2014 Şubat Anneleri

canım benim boşver onları ya düşünme öyle
sen şuan hiç birimizin beslenmediği kadar sağlıklı besleniyorsun aslında
belkide totalda 9-10 kilo alarak kapatacaksın tüm gebeliğini birde o açıdan bakmaya çalış kendini teselli et :34::34::34:

kızlar bebek şekeri malzemesini alacam bu ay sonuna doğru ekeleybillirsem almayı düşündüklerimi ekleyeyim buraya

artık bundan sonra psikolojik olarak tamamen rahatlamam lazım, diyete uyuyorum ama stres de olmaması lazımmış canım.

benim artık bebek şekeri malzemesinden tutun da bütün ihtiyaçları anneanne, babaanne, dayı, hala vb. kişilere aldırma planım var. babaannesi istanbul'da zaten, orada havuzlu han varmış, bebek şekerleri vs. çok çeşit bulunuyormuş. dayısı oto koltuğunu alacak. yenidoğan takımları ile bebek yatağını,nevresimini anneanne alır. eşimin kuzeni bebek telsizini söz verdi. eşimin amcası bebek arabasını alcak.eşimin dayısı bebek karyolasını verdi evde duruyor. halası da kıyafet türü bir şeyler almaya meraklı.geriye ufak tefek şeyler kalıyor onları da biz alırız.

sağol tatlım, dediğim gibi kabullendim artık, sabah arkadaşlardan biri bir meyve getirmiş aman kan şekeri değerim yüksek çıkmasın diye onu bilem yemedim. dikkat ediyorum valla, her şey sağlık için.
Allah dağına göre kış verirmiş, benim kadar iradeli olmayan birinin başına gelse belki bu kadar iyi uygulayamazdı, yalnız inşallah kilo vermem bu 3 ay içinde, insanın içinde yine de bir kuşku oluyor bebeğin yeterince beslenip beslenmediğiyle ilgili.

canm benim çok yakın bir arkadaşımda da şeker çıktı ve o da senin gibi her gün şekerini ölçttü ilk zamanlarda o da sürükleli ağlıyordu bende nasıl çıktı ya diye ama alıştı toplamda 6 kilo almış birazda kiloluydu.ve bebek 4 kilo 300 gr. doğdu yani emin ol yediklerinden o alıyordur annesi kafana takma. ayrıca doğum yapar yapmaz dr. istediğin şeyleri yiyebilirsin dedi şuan herşeyden yiyebiliyor yani geçici bir durum.

Kızlar malzemeler bunlar bunlardan buzdolabı magneti yapcam inş.

Ama kuş tüyü konusunda kararsız kaldım sizce pembemi beyazmı olsun ??????????

$ŞKRTÜYB.webp$şkr1.webp$ŞKRKART.webp$ŞKRKLİPS.webp$ŞKRTKUŞP.webpEki Görüntüle 858207

ayyy bazıları kıyafetleri yıkmaya başlamış bilee çok heyecanlandım ya ben şimdi böyleysem doğunca nasıl olurum acaba :37:kıyafetlerine bile bakarken heyecanlanıyorum:52::52::52:

canım doktorda dedilerki bikaç gün önce bi bayan ilk kan aldıgımızda bayıldı sen baya dayanıklı çıktın dediler:52: ben de dedim o benim arkadaşım dedi adı damla y dı adı omu dediler :27: kaldım böle:37: adını bilmiyorum nikini biliyorum dicektim:9::9::9::9:

kızlar tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın misafirim çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:27::47:

yok canım adım damla değil zaten benim ilk kan alınınca bi sorunum yoktu aradan 40 dakika geçti o zaman bayıldım 2. kanı vermeden biraz önce yani :9: iyi bayılmadan falan atlatmışsın benim kolum da mosmor doğuma kadar ancak geçer diyorum senin morarma oldu mu?

kızlar günaydın . dün akşamdan beri sağ göbeğimin altında bi sancı var böle hareket ettikçe batıyor, hiç yoktu böle şe 28. haftamdayım göbeğim büyüyo son zamanlarda ondan mı oldu noldu anlamadım. doktoramı gitsem tedirginim şimdi uzandım uzanınca geçio ama ayaktayken ara ara felaket, gaz sancısımıdır acep varmı böle şikayeti olan yada duyannn normal miki acep.

:52::52::52: 100lük yükleme maceram bitti şükür açlık 74 100lük yüklemede 1. saat 180 2. saat143
3. saat 90 çıktı:51:

doktor normal sınırlar içinde şekerin yok dedi :21::21:

bu arada çok misafirim var kayınvaldmeler kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuguyla bi süre yokum yatılı misafirler:37::27:

oh valla mis gibi çıkmış canım, gözün aydın...
işleri görümcenle kv. ye yaptır bak yorma kendini sakın...

artık bundan sonra psikolojik olarak tamamen rahatlamam lazım, diyete uyuyorum ama stres de olmaması lazımmış canım.

