buara benimde uykularım bi değişik geçen 3 de uyandım bidaha uyuyamadım:ÇSgunaydın canlar
nasılsınız
uykusuz bir gece geçirdim saat 2,30 civarı uyumuşum sanırım ve sabahta uyuya kalmışım geç geldim işe hala sersem gibiyim
bugün yapmam gereken işler var fakat yapacak bir ben yokum
nolcak böyle bilemiyorum
sizler iyisiniz umarım
ben bi de atlet alırım belki amaaman kış günü evden dışarı çıkamayacağız ki pek....ev haliyle işte....ondan düşündüm atlet sütyen farketmez mi acaba diye...hem emzirme sütyeninin üstüne gene atlet giymek gerekir ben de atletsiz duramam...dolayısıyla atleti indircem diye uğraşacağım ...amannn irdelemeyeceğim diyorum gene de duramıyorumm![]()
geçean arkladaşımla konuştum sütyen aldım dedim kaç tane diye sordu iki tane diyince iyi etmişin dedi

demekki o kullanmış ben de kullanırım ya bunun yazı da var hep kış olmicak ki
denedim rahat pırtlıo meme o aradan rahatdı da

göğüs pedi kesin lazım hatta lazım olursa ben göğüs kalkanı da alcam ucu yara olur hassas olur kumaşa değmesin diyeben emzirme sütyeni almadım gerçekten gerekli mi karar veremiyorum da :26:
gögüs pedinin gerekli olduğunu teyzemde gördüm ama emzirme sütyeni için hala kararsızım
ben o dediğinden aldım hatta eklemiştim diğer topike 5 liraya almıştım zaten hüüp diye çekince ucu büyüyo denedimKasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?
yoksa çıkar mı acaba ?

benim de ucu öyle büyük deüğil hep de çıkık durmaz yyani
bir ay değilde bir hafta falan evvel diye biliyorum kremi kullanmak içindestekli kullanıyorsan zor olmazmı ama indirmesi....askılarını mı açacaksın....
inşallah göğüs ucu benim de sorun olmaz...kenar kısımları çok büyüdü ama ucu ufak gibi:26:yarık yarık gibi oldu bir de...doğuma bir ay kala lansinoh kullanılmalı diye duymuştum ama ne yapsam bilemedimm![]()