2014 Şubat Anneleri

canım benim 5 kasımda kontrolüm ve sabırsızlıkla bekliyorum bebbğimi görmeyi onu çok özledim çünkü :) bide şeker testi yapacak sanırım.aç mı gittin canım saat 3.30 da randevum öğlen yemeği yemesem mi? bidebenim bulantılarım ilk aylarda çok kötüyüdü yine ara ara bulantılarım oluyor verdikleri şekerli su mide bulandıracak bişey mi önem açısından ne yapsam acaba

cnm benım ac ve sabah gıtmen lazım 12 den sonra bısey yeme gece benım 100 luk yuklemede baya cıktı dıyetısyene yonlendırdı gebelık dıyetı yapıcam duşmezse ınusılın dedı hakkımızda hayırlısı bakalımm

selam kızlar erken gebelik ultrasyondan anlaşılabilir mi haftaya bugün kont.var dr. sormayı düşünüyorum dr.um erkek alttan bakmadan anlaşılabilr dimi? ayakta uzun süre duruğumda bacak aram çok ağrıyor korktum bende

benim doktorum her gidişimde sormadan söylüyo rahim ağzı kapalı erken dogum riski görünmüyo suyu iyi falan filan sayıyyo hep yani sormadan sölüyo sinir oluyorum hiç sorcak soru bulamıyorum illa sorayım diyede abuk subuk sorular soruyorum herelde gülüyo oda bana:27: hele eşimin sorularına ben bile gülüyorum:1:

cnm benım ac ve sabah gıtmen lazım 12 den sonra bısey yeme gece benım 100 luk yuklemede baya cıktı dıyetısyene yonlendırdı gebelık dıyetı yapıcam duşmezse ınusılın dedı hakkımızda hayırlısı bakalımm

canm öğlen yapmazlar mı bu testi şimdi şüpheye düştüm randevuyu anca bu saate alabildik

selam kızlar erken gebelik ultrasyondan anlaşılabilir mi haftaya bugün kont.var dr. sormayı düşünüyorum dr.um erkek alttan bakmadan anlaşılabilr dimi? ayakta uzun süre duruğumda bacak aram çok ağrıyor korktum bende

erken gebelik derken ne demek istediğini anlayamadım canım,
benim ilk kontrol 5 hafta 5 günlükken yapılmıştı, sadece o gün alttan muayene yapıldı o da kalp atışlarını duymak için. daha sonraki kontrollerimin hepsi karından usg ile yapıldı.
ayakta uzun süre durunca benim de belime ağrı vuruyor, karnımda da sertleşme ve iğne batması gibi batma olmuştu. bu yüzden artık dikkat ediyorum, uzun süre ayakta durup yormuyorum kendimi.

benim doktorum her gidişimde sormadan söylüyo rahim ağzı kapalı erken dogum riski görünmüyo suyu iyi falan filan sayıyyo hep yani sormadan sölüyo sinir oluyorum hiç sorcak soru bulamıyorum illa sorayım diyede abuk subuk sorular soruyorum herelde gülüyo oda bana:27: hele eşimin sorularına ben bile gülüyorum:1:

bende kızımı görünce kafamdaki tüm soruları unutuyorum doğum tarihini bile 4.5 aylıkken öğredim düşün yani her gittiğimde unutuyordum ultrasyon kağıdındada yazmıyordu. benm dr. pek konuşmuyo ya iyi diyo şu kafası şu bacağı falan diyo. bende soracağım soruları kağıda yazoyorum artık çünkü hep unutuyorum heyecandan eşimde hiç soru sormuyo anca kızımı izliyo.:9:

erken gebelik derken ne demek istediğini anlayamadım canım,
benim ilk kontrol 5 hafta 5 günlükken yapılmıştı, sadece o gün alttan muayene yapıldı o da kalp atışlarını duymak için. daha sonraki kontrollerimin hepsi karından usg ile yapıldı.
ayakta uzun süre durunca benim de belime ağrı vuruyor, karnımda da sertleşme ve iğne batması gibi batma olmuştu. bu yüzden artık dikkat ediyorum, uzun süre ayakta durup yormuyorum kendimi.

