :14: şeker yüklemem haftaya. çok merak ediyorum nasıl olduğunu. daha 300 gr.dı en son gördüğümüzde. şimdi 2 ye katlamıştır onu herhalde. karnım da zaten büyüdü iyice.

dün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
sabah kalktım kahvaltı hazırladım, o arada öğlen işyerinde yemek için bişeyler pişirdim...
bir de tartıldım tabi 75.1'i gördüm:) toplamda 7 kilo almış bulunuyorum.

bu arada dün bir haber vardı kate middleton ile ilgili okudunuz mu?
hatun 3 ay önce doğum yaptı, bir voleybol müsabakasında hafiften göbeği açılmış ve şokkk dümdüz bir karnı var!
böyle bir sey mümkün mü yaa? doktorlar mümkün olmadığını ancak operasyonla olabileceğini söylemişler. ya da çok süper bir genetiği var.
sonuçta 3 ay çok kısa bir süre. zaten emzirme döneminde vücut ısıtıcı ağır spor yapılmıyor, ağır diyet yapılmıyor. göbek de en son eriyen bölgedir.
bu arada hamileliği boyunca 13 kilo almış. doğal doğum yapmak istemesini de çok takdir etmiştim ayrıca.

canım gözümle görmesem mümkün değil derdim de mümkün olabiliyormuş. arkadaşım doğuralı daha 34 gün mü ne oldu. kızın zaten 2 hafta sonra göbeği kalmamıştı. bir de emzirirken epey kilo verdi. bacakları falan bile inceldi. hamileliği boyunca da ilk aylar kilo vermişti. ilk hamile kaldığı kilosunun üzerine 10 kilo aldı. ama normal doğumdu. herhalde o yüzden daha kolay oldu.

ay kızlar ya izne ayrılmama daha 12 hafta gibi bişi var ben naasıl o kadar çalışcam şimiden düşünüyorum ya bir çılgınlık yapıp 32 de ayrılsam ne güzel olur aslında fakat işte para lazım yıl başını kapatsammı diyorum oyyyy oyyyyyyyyyyyy

aynı düşünce benimde aklımı celiyo ama dayanmalıyım diyorum kendime...para lazımm:31::31:

kızlar bu arada bizim bebişin ismini eşim koyacaktı ya geçen AYBÜKE dedi önce kulağıma pek hoş gelmedi ama sonra benimsedim eşim karar değiştirmesse aybüke olacak kızımızın adı

kızlar bu arada bizim bebişin ismini eşim koyacaktı ya geçen AYBÜKE dedi önce kulağıma pek hoş gelmedi ama sonra benimsedim eşim karar değiştirmesse aybüke olacak kızımızın adı

hayırlısı olsun canım. güzel bir isim aybüke. ama babalar çok fikir de değiştirebiliyor. o kesin demeden sen kendini çok alıştırma en iyisi:49:

Ben geldim oyyy bir top kağıt elimi kesti:( ogrencilerede acaip bagirdim oglusum korkmustur:) kizdirdilar beni:( herkes iyimi cicisler

hayırlısı olsun canım. güzel bir isim aybüke. ama babalar çok fikir de değiştirebiliyor. o kesin demeden sen kendini çok alıştırma en iyisi:49:

evet son ana kadar fikir değiştirebilir zaten onu hesaba katmak lazım
aslına bakarsan aybükenin söylenişi zor olabilir daha doğrusu yazımı bazı yerlerde aybike bazı yerlerde aybige hatta aybuke olarak geçiyor kodlamak gerekebilir ilerde okul hayatında yorarmıki onu diye de düşünüyorum zaten :44:

Son düzenleme:
Ben geldim oyyy bir top kağıt elimi kesti:( ogrencilerede acaip bagirdim oglusum korkmustur:) kizdirdilar beni:( herkes iyimi cicisler

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. sev oğluşunu bu arada bari de onla ilgisi olmadığını anlasın:49:

kızımla bana gelince biz gayet iyiyiz:49: sadece kızıma özlem duyuyorum onu göremediğim için:14: 4 hafta oldu:5:

Kızlar şimdi eşim aradı. Aydın da oturun bi aile dostumuz vardı. Bebekleri oldu 2 ay önce.
Bebeğin yüzünde sivilceler çıkmış. Onlar ateş yapınca soğuk kompres yapmışlar. Ciğerlerini üşütmüş. Kalbinin etrafında su toplanmış.
İzmir e gelmişler gece, araştırma hastanesine. Şuan yoğun bakımdaymış bebek. Allah rızası için dua ediverin. Annesi çok üzgün..

günaydın canımss :54:

aynen canım ya çok çok şanslılar hatta bizim odamız bile yoktu oturma odasında kanepede yatak açılırdı bize benim taaa lisede odam oldu :9::9:

benim eşim küçükken annesigilin yatak odasında yer yatağında yatmış, sonra da oturma odasında kanepede. yavrumun evleninceye kadar yatak odası bile olmamış. biz evlendikten sonra evlerinde odasını gösterdi de ne yatağı vardı ne de televizyonu. bir kanepede yatmış canım benim.

bbilimcim sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüosun? ben 34'ü tamamlamayı düşünüyorum bu da aralık sonu oluyor.
aslında bizim buradaki herkes 37.haftaya kadar çalışmıştı.doğum öncesinde artan izinleri de doğum sonuna aktarmışlardı.
işte para da önemli, para da lazım...

evet son ana kadar fikir değiştirebilir zaten onu hesaba katmak lazım
aslına bakarsan aybükenin söylenişi zor olabilir daha doğrusu yazımı bazı yerlerde aybike bazı yerlerde aybige hatta aybuke olarak geçiyor kodlamak gerekebilir ilerde okul hayatında yorarmıki onu diye de düşünüyorum zaten :44:

hmm haklısın aslında. kendi bile bir süre söylemekte zorlanabilir. e sen bu düşüncelerini eşinle de paylaş bakalım ne diyecek babası:) belki onun da aklına yatar.

Back
X