2014 Şubat Anneleri

anammm çok geçmiş olsun güzelim hakkaten rabbim beterlerinden korusun...

korkma güzelim yaa hepimizde zaman zaman oluyor böyle bak mesela benim bugün hem göbeğim yumuşak hem de bebeğimde hareket yok ya ben napim :((((((

geçmiş olsun canım doktorun dediğinede güldüm bu arada:1:

Ay canımm çok tatlı maşallah ne güzel poz vermiş:) bizim kız bi türlü poz vermiyo..dr 4 boyutlu için profil durmalı dedi bizinki devamlı dışa dönük:)

Canım belki dr görememiştir..öyleyse de arkadaşlarında dediği gibi tek böbrekle yaşayan çok..Rabbim sağlık versin..mutlaka çok zor ama sen de kendini üzmemeye çalış..

canım benim de oluyo bu haftalarda kanama normalmiş damarlar genişliyomuş parça da oluyo afedersin:) benim zatwn alerjim var hamilelikteki burun tıkanıklığı iyice tetikledi..

sağolun kızlar Allah daha kötüsünden korusun inşallah

inşallah cnaım meyve bile hapur hupur yemedim tatlı sürmedim agzıma seker atarım diye cay dahi içmiyorum patates havuç üzüm armut gb tatlı meyveleri bile ymedim pirinç beyaz ekmekte yemiyorum hamur işi zaten yok sebze et yogurt yedim salata bide inşallah işe yarar bende bilim gb bi oh çekerim zaten tiroid için üzünlüyorum bide şeker çıkmasın ilaçlar fena yapıyo zaten iştah felan kalmadı karnım güp güp olurdu davul gb 2 gündür yumuşacık arada götürmüyorum bişiler tabi:1: psikolojik olarakta yesemde doymuyorum şuan kısıtlandım ya tatmin olamıyorum:31:
canım inşallah güzel çıkıcak sonucun ben de doymadım kaç gün gerçekten psikolojik az kaldı yarın bize güzel haberler vericeksin inşallah:31:
selam kızlar pek kalamıcam bir uğrayayım deedim herkees iyi ve herşey yolundadır inş.

100 gr lık yükleme yapıldı ve temiz çıktı çok şükür yırttım yani akşamınada aşure yedim zaten :9:
gözün aydın boşuna panik yaptırdılar bize şeker var diye afiyet bal şeker olsun :16:
Eki Görüntüle 855104 Eki Görüntüle 855105

bigün böyle şeyler örebilcem aklıma bile gelmezdi aynıısından kendimede yapayım diyorum bir örnek giyeriz kızımla ama baya istemem lazım bi süre ara vericem:12:
oyy işi baya ilerletmişsin maşallah yanına geleyim de bana da kurs ver bari ben hiç beceremiyorum anneannemle annem battaniye ördü tavşanlı bi onların kulaklarını gözlerini yaptım şimdi o kulakları dikmem lazım ama çok üşeniyorum :60: inşallah doğuma kadar bitirebilirim :18:
çok güzel cicileriniz güle güle kullansın bebişin canım :34:
jack frostt yahu çok güzel bir poz olmuş yaa yavrum çok tatlı şimdiden belli...sağlıkla kucağına alırlsın inşallahhhh...

kızlar sinemadan geldik bu arada carrie die bir korku filmine gittik fena değildi işte...en güzeli kızıma yaptığım alışverişti 4 tane çıtçıtlı body bir tane de kadife tulum aldık ahan da budur :)

Eki Görüntüle 855321

sizin ciciniz de çok güzel iyi günlerde sağlıkla giysin bebişin :34:

oy oyy bu ne güzel kıyafetler canım bebişin güle güle giyinsin..

jack frostt yahu çok güzel bir poz olmuş yaa yavrum çok tatlı şimdiden belli...sağlıkla kucağına alırlsın inşallahhhh...

kızlar sinemadan geldik bu arada carrie die bir korku filmine gittik fena değildi işte...en güzeli kızıma yaptığım alışverişti 4 tane çıtçıtlı body bir tane de kadife tulum aldık ahan da budur :)

Eki Görüntüle 855321
canim sizin kıyafetlerde cok güzel..bebişin güle güle kullansın..

günaydın hanımlar ben bu akşam yogunum esimin ögretmen arkadaşları eşleriyl beraber bize gelicekler derbi maçını bizde izlicekler.