'erken doğum' dicektim ya erken gebelik demişim şaşırdım iyice:37:

bende kızımı görünce kafamdaki tüm soruları unutuyorum doğum tarihini bile 4.5 aylıkken öğredim düşün yani her gittiğimde unutuyordum ultrasyon kağıdındada yazmıyordu. benm dr. pek konuşmuyo ya iyi diyo şu kafası şu bacağı falan diyo. bende soracağım soruları kağıda yazoyorum artık çünkü hep unutuyorum heyecandan eşimde hiç soru sormuyo anca kızımı izliyo.:9:

zaten bi sorun olsa söyler ama sor madem sormadan söölemiyosa erken dogum riski varmı de kasıklarım bacaka ram agrıyoda dersin suyum yeterlimi de bizimki her gittimizde beyincik odalarından tut çiş torbasına kadar gösteriyo anlatıyo:1: her gidişimiz detaylı utrasyon gb :31: o yüzden doktorumdan kopamıyorum ama özel hastanelere aşırı zam gelmiş kızlar kasımdan itibaren fiyatlar katlanıcak bizim burda bi özel hasanede dogum 500tl ydi eşimin hala kızı sezeryan diye bugün dogum yaptı eger kasım 1 de yapsa 1250tl fiyat ödücekmiş yani fiyatlar 2 katından fazla olucak benim gittiğim özel hastanede dogum zaten 1250 bide katlanırsa 2500 ü geçer yani gidemem sanırım oraya nabıcam bilmiyorum 6. ayımızdan sonra doktor aratcakalr bişze ya nefret ediyorum sürekli değişen düzenlerden özel hastaneleri ucuzlatıp herkezi doldurdular şimdide pahalandırıp alışkanlıklarından vazgeçemeyenleri söğüşlücekelr yazık valla yazık:19::20:

zaten bi sorun olsa söyler ama sor madem sormadan söölemiyosa erken dogum riski varmı de kasıklarım bacaka ram agrıyoda dersin suyum yeterlimi de bizimki her gittimizde beyincik odalarından tut çiş torbasına kadar gösteriyo anlatıyo:1: her gidişimiz detaylı utrasyon gb :31: o yüzden doktorumdan kopamıyorum ama özel hastanelere aşırı zam gelmiş kızlar kasımdan itibaren fiyatlar katlanıcak bizim burda bi özel hasanede dogum 500tl ydi eşimin hala kızı sezeryan diye bugün dogum yaptı eger kasım 1 de yapsa 1250tl fiyat ödücekmiş yani fiyatlar 2 katından fazla olucak benim gittiğim özel hastanede dogum zaten 1250 bide katlanırsa 2500 ü geçer yani gidemem sanırım oraya nabıcam bilmiyorum 6. ayımızdan sonra doktor aratcakalr bişze ya nefret ediyorum sürekli değişen düzenlerden özel hastaneleri ucuzlatıp herkezi doldurdular şimdide pahalandırıp alışkanlıklarından vazgeçemeyenleri söğüşlücekelr yazık valla yazık:19::20:

evet ya bende duydum fiyatlar artmış.benim muayene ücretim 27 tl bakalım en son böyleydi bunda ne kadar alacaklar benm bulunduğum şehir küçük olduğu için dr. bulmam çok zor ya düşün 1 tane özel hastahane var.devlette çok kalabalık sezeryan 450 demişlerdi normale 350 sanırım bakalım ne kadar arttı gidince sorayım unutmazsam

Ben demis ilaci ve omega 3 iciyorum canim. Doktorum elevite decavite gerek yok dedi.

Hosgeldin canim :))

Canim ben Belis mobilyadan aldim hafta sonu. Modelin adı dove. Bi bak istersen modellere fiyatlari uygun. Yatak ve dolabi 1210 TL ye aldik.

Wei-b modellerine bak canim. O civarda fiyatlari. Ben wei b 1012 aldim.

Selam canim. Hosgeldin. Bende izmir liyim. Sen neresinden?

canım cevabın için sağol omega 3 zaten günde 2 kere demir bi de decavit çok olur diye düşündüm ben de şişeriz valla :) doktor da benden sona ameliyata girecekti sormayı akıl edemedim doğuma kadar ikisine mi devam edeceksin canım

evet ya bende duydum fiyatlar artmış.benim muayene ücretim 27 tl bakalım en son böyleydi bunda ne kadar alacaklar benm bulunduğum şehir küçük olduğu için dr. bulmam çok zor ya düşün 1 tane özel hastahane var.devlette çok kalabalık sezeryan 450 demişlerdi normale 350 sanırım bakalım ne kadar arttı gidince sorayım unutmazsam

iyimiş o fiyatlar benim muane ücretim 62 normal 1250 sezeryan 1750 epiduralde 750 tlydi püff :ssz:

yazmadım canım yazıyorum kızgınken sonra geçince kalıyo öyle yazmıcam dedim çünkü ben eşimi biliyorum tanıyorum geçiyo ama tanımayan sade anlattım kadarıyla kötü bilir buna bile üzlüyorum o yüzen yazmadım geçti şükür tek istegim onun sıkıntıları geçsin bida olmucak inşallah:31:

haklısın canım en ıyısını yapmışsın.İnşallah rabbim yardımcınız olsun.

çoook tatlı durincim, Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin...
sağol canım amin inşallah .

