Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralarda olan var mı???
anammm çok geçmiş olsun güzelim hakkaten rabbim beterlerinden korusun...
korkma güzelim yaa hepimizde zaman zaman oluyor böyle bak mesela benim bugün hem göbeğim yumuşak hem de bebeğimde hareket yok ya ben napim(((((
geçmiş olsun canım doktorun dediğinede güldüm bu arada![]()
Ay canımm çok tatlı maşallah ne güzel poz vermiş:) bizim kız bi türlü poz vermiyo..dr 4 boyutlu için profil durmalı dedi bizinki devamlı dışa dönük:)
Canım belki dr görememiştir..öyleyse de arkadaşlarında dediği gibi tek böbrekle yaşayan çok..Rabbim sağlık versin..mutlaka çok zor ama sen de kendini üzmemeye çalış..
canım benim de oluyo bu haftalarda kanama normalmiş damarlar genişliyomuş parça da oluyo afedersin:) benim zatwn alerjim var hamilelikteki burun tıkanıklığı iyice tetikledi..
Eki Görüntüle 855104 Eki Görüntüle 855105
bigün böyle şeyler örebilcem aklıma bile gelmezdi aynıısından kendimede yapayım diyorum bir örnek giyeriz kızımla ama baya istemem lazım bi süre ara vericem![]()
canım inşallah güzel çıkıcak sonucun ben de doymadım kaç gün gerçekten psikolojik az kaldı yarın bize güzel haberler vericeksin inşallahinşallah cnaım meyve bile hapur hupur yemedim tatlı sürmedim agzıma seker atarım diye cay dahi içmiyorum patates havuç üzüm armut gb tatlı meyveleri bile ymedim pirinç beyaz ekmekte yemiyorum hamur işi zaten yok sebze et yogurt yedim salata bide inşallah işe yarar bende bilim gb bi oh çekerim zaten tiroid için üzünlüyorum bide şeker çıkmasın ilaçlar fena yapıyo zaten iştah felan kalmadı karnım güp güp olurdu davul gb 2 gündür yumuşacık arada götürmüyorum bişiler tabipsikolojik olarakta yesemde doymuyorum şuan kısıtlandım ya tatmin olamıyorum
![]()
gözün aydın boşuna panik yaptırdılar bize şeker var diye afiyet bal şeker olsunselam kızlar pek kalamıcam bir uğrayayım deedim herkees iyi ve herşey yolundadır inş.
100 gr lık yükleme yapıldı ve temiz çıktı çok şükür yırttım yani akşamınada aşure yedim zaten![]()
oyy işi baya ilerletmişsin maşallah yanına geleyim de bana da kurs ver bari ben hiç beceremiyorum anneannemle annem battaniye ördü tavşanlı bi onların kulaklarını gözlerini yaptım şimdi o kulakları dikmem lazım ama çok üşeniyorumEki Görüntüle 855104 Eki Görüntüle 855105
bigün böyle şeyler örebilcem aklıma bile gelmezdi aynıısından kendimede yapayım diyorum bir örnek giyeriz kızımla ama baya istemem lazım bi süre ara vericem![]()
çok güzel cicileriniz güle güle kullansın bebişin canımHanımlar merhaba bugün mecburiyetten kayınvalidemin yanında durdum akşama kadar nasıl bir strestirki kendimi alışverişe attım akşam dönüşünde
Eki Görüntüle 855124 Eki Görüntüle 855125 Eki Görüntüle 855126 Eki Görüntüle 855127 Eki Görüntüle 855128 Eki Görüntüle 855129 Eki Görüntüle 855130 Eki Görüntüle 855131 Eki Görüntüle 855132 Eki Görüntüle 855133
buda hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 855134 Eki Görüntüle 855135
jack frostt yahu çok güzel bir poz olmuş yaa yavrum çok tatlı şimdiden belli...sağlıkla kucağına alırlsın inşallahhhh...