Benim artık bebek şekeri malzemesinden tutun da bütün ihtiyaçları anneanne, babaanne, dayı, hala vb. Kişilere aldırma planım var. Babaannesi istanbul'da zaten, orada havuzlu han varmış, bebek şekerleri vs. çok çeşit bulunuyormuş. Dayısı oto koltuğunu alacak. Yenidoğan takımları ile bebek yatağını,nevresimini anneanne alır. Eşimin kuzeni bebek telsizini söz verdi. Eşimin amcası bebek arabasını alcak.eşimin dayısı bebek karyolasını verdi evde duruyor. Halası da kıyafet türü bir şeyler almaya meraklı.geriye ufak tefek şeyler kalıyor onları da biz alırız.

ohh maşallah neyiniz eksik kalmışki
herkes bi ucundan tutmuş işlerin
ben kendim yapmak istiyorum hevesim çok böyle şeylere bakalım oğlumla birlikte nasıl başarabilecem zira oda çok hevesli tülleri falan mındar eder sanırım birazını :9::9:

bende dün yaptıracağım kişiyle konuştum...tasarımını oluşturdum anlattım kendisine...bebek sekeri dolaba yapışanlardan olcak.magnet seklinde.seker yerine de lavanta düşünüyorum....kapı süsümüzü ve lohusa tacını da düşündüm....tabi hepsi güneş figürlü olcak ve keçeden yapılacak:16::16:
seninkiler tasarım olacağı için çok merak ediyorum ben ya :16:
Yapıldığında foto çekip koyarsın demi canım

ben kendim yapmak istiyorum hevesim çok böyle şeylere bakalım oğlumla birlikte nasıl başarabilecem zira oda çok hevesli tülleri falan mındar eder sanırım birazını :9::9:

koyarım tabi canım koymaz mıyım :16: bi iğne alsam hemen sizinle paylaşıyorum zaten heyecanımı :54:

bu arada diğer malzemeleri pembe ağırlıklı kullanacaksan kus tüyü beyaz olsun beyaz olacaksa tüy pembe olsun :34:

hatta dur fotolarla anlatim bende ne istediğimi biraz karışık olcak ama olsun.birinin harfi birinin güneş i birinin tülü falan :D

kızlar günaydın . dün akşamdan beri sağ göbeğimin altında bi sancı var böle hareket ettikçe batıyor, hiç yoktu böle şe 28. haftamdayım göbeğim büyüyo son zamanlarda ondan mı oldu noldu anlamadım. doktoramı gitsem tedirginim şimdi uzandım uzanınca geçio ama ayaktayken ara ara felaket, gaz sancısımıdır acep varmı böle şikayeti olan yada duyannn normal miki acep.

canm bendede çok yürüyünce ve ani hareketler yapınca batmıştı dinlenince geçmişti.biraz dinlen bakalım geçer inşalah

canm benim çok yakın bir arkadaşımda da şeker çıktı ve o da senin gibi her gün şekerini ölçttü ilk zamanlarda o da sürükleli ağlıyordu bende nasıl çıktı ya diye ama alıştı toplamda 6 kilo almış birazda kiloluydu.ve bebek 4 kilo 300 gr. doğdu yani emin ol yediklerinden o alıyordur annesi kafana takma. ayrıca doğum yapar yapmaz dr. istediğin şeyleri yiyebilirsin dedi şuan herşeyden yiyebiliyor yani geçici bir durum.

merhaba canım,
sağolun, işte ben doktorlara fazla güvenemiyorum, böyle yaşanmış hikayeleri duyunca daha çok rahatlıyorum. pozitif şeyler duymak iyi geliyor. valla dolapta kaldı bütün pekmez, bal, marmelat,reçeller...artık 3 ay sonra azar azar yemeye başlarım ben de inşallah.

canım ben de beyaz tüyü beğendim, diğer malzemelerin de çok güzel. sen şimdi böyle çok güzel bir sepet filan da yaparsın... çok tatlı ya oğluşunla beraber yapacak olmanız...onun o minik elleriyle kardeşinin bebek şekerini yaparken fotoğrafını al mutlaka;)

Kızlar malzemeler bunlar bunlardan buzdolabı magneti yapcam inş.

Ama kuş tüyü konusunda kararsız kaldım sizce pembemi beyazmı olsun ??????????