Günaydın kızlar. Kahvaltimizi yaptik. Evlendigimizden beri yani dokuz aydir dokunmadigim pekmez ve tahini cikardim.yedim.:1:
Ilaclari icemiyorum bari bunları yiyim dedim.
Simdi de temizlik yapcam ama gözüm yemiyo:9:aksama da kv ve kayinlar gelecek yemeğe. Cok isim var cok.uffff:31:

Günaydın kızlar. Kahvaltimizi yaptik. Evlendigimizden beri yani dokuz aydir dokunmadigim pekmez ve tahini cikardim.yedim.:1:
Simdi de temizlik yapcam ama gözüm yemiyo:9:aksama da kv ve kayinlar gelecek yemeğe. Cok isim var cok.uffff:31:

jackk nası bi tarih ö6yle
bugün 9 ay 10 günlük evlisin ve tam 3 ay sonra bebeişin gelecek:)
maşallah:)

günaydın hanımlar ben bu akşam yogunum esimin ögretmen arkadaşları eşleriyl beraber bize gelicekler derbi maçını bizde izlicekler.

günaydın fıstıklarrrrrrr:54::54::54:

Aynen lepim.belki de evlilik yildonumumuzde gelir kuzim.nasi okdu bende anlamadim:1:
31 ocakta evlendik. Haziran 4 te hamile olduğumu öğrendim:16:bi deneyelim dedik oldu:9:isteyerek yani:1:

günaydın fıstıklarrrrrrr:54::54::54:

Gunaydin baciskom:16:

Gocacigimin da yardimiyla temizlik bitti şükür. Bi banyo temuzlenecek.onun da ampulu patladi.degistirilecek.karanlikta temizleyemedim:1:

günaydın kızlar bugün herkeze misafir gelicek herhalde derbi nedeniyle benimde kalabalık bi grup misafirim vaar bu akşam.ne yapsam karar veremedim.allahtan dün temizliği yaptıkda bugün sadece hazırlık yapıcam.bu arada dün kızımın odasını boşalttık temizledik heycanla odası gelsin diye bekliyoruz.

günaydın anneler şifayı kapmışım ben ya nezle oldum o kadar halsizim ki hala kahvaltı yapamadım ve iştahım yok ya ıhlamurun falan zararı var mıydı bize ne içebilirim

günaydın anneler şifayı kapmışım ben ya nezle oldum o kadar halsizim ki hala kahvaltı yapamadım ve iştahım yok ya ıhlamurun falan zararı var mıydı bize ne içebilirim

geçmiş olsun.ilaç kullanmaktansa ıhlamur nane limon tabiki ii gelir hem boğazını yumuşatır.hemde rahatlatır.

geçmiş olsun tatlım.ıhlamur içebilirsin.günde 2 fincanı geçme ama.genelde doktorlar bitki cayları için öyle diyo.bu arada mandalina portakal ye,suyunu sık iç bol bol :34:

CANIM ÇOKK GÜZEL OLMUŞŞŞ :nazar: YAA MODELİ NERDEN ALDIN ÇOKK BEĞENDİM ÖRMEKK İSTİYORUMMM:52::52::52:

canım model felan yoktu internette bu örnegi gösteren resim vardı belkide dogru yapmadım sadece şeklini benzetmeye çalıştım söke yapa söke yapa benzettim bilmiyorum dogru olmasada uydurmasyon bişi çıktı:)) yelek değildi yani bu evimde bi tane bebek yelegi vardı onun boyutlarına göre yaptım olurmu olmazmı derken olmazsa atarım nolcek derken oldu bitti:12:

marifetli anne çok güzel kızzz :) aynısından kendine yap bence çok sevimli görünürsünüz eminim :)