çok güzelmiş elbise cnaım mevlitte mi giydirceksin nerden kaça aldın acaba:44:
teşekkür ederim canım evet mevlütte giydiricem külotlu çorap birde içine body ve üzerine hırkada alıcam.Ebebek'ten aldım pahalı ama kuzum için kıydım paraya valla 75,90 tl.

inşallah canım onunda çok büyük sıkıntıları var ama ben ona destek olmak istiyorum o benden en sevdiğinden cıkarıyo hırsını onada hiç kıyamıyorum ama üzülüyorum güceniyorum işte :50: oda üzüldü biliyorum aslında çok merhametli çok iyi bi insan dün düşündügüm aklımdan geçen şeyler üzdü asıl beni içimde ona karsı en ufak öfkeye tahammül edemiyorum çünkü benim herşeyim o ben ondan anne baba kardeş eş sevgisini 6 sene evlat sevgisini bile giderdim eksik bırakamdı beni hiç o bu kadar iyi olunca demekki en ufak şeyler bile gücüme gidiyo hep dua ediyorum onun sıkıntıları geçsin diye biliyorum oda çok üzülüyo ve sıkılıyo çünkü allah yardımcısı olsun eşiminde :50:

canım anladığım kadarıyla eşine çok minnettarsın da. insan hem sevip hem bu kadar minnettar olunca ona karşı hissettiği en ufak bir öfke ya da aklından geçen kötü bir düşünce bile suçluluk hissettiriyor. ama aslında öfke de çok normal bir duygu. sadece bize yaptırdıklarının farkında olmak önemli. yani sen eşine öfkelendiğinde ona açık bir şekilde neyin seni öfkelendirdiğine dair bir açıklama yapabiliyorsan, bunun üzerinde konuşabiliyorsanız bunun kaçınılacak bir yanı yok. ama anlattığın kadarıyla sen seni kıran, üzen, öfkelendiren noktaları gayet güzel anlatmışsın eşine. sen ona destek olmaya çalışırken onun belki de bunu görmemesi ya da görse de buna göre davranmaması seni kırmış ve bu da çok normal. sakın bu hissettiklerinden dolayı kendini suçlama çünkü cidden kaçınılacak bir duygu varsa o da suçluluk yani. umarım eşinin de problemleri en kısa zamanda hallolur ve bir daha böyle bir durum yaşamazsınız.

güzeller slm ayyyyyy karnı çok kaşınan sadece benmiyim yahuuuu yokmu kaşınan kızaran

selam kızlar
bugün 99 güne düştük göbek atacaktım ama o kadar halsizim ki sabah doktor randevum vardı şeker yüklemem yapıldı orda hiç bir sorun yaşamadım şükür, sonra muayene falan derken saat 11 de eve geldik 11:30 da okula gitmeyen istemiyorum diye ağlayan oğlumu ağlamalarına rağmen okul servisine bindirdim ve buraya yani iş yerime gelmek için tramvaya bindim, tramvayda bir fenalaştım bayılacaktım sanki biri beni öldürüyor sandım bişiler yemeye fırsatımda olmamıştı çünkü durakta zar zor inip eşimi çağırdım o geldi bi yere götürdü yemek falan yedik işe gitme dedi ama gelmek zorundaydım sadece benim yapabileceğim bir iş var çünkü ugün olması gereken

hala halsizim ama yinede iyi sayılırım

şekerin sonucunu halen almadık bu arada;

kızımızı gördük tabi günün en iyi haberi buydu 940 gr olmuş kızım gelişimi falan gayet iyi dedi doktor amcamız :nazar:

selam kızlar
bugün 99 güne düştük göbek atacaktım ama o kadar halsizim ki sabah doktor randevum vardı şeker yüklemem yapıldı orda hiç bir sorun yaşamadım şükür, sonra muayene falan derken saat 11 de eve geldik 11:30 da okula gitmeyen istemiyorum diye ağlayan oğlumu ağlamalarına rağmen okul servisine bindirdim ve buraya yani iş yerime gelmek için tramvaya bindim, tramvayda bir fenalaştım bayılacaktım sanki biri beni öldürüyor sandım bişiler yemeye fırsatımda olmamıştı çünkü durakta zar zor inip eşimi çağırdım o geldi bi yere götürdü yemek falan yedik işe gitme dedi ama gelmek zorundaydım sadece benim yapabileceğim bir iş var çünkü ugün olması gereken

hala halsizim ama yinede iyi sayılırım

şekerin sonucunu halen almadık bu arada;

kızımızı gördük tabi günün en iyi haberi buydu 940 gr olmuş kızım gelişimi falan gayet iyi dedi doktor amcamız :nazar:

geçmiş olsun canım kötü olmuş neyseki atlatmışsın eşinin yanınan gelebilmeside iyi olmuş.bilim karnım çok kaşınıyor küçük kırmızı şekilde döküldüde endişelenmelimiyim

Back
X