kızlar sinemadan geldik bu arada carrie die bir korku filmine gittik fena değildi işte...en güzeli kızıma yaptığım alışverişti 4 tane çıtçıtlı body bir tane de kadife tulum aldık ahan da budur :)
Eki Görüntüle 855321
oy oyy bu ne güzel kıyafetler canım bebişin güle güle giyinsin..Hanımlar merhaba bugün mecburiyetten kayınvalidemin yanında durdum akşama kadar nasıl bir strestirki kendimi alışverişe attım akşam dönüşünde
Eki Görüntüle 855124 Eki Görüntüle 855125 Eki Görüntüle 855126 Eki Görüntüle 855127 Eki Görüntüle 855128 Eki Görüntüle 855129 Eki Görüntüle 855130 Eki Görüntüle 855131 Eki Görüntüle 855132 Eki Görüntüle 855133
buda hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 855134 Eki Görüntüle 855135
canim sizin kıyafetlerde cok güzel..bebişin güle güle kullansın..jack frostt yahu çok güzel bir poz olmuş yaa yavrum çok tatlı şimdiden belli...sağlıkla kucağına alırlsın inşallahhhh...
kızlar sinemadan geldik bu arada carrie die bir korku filmine gittik fena değildi işte...en güzeli kızıma yaptığım alışverişti 4 tane çıtçıtlı body bir tane de kadife tulum aldık ahan da budur :)
Eki Görüntüle 855321
Günaydın kızlar. Kahvaltimizi yaptik. Evlendigimizden beri yani dokuz aydir dokunmadigim pekmez ve tahini cikardim.yedim.
Ilaclari icemiyorum bari bunları yiyim dedim.
Simdi de temizlik yapcam ama gözüm yemiyoaksama da kv ve kayinlar gelecek yemeğe. Cok isim var cok.uffff
![]()
günaydın hanımlar ben bu akşam yogunum esimin ögretmen arkadaşları eşleriyl beraber bize gelicekler derbi maçını bizde izlicekler.
Günaydın kızlar. Kahvaltimizi yaptik. Evlendigimizden beri yani dokuz aydir dokunmadigim pekmez ve tahini cikardim.yedim.
Simdi de temizlik yapcam ama gözüm yemiyoaksama da kv ve kayinlar gelecek yemeğe. Cok isim var cok.uffff
![]()
jackk nası bi tarih ö6yle
bugün 9 ay 10 günlük evlisin ve tam 3 ay sonra bebeişin gelecek:)
maşallah:)
jackk nası bi tarih ö6yle
bugün 9 ay 10 günlük evlisin ve tam 3 ay sonra bebeişin gelecek:)
maşallah:)
günaydın fıstıklarrrrrrr![]()
günaydın anneler şifayı kapmışım ben ya nezle oldum o kadar halsizim ki hala kahvaltı yapamadım ve iştahım yok ya ıhlamurun falan zararı var mıydı bize ne içebilirim
günaydın anneler şifayı kapmışım ben ya nezle oldum o kadar halsizim ki hala kahvaltı yapamadım ve iştahım yok ya ıhlamurun falan zararı var mıydı bize ne içebilirim
CANIM ÇOKK GÜZEL OLMUŞŞŞYAA MODELİ NERDEN ALDIN ÇOKK BEĞENDİM ÖRMEKK İSTİYORUMMM
![]()
marifetli anne çok güzel kızzz :) aynısından kendine yap bence çok sevimli görünürsünüz eminim :)
]
maşallahhhh sanaaa
bu arada o kadar insanla ne yapacaksın ya
ya çok güzeller bayıldım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
aman Allahım bayıldım ya çok güzel gerçekten ellerine sağlık ve güle güle giysin kızın![]()
modeli nerden aldın canm videosu falan varsa gönder belki bizde yapabiliriz
![]()
canım inşallah güzel çıkıcak sonucun ben de doymadım kaç gün gerçekten psikolojik az kaldı yarın bize güzel haberler vericeksin inşallah
gözün aydın boşuna panik yaptırdılar bize şeker var diye afiyet bal şeker olsun
oyy işi baya ilerletmişsin maşallah yanına geleyim de bana da kurs ver bari ben hiç beceremiyorum anneannemle annem battaniye ördü tavşanlı bi onların kulaklarını gözlerini yaptım şimdi o kulakları dikmem lazım ama çok üşeniyoruminşallah doğuma kadar bitirebilirim :18:
çok güzel cicileriniz güle güle kullansın bebişin canım
sizin ciciniz de çok güzel iyi günlerde sağlıkla giysin bebişin![]()
![]()
günaydın kızlar bugün herkeze misafir gelicek herhalde derbi nedeniyle benimde kalabalık bi grup misafirim vaar bu akşam.ne yapsam karar veremedim.allahtan dün temizliği yaptıkda bugün sadece hazırlık yapıcam.bu arada dün kızımın odasını boşalttık temizledik heycanla odası gelsin diye bekliyoruz.