2014 Şubat Anneleri

Kızlar iyi akşamlar bugün bi kadige tulum aldım oğluma 62 cm 3 ay diyo ben bunu bebeğime giydirebilirmiyim acaba kafama takıldı şunatta doğvak mayısta giyilirmi kafige tulum sizce yoksa bebek hızlı büyüyo diyolar ya 1 aylık olunca giyenilirmi onu kararaız kaldım değiştirsemmi acaba bayada hoşuma gitti .

ayy sorma yaa ben de kadife tulumları çok seviyorum ama öyle küçük beden bulamıyorum bence 3 ay sonra da giyilir çünkü havalar tam ısınmıyor ben istanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum ama daha kış tam gelmedi buraya bence yaz da geç gelecek gibi geliyor :) bence değiştirme giydirirsin yaaa:) hem erkekler daha uzun doğuyorlar bence 1 ay sonra giyer...

Bu arada kozlar resim eklemeyi bilmiyorum o yüzden aldıklarımı bide fiyatlaronı yazıyım .. 10 lu hastane çıkışıok sevimli bişi 40 tl 5 li hastane çıkışı 15tl . 5li hastane çıkışı 15 tl. Bide tulum aldım 15 tl bitane çıtçıtlı badi hediye verdi aldığımız kişi . Bide pijama takımı pepee li 10 tl

ayy sorma yaa ben de kadife tulumları çok seviyorum ama öyle küçük beden bulamıyorum bence 3 ay sonra da giyilir çünkü havalar tam ısınmıyor ben istanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum ama daha kış tam gelmedi buraya bence yaz da geç gelecek gibi geliyor :) bence değiştirme giydirirsin yaaa:) hem erkekler daha uzun doğuyorlar bence 1 ay sonra giyer...

Ankaradayım canım ben bide bizim buralar ankaranın en soğuk yeri gibi kış sert geçiyo . Nisanda felan içine sadece çıtçıtlı badi ile giyer dursun hem azcıkta büyük olsun bacakları felan sıkışmaz içinde ;))

oo esengülcüm sen ankaradaysan kesin mayısta da giyer o kadifeyi yavrucuk :))) bu arada aldıklarını keşke yükleyebilseydin de görseydik yaa çünkü çok uygun fiyata bulmuşsun eminim hepsi de çok güzellerdirr..

kıslar ben kaçıyorum şu evrak işlerini bir tamamlayım rahatlayım gelirim inşallah,off şimdi çamaşır toplayacam sonra banyo sonra saçlara biraz şekil sonra yatcam,çok işim varmış yaaa :(((((((((( sabah ta heyet raporu almak için erkenden kalkacam offf offfffffff ne sıkıcı işler bunlar böyleeeeeeee

$pr_01_137_max.webp$1-urun-baskili-bebe-pijama-takimi-1381099391.webp$14a.webp$102951_1_low.webp bunları aldık kızlar hepsine 90 tl verdim :)

ben daha birini doğurmadan en az 3 çocuk istiyorum ya kızlar, bilmiyorum baş edebilecek miyim ama istiyorum işte...
eşim de ben naz yaptıkça "2. çocuğu ben düşünmem senin bu halini gördükten sonra " diyor...napcaz bakalım

Bende ayni sekilde istiyorum canim ya toplam 3 cocuk ikisi arka arkaya digeride nasip bakalim. Allahim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin birde ilklerimizi bit kucagimiza alalım da inşallah. ..

benımkıde asagıda ama 26 ya kadar yukselebılır demıstı.bakalım sonrakı haftasonu gorucez yukseldımı.burda devlet hastanesınde daha cıddıye aldı ama kendı doktorum yukselır falan dedı.benı telaslnadırmamak ıcın galıba sallamıyor gbı davrandı .bende arastırdım cok tehlıkelı dıye ama ne yazıldıysa o olur yapcak bısı yok.sadece sey bılıyorum normal dogum olamıyor plasenta asagıdayken bırde o cok setıt bazen tamamen kaptıyor bazen bıraz bazen cok az kapatma derecesıne gore tehlıke artıyor

Bende canim ayin 16da gidicem bakalım inşallah 2miz icinde yukari cikmis der diye düşünüyorum inşallah. ..

