2014 Şubat Anneleri

oo radyolog hanım hoşgeldiniz
gebeliğin hayırlı olsun canım
zaman çabuk akıp geçiyor ya dönüp bakınca bizde senin gibi 250 li günlerde yazmaya başladık buralara

teşekkür ederim ,ömrüm şafak saymakla geçiyor zaten ,asker yolu bekledım düğün gününü(spaydi bilir aramızda 1 hafta var) bekledim şimdi içlerinde en güzeli bebeğim dogumunu beklemek

deneyimli annişler,kalp atımlarını ne zaman duydunuz meraktan catlayacam cunku
çok acele etme 8. haftada git canım
sonra duyulmuo stres oluo insanlar
şimdi dikkat et kendine sarsma hoplama zıplama fazla ağır kaldrıma bi yere uzanma

evet bizde yün yatakla büyüdük
birde ben hazır yatakları bebeklerde sevmiyorum açıkcası nedeni yıkanamaz olması ama yün öylemi aç leğene koy çık üstüne tepin üzerinde yıkansın o durumu açısında hazır yatak sevmiyorum hani bizim yataklarımız bile hazır ama keşke yıkanabilen bişi olsaydı diyorum bazen :34:

üniye kadar yünde yattım ben de
du bakalım şimdilik beşikte zaten bebiş baktık iyi gidio karyolayada bi yün yatak çekeriz:D

çok acele etme 8. haftada git canım
sonra duyulmuo stres oluo insanlar
şimdi dikkat et kendine sarsma hoplama zıplama fazla ağır kaldrıma bi yere uzanma

üniye kadar yünde yattım ben de
du bakalım şimdilik beşikte zaten bebiş baktık iyi gidio karyolayada bi yün yatak çekeriz:D

hımm,doktor benı 7. hafta basında cagırdı 12 sınde gidicem bakalım insallah görünür,yoksa vagınal bakacak mutlaka görmemız lazım dıyınce biraz panıkledım bende 9.10. haftada duyan varmış

radyolog canım 7+1 li günlerden sonra yani 8.haftada kalp atışı artık duyarsın

kızlar şu emzik askısı konusunda bişi demek istiyorum
onlar çok kullanışlı değil ya bebek küçükken üzerine iğneyemiyorsun fazla hoş iğneli olmayan klipsli olanlarda var ama
hani kucana verdiğin kişinin üzerine falan sürtünüyor ya emzik o beni rahatsız ediyordu mesela, zaten biraz büyüyp 6 aylık flaan olunca onu kullanmak hiç mümkün değil çünkü çocuğun azından düşüyor mesela ucuda kendinde ya sen fark etmedne şekiyor geri azına sokuyor falan ben memnun kalmamıştım açıkcası aldım ama kullanmadım pek fazla
onun yerine emzik kutuları var onlar çok daha kullanışlı bi yere giderken falan emziği içine koyuyorsun ya onlardan

hımm,doktor benı 7. hafta basında cagırdı 12 sınde gidicem bakalım insallah görünür,yoksa vagınal bakacak mutlaka görmemız lazım dıyınce biraz panıkledım bende 9.10. haftada duyan varmış

haftanın sonunda git sende:) şaka bi yana ben başlarda çok sabırlı idim
5. hafta sonunda gitmiştim gebelik kontrolüne
kalp atışı içinde acele etmemiştim
kanaman yoksa zaten herşey normaldir olmasında inşallah

radyolog canım 7+1 li günlerden sonra yani 8.haftada kalp atışı artık duyarsın

kızlar şu emzik askısı konusunda bişi demek istiyorum
onlar çok kullanışlı değil ya bebek küçükken üzerine iğneyemiyorsun fazla hoş iğneli olmayan klipsli olanlarda var ama
hani kucana verdiğin kişinin üzerine falan sürtünüyor ya emzik o beni rahatsız ediyordu mesela, zaten biraz büyüyp 6 aylık flaan olunca onu kullanmak hiç mümkün değil çünkü çocuğun azından düşüyor mesela ucuda kendinde ya sen fark etmedne şekiyor geri azına sokuyor falan ben memnun kalmamıştım açıkcası aldım ama kullanmadım pek fazla
onun yerine emzik kutuları var onlar çok daha kullanışlı bi yere giderken falan emziği içine koyuyorsun ya onlardan