Eki Görüntüle 858202 Eki Görüntüle 858203 Eki Görüntüle 858204 Eki Görüntüle 858205 Eki Görüntüle 858206 Eki Görüntüle 858207

güzelmiş canım bende aldım malzemeleri bugün sticker siparişimizi de verdim elime ulaşırsa akşama örnek yapmak istiyorum

bunu yapacağımı düşünürken bile heycanlanıyorum :1:

günaydın canım,

ben de kurban bayramında çok ayakta kaldığım 1-2 gün bu tarz bir batma, sızı yaşadım göbek deliğimin sağ tarafında. doktora sorduğumda "rahimi tutan bağların gerilmesinden kaynaklanmıştır, rahim büyüdükçe bağlar da esner" dedi. bu tarz bir ağrın olduğunda hemen sol tarafına uzanıp ya da oturup dinlenmelisin. bir süre sonra geçiyorsa sorun yok. ama devam eder cinstense doktora görünmekte fayda var canım. ayrıca gaz sancım da oldu bir ara o da kasıklarda ağrı yapmıştı. bol bol kuru erik, kayısı bağırsağı çalıştıran şeyler yediğinde ve bol bol su içtiğinde boşaltım yapıyorsun, o zaman o gaz sancısı geçiyor canım. eğer gaz yapıcı bir sey yediysen ya da kabızlık varsa bunu bir dene. geçmiş olsun,

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar fikriniz için tek tek alıntılayamadım şimdi kusura bakmayın

hepsi 34,75 tutuyor kargosu hariç kargoda tahminen 6 tl civarı tutar sanırım 40 tlye halletmiş olacağım ha birde tabiki badem şekeri almalıyım onuda kayınbabam getirir artık :34:

ben 100 adet yapmayı planlıyorum

speedy seninki nasıl olacak canım figür olarak falan ne aldın ????????

canım ben de beyaz tüyü beğendim, diğer malzemelerin de çok güzel. sen şimdi böyle çok güzel bir sepet filan da yaparsın... çok tatlı ya oğluşunla beraber yapacak olmanız...onun o minik elleriyle kardeşinin bebek şekerini yaparken fotoğrafını al mutlaka;)

sepet görümcemde vardı ondan alacam sanırım bebek arabası şeklindeydi
birde ona masraf etmeyeyim diyorum
bakalım artık

$lavantasisesi.webp

Böyle şişe aldım
içine kolonya koyacağım sticker siparişimizi de verdim.
kurdela bağlarım bide tamamdır..

o ürünlere hangi siteden baktın tıpanın üstüne kelebek figürü istiyorum iğneli bişey bulurum belki

ayrıca pembe peçete bulamıyorum kızlar ya :(

Son düzenleme:
günaydın canım,

ben de kurban bayramında çok ayakta kaldığım 1-2 gün bu tarz bir batma, sızı yaşadım göbek deliğimin sağ tarafında. doktora sorduğumda "rahimi tutan bağların gerilmesinden kaynaklanmıştır, rahim büyüdükçe bağlar da esner" dedi. bu tarz bir ağrın olduğunda hemen sol tarafına uzanıp ya da oturup dinlenmelisin. bir süre sonra geçiyorsa sorun yok. ama devam eder cinstense doktora görünmekte fayda var canım. ayrıca gaz sancım da oldu bir ara o da kasıklarda ağrı yapmıştı. bol bol kuru erik, kayısı bağırsağı çalıştıran şeyler yediğinde ve bol bol su içtiğinde boşaltım yapıyorsun, o zaman o gaz sancısı geçiyor canım. eğer gaz yapıcı bir sey yediysen ya da kabızlık varsa bunu bir dene. geçmiş olsun,

kabızlık hayat felsefem gibi işi oldu çoktandır var 16. haftadan beri neler denedim banamısın demiyor gazlı bişi de yemedim aslında okuldayken oldu dün şimdi uzandım birz daha iyiyim şimdi yorulmuşum hehalde farketmeden. çok korktum ama bebeğim daha minicik erken doğum gelio insanın aklına hemen allah korusun...

Eki Görüntüle 858230

Böyle şişe aldım
içine kolonya koyacağım sticker siparişimizi de verdim.
kurdela bağlarım bide tamamdır..

o ürünlere hangi siteden baktın tıpanın üstüne kelebek figürü istiyorum iğneli bişey bulurum belki

ayrıca pembe peçete bulamıyorum kızlar ya :(

değişikmiş canım seninkide

birmax diye bir site çok araştırdım ben en uygun burası geldi bana birde mayıs ayında bir arkadaş evlenmiş oda burdan aldı ürünlerini güzel çıkmıştı
pembe peçeteyi napcanki :44:

Back
X