2014 Şubat Anneleri

gunaydın canlar
nasılsınız
uykusuz bir gece geçirdim saat 2,30 civarı uyumuşum sanırım ve sabahta uyuya kalmışım geç geldim işe hala sersem gibiyim
bugün yapmam gereken işler var fakat yapacak bir ben yokum
nolcak böyle bilemiyorum

sizler iyisiniz umarım
buara benimde uykularım bi değişik geçen 3 de uyandım bidaha uyuyamadım:ÇS

aman kış günü evden dışarı çıkamayacağız ki pek....ev haliyle işte....ondan düşündüm atlet sütyen farketmez mi acaba diye...hem emzirme sütyeninin üstüne gene atlet giymek gerekir ben de atletsiz duramam...dolayısıyla atleti indircem diye uğraşacağım ...amannn irdelemeyeceğim diyorum gene de duramıyorumm:1:
ben bi de atlet alırım belki ama
geçean arkladaşımla konuştum sütyen aldım dedim kaç tane diye sordu iki tane diyince iyi etmişin dedi:D
demekki o kullanmış ben de kullanırım ya bunun yazı da var hep kış olmicak ki
denedim rahat pırtlıo meme o aradan rahatdı da :D

ben emzirme sütyeni almadım gerçekten gerekli mi karar veremiyorum da :26:

gögüs pedinin gerekli olduğunu teyzemde gördüm ama emzirme sütyeni için hala kararsızım
göğüs pedi kesin lazım hatta lazım olursa ben göğüs kalkanı da alcam ucu yara olur hassas olur kumaşa değmesin diye

Kasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?

yoksa çıkar mı acaba ?
ben o dediğinden aldım hatta eklemiştim diğer topike 5 liraya almıştım zaten hüüp diye çekince ucu büyüyo denedim:27:
benim de ucu öyle büyük deüğil hep de çıkık durmaz yyani

destekli kullanıyorsan zor olmazmı ama indirmesi....askılarını mı açacaksın....

inşallah göğüs ucu benim de sorun olmaz...kenar kısımları çok büyüdü ama ucu ufak gibi:26:yarık yarık gibi oldu bir de...doğuma bir ay kala lansinoh kullanılmalı diye duymuştum ama ne yapsam bilemedimm:31:
bir ay değilde bir hafta falan evvel diye biliyorum kremi kullanmak için

Evet genelde süngerli kullanıyorum ama extra büyütücü özelliği falan yok
görücez artık bakalım zorluğu olursa da aldırırım eşime :1: yada önden açılan süngerli sütyen alırım o daha mantıklı ..

ben 38. haftadan sonra başlayacağım kullanmaya öncesinde önermiyorlar çünkü doğum gögüs ucundan bile başlayabiliyormuş fazla oynamamalıyız :1:

günaydın kızlar:3:

ben bu göğüs ucu meselesini doktora sordum gecen gittiğimde zira mercimek kadarlar büyüycekmiş gibi de gelmiyo hiç :26:
son iki ay masaj ve kreme başlarız dedi.. bi dahaki gidişimde hatırlatıcam yeniden.. göğüslerle fazla oynamamak lazım doğumu tetikler dedi... ama emzirmede sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum nedense.. silikon uçlar oluyomuş bebek emdikçe göğüs şekil alıyomuş falan diye okumuştum ama ne kadar işe yarıyodur bilemiycem.. bi ark. da emzirmeden önce soğan sür demişti yara olmasını önlüyomuş..ilk emzirmeden önce bir kere yapmak yeterli demişti.. onu da yazdım bi kenara... bi de lansinoh tabi ki...