]

aynen canım ama elimde ödem varya çok şişiyo eger iyi olursam sonra örücem ablam kızıyla bir örnek yapmıştı yelek çok şirin oluyo bende yapıcam inşallah:31:

maşallahhhh sanaaa
bu arada o kadar insanla ne yapacaksın ya

sorma canım ya bunlara ek görümcemde geliyo 2 çocuyla öldürcekelr beni sitresten ne diyim ya kocamın marfeti bunlar ısrar kıyamet nasıl yalvarıyo gelsinler diye görsen insanalrın suçu yok eşimin suçu:5:bıktım artık ben beni sitrese sokma bak dedikçe delirtiyo beni misafir delisi çoks eviyo evimize gelisnler gitsinler ama koca kıçını yerinden kaldırmaz bide sürekli emir verir yemekten kalkarsın cay hazırmı der cay ceraz götürürsün biskivi yokmu der o bitmeden meyve hazırmı der oda biter ne var der deli eder adamı yani :14:

ya çok güzeller bayıldım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

amin canım

aman Allahım bayıldım ya çok güzel gerçekten ellerine sağlık ve güle güle giysin kızın:16: :16::16:modeli nerden aldın canm videosu falan varsa gönder belki bizde yapabiliriz:3:

vidyo yok canım kendim uydurdum yaptım :)) resimler vardı böle eminim aynısı olmadı ama buda böle bişi oldu işte vidyo çok aradım yelek vidyosu yoktu:50:

canım inşallah güzel çıkıcak sonucun ben de doymadım kaç gün gerçekten psikolojik az kaldı yarın bize güzel haberler vericeksin inşallah:31:

gözün aydın boşuna panik yaptırdılar bize şeker var diye afiyet bal şeker olsun :16:

oyy işi baya ilerletmişsin maşallah yanına geleyim de bana da kurs ver bari ben hiç beceremiyorum anneannemle annem battaniye ördü tavşanlı bi onların kulaklarını gözlerini yaptım şimdi o kulakları dikmem lazım ama çok üşeniyorum :60: inşallah doğuma kadar bitirebilirim :18:

çok güzel cicileriniz güle güle kullansın bebişin canım :34:

sizin ciciniz de çok güzel iyi günlerde sağlıkla giysin bebişin :34:

bizim kimse özenmeyince yok cnaımla bu kabiliyetsizlikle beni işçi yaptılar ..d erlerya kötü ev sahibi insanı ev aldırır diye aynen öyle baktım yapan yok sıkıp kendim yaptım:1:

güzel bir pazar sabahından herkese merhaba:3: rüyamda doğum yaptığımı gördüm çok kolay bi doğumdu Allah öyle doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :16:

anaammm misafir haaaa:) afiyet bal şeker olsun sana yediklerin ben hergün 2 kaşık içerim pekmezi kan yapsın diye ama tahin ağır geliyor sanki yaaaa....

günaydın kızlar bugün herkeze misafir gelicek herhalde derbi nedeniyle benimde kalabalık bi grup misafirim vaar bu akşam.ne yapsam karar veremedim.allahtan dün temizliği yaptıkda bugün sadece hazırlık yapıcam.bu arada dün kızımın odasını boşalttık temizledik heycanla odası gelsin diye bekliyoruz.

yemekli mi gelecekler güzelim? temizlik dedin dee bugün benim de yapmam lazım yaa off gözümde o kadar büyüyor kiiii.....odası gelsin de bir foto bekleriz mutlakaaa

çok geçmiş olsun güzelim ıhlamurun hiçbir zararı yok ben doktoruma sormuştum grip olunca ilaçsız hangi bitki çaylarını tüketebiliriz diye o da ıhlamur ve papatya iyi gelir demiştiii...kaç bardak içim diyince de 3 bardak olur demişti kaldı ki ben daha fazla içtim içine bal ve limon da koydum 2. gün ayağa kalktım :)

Back
X