ferrum fort kullanıyorum canım bende
bir araştırma yap bakalım nasılsa çevren kayseride.bana özelden yollasana hastane ve doktor adını kuzum
gyno ferro sanol kuzum
acmı tokmu kullanıyonuz arkadaşlar yan etkisi falan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir araştırma yap bakalım nasılsa çevren kayseride.bana özelden yollasana hastane ve doktor adını kuzum
gyno ferro sanol kuzum
Kapsül alıyorum canım kan hapını..diyetim doğuma kadar devam edecek canım aslında hamilelik dışındada diyetim vardı ama çok uygulamıyordum. söz konusu bebeiş olunca uymamak kaçınılmaz oldu.. bayağı bi düştü şekerim ama tek korkum üstüne insilün başlama ihtimalleri :18:kapsül mü o yoksa sıvımı kuzum
diyetin ne zaman bitecek tatlım
benim doktorum iki öğün arası al dedi
çok memnunum.tabi kakam simsiyah![]()
allah korusun tatlmaç yutmadım hiç canım akşam yemeğinin ardından alıyorum, yatarkende vitamin hapımı alıyorum.
Kapsül alıyorum canım kan hapını..diyetim doğuma kadar devam edecek canım aslında hamilelik dışındada diyetim vardı ama çok uygulamıyordum. söz konusu bebeiş olunca uymamak kaçınılmaz oldu.. bayağı bi düştü şekerim ama tek korkum üstüne insilün başlama ihtimalleri :18:
anladım canım bende vi-fer kullanıyorum kapsül sabahları aç karna içiyorum bazı doktorlar aç tok farketmez diyo bazıları kan ilaçların hepsi aç karna içilir diyor ya ondan sordum
bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar
allah korusun tatlm
bende öyle duymuştum ama doktorum mideni ağrıtır bulantı yapar iki öğün arası al dedi
Bende gece yutup yatarsam sabaha baş ağrısı ile uyanıyorum. Kızımda kullandığım demir hapını hatırlamıyorum ama çiğneme tabletiydi ama normal yutuyordum hiç şikayetim olmamıştı.benimkide midemi bulandırıyor acaba aç içtim içiçn mi kontrole gittim zaman doktoruma özellikle sorucam bu konuyu
benimkide midemi bulandırıyor acaba aç içtim içiçn mi kontrole gittim zaman doktoruma özellikle sorucam bu konuyu
Bende gece yutup yatarsam sabaha baş ağrısı ile uyanıyorum. Kızımda kullandığım demir hapını hatırlamıyorum ama çiğneme tabletiydi ama normal yutuyordum hiç şikayetim olmamıştı.
çiçem ben geçen hafta kan testi yaptırdım orada demirim iyi çıktı.bende içimden dedimki demekki doktorum kan hapı konusunda haklıymış :) sende sor bakalm senin doktora
sorucam canım bende bayramdan 2 gün önce şeker yuklemesi yaptı doktorum kanın degeri iyi şekerin normal dedi aynı sonucu saglık ocagına gösterdim oda kanın biraz düşük dedi anlamadım ne iş
Bende çiğneyemem deyince doktorum yut bişey olmaz demişti yutuyordum bi değişiklikte olmamıştı :))zaten neden bazı tabletleri çiğneriz anlamam yutsak nolurki :)
kuzum herzaman uzman doktora daha çok güvenirim ben
sonuçta sağlık ocağındaki pratisyen
içini rahat tut
Bende çiğneyemem deyince doktorum yut bişey olmaz demişti yutuyordum bi değişiklikte olmamıştı :))
acmı tokmu kullanıyon bacım yan etkisi varmı
bu yeni saati sevdim ha :)
saat daha 11![]()