Merhabalar güzel anneler...
Geç saatte yazıyorum ve siz yoksunuz farkındayım:43:ama uykum kaçtı yorgunluktan napayım..
Yorgunluktan diyorum çünkü oğluşun alışverişini yaptık bugün.
Bir kısmını da sonra alıcaz.
Anladım ki herşey bi günde toptan alınmıyormuş:1:
aldıklarımı ekleyeceğim en kısa zamanda. Öyle yorgunum ki şu an.. Bir ben mi bukadar hantallaştım?
En önemlisi yarın ayrıntılı (4D) ultrasonumuz var.
Saat 16.30'da ama erken çıkıcaz ki hastaneyi bulabilelim:1:
sonuçları inşallah mutlulukla paylaşacağım o temiz sonuçları yazmayı nasip eder Allahım..
Heyecan zirve...
Dua ve iyi dilekleriniz bizimle olsun..
Akşama doğru mutlaka online olurum..
Öpüyorum sizleri:16:

Günaydın gece tuvalete kalkmalarım başladı vatana millete hayırlı olsun :43::43: uykusuzum...

face katılmak isteyenler face mail adreslerini yollayabilirler davet ederim

günaydın canlar.gece tuvaletleri cok normal artık ama cok ocaman oldular vucüdmuza göre.şimdiden sıpalarımız bizi uyku bölünmesine alıştırıyor.

Günaydın herkese....nasılsınız?evde yatmaya alıştım yaaaa.....calısmak istemyorumm bugünnn:31:

keşke hep yatsak işe öğlen falan gelsek ne güzel olur :2::2:

günaydın canlar.gece tuvaletleri cok normal artık ama cok ocaman oldular vucüdmuza göre.şimdiden sıpalarımız bizi uyku bölünmesine alıştırıyor.

2 gün öncesine kadar hiç sıkıntım yoktu inşallah geçer yine uyurum deliksiz

al bendende okadar işe sürünerek geldim.biri bana geri yat dese hiç kaçırmaz oracıda uyurdum valla içim uyuyor hala

ben patrona sölicem bi koltuk getirtsin odama :1: arada uzanmam lazım :27::27:

keşke hep yatsak işe öğlen falan gelsek ne güzel olur :2::2:

2 gün öncesine kadar hiç sıkıntım yoktu inşallah geçer yine uyurum deliksiz

aynen yaaa...öğlen gelsek ne güzel olur dimi.saah kalk kahvaltını yap güzelce....öğlen işe gel....4 gibi de cık :9:

günaydınlar :3::3: artık göbüşler baya çıktı hayatımızı kısıtlamaya başladı giyinirken bile zorlanıyorum ben.. siz de öyle misiniz?:26:
Merhabalar güzel anneler...
Geç saatte yazıyorum ve siz yoksunuz farkındayım:43:ama uykum kaçtı yorgunluktan napayım..
Yorgunluktan diyorum çünkü oğluşun alışverişini yaptık bugün.
Bir kısmını da sonra alıcaz.
Anladım ki herşey bi günde toptan alınmıyormuş:1:
aldıklarımı ekleyeceğim en kısa zamanda. Öyle yorgunum ki şu an.. Bir ben mi bukadar hantallaştım?
En önemlisi yarın ayrıntılı (4D) ultrasonumuz var.
Saat 16.30'da ama erken çıkıcaz ki hastaneyi bulabilelim:1:
sonuçları inşallah mutlulukla paylaşacağım o temiz sonuçları yazmayı nasip eder Allahım..
Heyecan zirve...
Dua ve iyi dilekleriniz bizimle olsun..
Akşama doğru mutlaka online olurum..
Öpüyorum sizleri:16:

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım :34:

ben geldim hatunlar uzun bir aradan sonra buradayım çok yoğun günler geçiriyorum,atama telaşı aldı gitti beni evet atama diyorum çünkü pttye açıktan atandım kısmetse evrakları bu hafta içinde teslim edip başlangıç tarihimi öğrencem inşallah bi pürüz çıkmaz çünkü sözleşmeli atandım hayırlısı hakkımda artıkın:) bu hafta koşturmacayla geçti anlicanızz haftasonu da kayınvaldemlerdeydim öyle böylee uzak kaldım sizlerden:( ara ara faceye girdim oraya bile uğrayamadım da merak eden olmuştu neyse iyiyim genel olarak :) rabbim bebeğimizi kısmetiyle yolluyor,bakalım zaman ne gösterecek darısı tüm atanamayanlara daha hayırlıları önümüze çıksın inşallahh:)

bebeğime gelince haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl defne hanımlar,çok hareketli bir bebek değil ama şu günlerde biraz iyi aramız :) hareket ediyor hem de mememin altından vuruyor göbek deliğimin baya bir üzerinde yaa karaciğerimde çalışmalar yapıyor galiba :))) sizler nasılsınız?

canım atanmana çok sevindim gözün aydın canım ama aartık komşu gezmelerine son
sana şimdi çok zor gelir ya çalışmak hemde gebeliğinin 7.ayına girmişken nede olsa evde oturmaya alışmıştın şimdi birde ağırlaştık neyse şurda 2 ay çalışır izne ayrılırsın

ESENGÜLVEDAT ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN OĞLUN

Back
X