2014 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 835900

İyice kilo aldım diye yakınan hatunlar size ibret olsun diye fotoğrafımı koyuyorum buraya.Arada bakıp bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.Gün itibari ile üç haneli rakamları görmüş bulunmaktayımda :27:

Yavru kuşum biz seninle doğurup haftasına koşmaya başlayacağız seninle. Şubat falan hak getire :54::54:
Maşallah poyraz ıma da anasına da :emir_bebek::nazar:

Eki Görüntüle 835900

İyice kilo aldım diye yakınan hatunlar size ibret olsun diye fotoğrafımı koyuyorum buraya.Arada bakıp bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.Gün itibari ile üç haneli rakamları görmüş bulunmaktayımda :27:

benim karnımda oldu bu kadar ya baya büyüdük bizde kilom o kadar olmasada karnım büyük
ama sende o kadar kiloyu göstermiyorsun be kuşum maşallah:nazar:

Yavru kuşum biz seninle doğurup haftasına koşmaya başlayacağız seninle. Şubat falan hak getire :54::54:
Maşallah poyraz ıma da anasına da :emir_bebek::nazar:

Depar atmazsak kurtulamayız zaten canom benden demesi
Doğurduktan sonra gidecek olan kiloyu çok merak ediyorum.Herkeste 7-10 gider bizde 2-4 :27:

benim karnımda oldu bu kadar ya baya büyüdük bizde kilom o kadar olmasada karnım büyük
ama sende o kadar kiloyu göstermiyorsun be kuşum maşallah:nazar:

Sağolasın canım da valla ben ağırlaştıkça hissediyorum göstermiyorsun dedin ya 5 kilo verdim olduğum yerde :52::52:

Canım derdini anlatsan belkim rahatlarsın azıcık?

ah cnm saolasında

para işleri ya alacağım var birinden ha bugün ha yarın diyip oyalıyor yüklüde biraz miktar eşimde güvenip verdim diye bana yükleniyor dün akşam tartıştım biraz

elimdende bişi gelmiyor bugün istedim yine haber vercem diyo ama sıkıldım işte
:25:

Eki Görüntüle 835900

aha göbeğe bak :49:

ne güzel büyümüş karnın tam hamile olmuşsun benim karnıma küçük diyolar sanki yemeği fazla kaçırmışsında şişmiş göbeğin diye :44:

$1395266_543113919099819_160706931_n.webp

Buda benim göbek kilo 77 başlangıç 71

hafta 25
:49:

Depar atmazsak kurtulamayız zaten canom benden demesi
Doğurduktan sonra gidecek olan kiloyu çok merak ediyorum.Herkeste 7-10 gider bizde 2-4 :27:

Sağolasın canım da valla ben ağırlaştıkça hissediyorum göstermiyorsun dedin ya 5 kilo verdim olduğum yerde :52::52:

Valla doğurduktan sonra en az 25 kilo vermek hedefim. İnşallah normal doğururuz da kolaylaşır işimiz..
:26::26:

ah cnm saolasında

para işleri ya alacağım var birinden ha bugün ha yarın diyip oyalıyor yüklüde biraz miktar eşimde güvenip verdim diye bana yükleniyor dün akşam tartıştım biraz

elimdende bişi gelmiyor bugün istedim yine haber vercem diyo ama sıkıldım işte
:25:

Ay canım o durumlar çok fena yaaaaa. Annem de birine 2 kez bilezik verdi. Kadın onu geri vermeden evine televizyon, yaşam ünitesi v.s aldı. Babamda köpürdü tabi. Sonunda istedi. Kızıma takcam onları düğününde diye ama epey olaylar oldu o zamana kadar. İnşallah biraz olsun duyarlıdır verdiğin kişi.

Eki Görüntüle 835962

Buda benim göbek kilo 77 başlangıç 71

hafta 25
:49:

Maşallah size :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 835900

Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar :1:

moralim düzelmiyor bir türlü ya hala yatıyom yatakta beni bi okuyun üfleyin kızlar ya :ssz:

noldu güzelim yaa bir anlatsanda rahatlasan, okuruz tabi üflerizde oraya gelirmiki :)

Eki Görüntüle 835900

işte tam kızıma kaynana olacak anne hehehe :)))

prolett yahu korkma antibiyotik kullansan nolcak,ben kullandım başka sebepten yeterki geç kalmış olmaa...

Bana diş te demeyin bacılar. Hamileliğin ilk haftalarında dişim kırılmıştı. Geçenlerde soğuk bişey içerken sızladı bi baktım diş etinin dibinden de gitmiş bi parça. Kesin çekecekler onu. Azı dişim nasıl yemek yicem çektiklerinde bilmiyorum. Doğurana kadar sorun çıkarmasa bari diyorum. Şimdi gitsem kurtarırlar mı acaba diyorum.. :43::43:

ilk 3 ay ve son 3 ay dişe müdahale etmek tehlikeliymiş canım.Bekli dolgu falan yaparlar diş hekimine göster istersen.

noldu güzelim yaa bir anlatsanda rahatlasan, okuruz tabi üflerizde oraya gelirmiki :)

prolett yahu korkma antibiyotik kullansan nolcak,ben kullandım başka sebepten yeterki geç kalmış olmaa...

Haftaya c.tesi doktor randevum var canım bi danışıp gideyim bakalım. Kanal tedavisi falan gerekebilir. en son dolgu yapılırken . Dolgun düşerse kanal tedavisi yapcaz demişlerdi.. :43:

kıss maşallah o zaman sana demek anlamadılar o zaman gayet fit bi hamilesin :))):16:

geçen gün kızlardan biri geldi yanıma ''öğretmenim bişey soracağım sizin çocuğunuz var mı?'' dedi. Olacak deyince 'ben anladım zaten adı Aylin olsun' dedi :) Boyum uzun olunca yukarı çektim sanırım göbüşü :)

Valla doğurduktan sonra en az 25 kilo vermek hedefim. İnşallah normal doğururuz da kolaylaşır işimiz..

Umarım öyle olur yoksa vay halimize benim nerden baksan en az 30 kilom var mantıken vermem gereken :31:

Çok şirin görünüyorsun :) Benim göbüş fazla büyümedi.Öğrencilerim henüz anlamadılar :1:

Şirinlik kim ben kim be canım nohut yutmuş solucan gibi olmak vardı da işte olmadı :1:

Elimde belimde şimdiden :51:

geçen gün kızlardan biri geldi yanıma ''öğretmenim bişey soracağım sizin çocuğunuz var mı?'' dedi. Olacak deyince 'ben anladım zaten adı Aylin olsun' dedi :) Boyum uzun olunca yukarı çektim sanırım göbüşü :)

adı aylin kitap adı :)))) ya benim de boyum uzun ama göbeğim yukarı çekilmiyor :9:

adallyyy bana bak vazcaysammı acep yaa şimdi senin kaynanalığını düşündümdee :)))))))))))) anammm sen çektirirsin benim kızıma ama kızım bana çekerse cazgır olur söyliimmm :)

o ses başladı kıslarrr biraz mola ama gelcem hemen diğer pcyi kuruyor eşim salona hehe :)

Back
X