bende ALYA istiyorum ama kimse beğenmiyor.dalga geçiyorlar hep.bizde kararsızız.cok zormuş isim koymak yaaa

aynen ya çok zormuş valla bende ne isim söylesem hep bişey buluyorlar:) arya ismini düşünmüştüm ne o avea gibi dediler, masal için yok hikaye falan derken bi sürü isimden böyle zırvalar yüzünden soğudum:(

bende ALYA istiyorum ama kimse beğenmiyor.dalga geçiyorlar hep.bizde kararsızız.cok zormuş isim koymak yaaa

alyanın söylemesi zor gelio bana açıkçası
sanki ayladan dönme gibi gelio
bide bu çocuk büyicek alya hanım kulağa nası gelio diye düşünmek gerek
yazımında sıkıntı olabilir ayla yazarlar düzelt dur sonra
ne biliyim kızlarda çok çok güzel isimler var bence biraz daha bak

buara benimde uykularım bi değişik geçen 3 de uyandım bidaha uyuyamadım:ÇS

ben bi de atlet alırım belki ama
geçean arkladaşımla konuştum sütyen aldım dedim kaç tane diye sordu iki tane diyince iyi etmişin dedi:D
demekki o kullanmış ben de kullanırım ya bunun yazı da var hep kış olmicak ki
denedim rahat pırtlıo meme o aradan rahatdı da :D

göğüs pedi kesin lazım hatta lazım olursa ben göğüs kalkanı da alcam ucu yara olur hassas olur kumaşa değmesin diye

ben o dediğinden aldım hatta eklemiştim diğer topike 5 liraya almıştım zaten hüüp diye çekince ucu büyüyo denedim:27:

bir ay değilde bir hafta falan evvel diye biliyorum kremi kullanmak için

yok ilk etapta atlet olabilir sadece ama yaz gelince sütyen de mecbur tabi....1 hafta mı....1 ay diye okumuştum ben de...neyse doktora sorarım...

bak o da olabilir önden açmalı....evet erkenden doğurmayalım bakalım uçlarını çıkaracağız derken:1:yarığa benzer çizgiler var mı senin de....

Dagi de vardı bi ara bulursam benim için en iyisi o olur sanırım 2 tane alsam yeter :1::1:

gögüs pedini teyzem de gördüm acayip akıyor sütü hep üstü falan kirleniyordu şimdi daha rahat :34:

bende alırım belki gerekirse hastane de kullanırız :1:
doktora sorsam mı acaba belki anlar göster derse utanırım gerçi :1::1::1:

günaydın kızlar:3:

ben bu göğüs ucu meselesini doktora sordum gecen gittiğimde zira mercimek kadarlar büyüycekmiş gibi de gelmiyo hiç :26:
son iki ay masaj ve kreme başlarız dedi.. bi dahaki gidişimde hatırlatıcam yeniden.. göğüslerle fazla oynamamak lazım doğumu tetikler dedi... ama emzirmede sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum nedense.. silikon uçlar oluyomuş bebek emdikçe göğüs şekil alıyomuş falan diye okumuştum ama ne kadar işe yarıyodur bilemiycem.. bi ark. da emzirmeden önce soğan sür demişti yara olmasını önlüyomuş..ilk emzirmeden önce bir kere yapmak yeterli demişti.. onu da yazdım bi kenara... bi de lansinoh tabi ki...

1-2 ay kala erken değiil mi peki ? Eğer öyle bişey var ise bende başlayım ..
nasıl masaj yapcaz ki .. ?

aynen ya çok zormuş valla bende ne isim söylesem hep bişey buluyorlar:) arya ismini düşünmüştüm ne o avea gibi dediler, masal için yok hikaye falan derken bi sürü isimden böyle zırvalar yüzünden soğudum:(

aman sen ne bakıyorsun millete bırak allah aşkına....beğendiysen sizene de geç....bizim kız olsaydı duru zeynep ışıl hoşuma gidiyordu...ama bizim oğlan olacak...ben de bir kaynanatör olacağımm dermişim:52:aman allah korusun....ben cadılık yapamam,kim ne halt yerse yesin karışmam herşeye....

bak o da olabilir önden açmalı....evet erkenden doğurmayalım bakalım uçlarını çıkaracağız derken:1:yarığa benzer çizgiler var mı senin de....

evet arkadaşım ya benimde göğüs uclarım yarılmış.sanki uçları yara gibi bazen değişik oluyor. ve soğukda cok sıszlıyorlar.