üzerine takmam zaten normalde bile altın falan takanlara uyuz olurum açılır korkusu ile
ama arabasında falan yada pusetinde emzik peşinde koşturmak istemem oraya takarım sağolsun bir fırlatıyorlar nereye giderse

haftanın sonunda git sende:) şaka bi yana ben başlarda çok sabırlı idim
5. hafta sonunda gitmiştim gebelik kontrolüne
kalp atışı içinde acele etmemiştim
kanaman yoksa zaten herşey normaldir olmasında inşallah

oda bir yol evet :) kanamam allaha şükür yok şimdilik insallah olmaz ama kalp atımını duymadan rahat edemıcem sanırım

anormal bir uyku eyilimi var anlamadım 10-12 saat uyuyorum neredeyse :) istem dışı

ilk aylar çok normal canım içinde sürekli hücreler bölünüyor hiç iş yapmasanda bedenin senin için özellikle geceleri çalışıyor
bende ilk 3 ay uyumuştum hatta hep böyle mi olucam diye de söylenmiştim :17:

anormal bir uyku eyilimi var anlamadım 10-12 saat uyuyorum neredeyse :) istem dışı

e normal şuan için
fırsatın varken uyu zaten sonraları uyumak gittikçe zorlaşıyor bel ağrısıydı nefes darlığıydı çişe kakmaydı bu topikte hep söylendiğimiz şeyler bunlar :1:

e normal şuan için
fırsatın varken uyu zaten sonraları uyumak gittikçe zorlaşıyor bel ağrısıydı nefes darlığıydı çişe kakmaydı bu topikte hep söylendiğimiz şeyler bunlar :1:

ahahaha evet yaa ama ben her gece aynı saate çişe kalkmaya basladım hep saat 03:27 ya da 29 çetele bile tuttum :)

Canım bende hiç bişi almadım öyle fazla bi bunlar var . Bunları nişantaşı oazarı var yıldızda oradan aldım büyük alışveriş içinde ulusta özelcan bebe var indirim felan yapıyolarmış fiyatları uygunmuş oraya bakmayı düşünüyorum . Oda takımı beşik vs herşey varmış 3 katlı bi mağazaymış .

canım ben özelcan bebenin acitydeki yerine baktım fiyatlar pahalı geldi bana. ulustakine bakmadım henüz. ama ulusta yiba çarşısı ve samanpazarı çok uygun diyorlar. Birde bebek şekerleri için felan suluhana bakmayı düşünüyorum... yeni şeyler bulursan banada haber ver olurmu..:)

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Canım okudum bir tane senin için, Allah kabul etsin inşallah..

canım benim geçen yıl vardı.Hangi doktora gitti isem sinir sıkışması ameliyat dediler... en son eşime kantaron yağından bahsetmişler onunla koluma masaj yaptım bir hafta hiç kullanamadığım kolumda ağrıdan eser kalmadı ...

Kantoran ağrılara iyi gelir diye bilirim ama hangisini kullandın sarı kantoran mı,? hamilelikte bir sakıncası varmıdır ki.. ay geçerse çok sevinirim ya..

24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktı :43: cumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa

24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktı :43: cumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa

en kötü sıkıntın böyle olsun canım Allah başka dert vermesin :34:
inşallah cumartesi de atlatırsın

hey allahım,
çocuk korksa korkuyor deriz :1::1::1:
bak şimdi senin bebeğin doğacak inş. hayırlısıyla bazen ondan kan alınması icab edecek helede biraz büyüynce aşıya götürcen o korksa ağlasa ona kızacaksın kocaman kız oldun veya erkek oldun diyeceksin
ama şimdi sen minnacık bir iğneden mi korkuyorsun
allah başka dert vermesin tatlım, sen anne olacaksın artık güçlü olmalısın :34:

sevgi hepsi harika:nazar:güle güle kullanın...uyku setini biz de öyle aldık...fakat zıbın türü olanları ben göremedim burada mağazalarda...sorması ayıp nerden almış eşin dedi mi acaba....netten falan mı yoksa mağaza mı....bjk store....tanışma yıldönümümüz geldi,ben de öyle birşey mi alsam diye şimşek çaktı senin bebeğinin cicilerini görüncee:23:

canım sordum şimdi de burdaki mağazalarda yokmuş

ankara kartal yuvası olarak yaz google a orda bulmuş 12lisi olmayabilirmişi ama 10su fln vardır dedi

HASTANE IKII | Kartal Yuvas Ankara

buldum bak
:9:

24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktı :43: cumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa[/QU
bende 24 haftalığım hemen hemen aynı zamanda bebişlerimize kavuşucaz heralde:emir_bebek:pazartesi şeker yüklemesi yapılcak banada ama bi fikrim yok bişeymi içiriyolar:37:

Back
X