bende bulamadım cnmm

Benimde erkek ejder olucak allah kismet ederse esim birdahaki kiz olsun o sana asik olucak bide bana asik olan bir kiz lazim dedi.Benide sıkıstırdı isim konusunda bende ecrin olur demistim ejderle ecrin uyumlu olur diye (isim konusunda kimseye takilmayin herkez birvlaf söylüyor ve canini sıkıyor ne istersek koyariz kime ne yahu)

destekli kullanıyorsan zor olmazmı ama indirmesi....askılarını mı açacaksın....

inşallah göğüs ucu benim de sorun olmaz...kenar kısımları çok büyüdü ama ucu ufak gibi:26:yarık yarık gibi oldu bir de...doğuma bir ay kala lansinoh kullanılmalı diye duymuştum ama ne yapsam bilemedimm:31:

ben 5.aydan beri kullanıyorum lansinoh ilk başlarda benimde öyle olmuştu uçları ama kullanmaya başladığımdan beri çok şükür olmadı.

bana öyle dedi 32.haftadan sonra başlarız diye.. valla bende tam bilmiyorum nasıl yapılacağını 28 kasımda randevum var öğretirse burda anlatırım.. yani yazıyla mümkün olursa :1:

bende 28 kasımda gideceğim ama belki hafta sonuna kaydırırım eşimde gelmek isteyecek çünkü :34:

çizik çizik gibi..yarık gibi...ucu çıkınca.....senin de mi öyle...nemlendirici falan sürüyorum hafif üstten üstten ama yok faydası:31:

az önce cevap vermemişim benim olmadı canım banyodan sonra gögsüme de de bebek yağı sürüyorum bol bol

Valla canım kimseyi takmamak lazım cidden. Ben de masal adını çok beğeniyorum ve eşim iki ismi olsun diyor. O yüzden biri çok büyük olasılık masal olacak. Ama dediğin gibi bir sürü laf eden de var çok güzel isimmiş deyip kızıma şimdiden masal diye hitap edenler de var. Eşim de ikinci bir isim arıyor. Ben de daha kabul edilebilir bir isim aradığını sanıyordum. İnsanları biraz olsun susturabilmek için gelmiş tuana diyor:) dedim bu sefer kesin bizi topa tutarlar:D ama ben masal da diretiyorum ve biz ettiği lafa takılanileceğimiz kişilere adını söylememeye karar verdik doğup da biz o adı koyana kadar.

aman sen ne bakıyorsun millete bırak allah aşkına....beğendiysen sizene de geç....bizim kız olsaydı duru zeynep ışıl hoşuma gidiyordu...ama bizim oğlan olacak...ben de bir kaynanatör olacağımm dermişim:52:aman allah korusun....ben cadılık yapamam,kim ne halt yerse yesin karışmam herşeye....

doğru diyorsun bundan sonra bulduğum ismi kimseciklere söylemeyeceğim zaten

ben 5.aydan beri kullanıyorum lansinoh ilk başlarda benimde öyle olmuştu uçları ama kullanmaya başladığımdan beri çok şükür olmadı.

bende 28 kasımda gideceğim ama belki hafta sonuna kaydırırım eşimde gelmek isteyecek çünkü :34:

az önce cevap vermemişim benim olmadı canım banyodan sonra gögsüme de de bebek yağı sürüyorum bol bol

tamam teşekkür ederim ikinize de....aklımda olsun da alayım bari lansinoh....bebe yağı var zaten evde...kullanayım en iyisi..

Valla canım kimseyi takmamak lazım cidden. Ben de masal adını çok beğeniyorum ve eşim iki ismi olsun diyor. O yüzden biri çok büyük olasılık masal olacak. Ama dediğin gibi bir sürü laf eden de var çok güzel isimmiş deyip kızıma şimdiden masal diye hitap edenler de var. Eşim de ikinci bir isim arıyor. Ben de daha kabul edilebilir bir isim aradığını sanıyordum. İnsanları biraz olsun susturabilmek için gelmiş tuana diyor:) dedim bu sefer kesin bizi topa tutarlar:D ama ben masal da diretiyorum ve biz ettiği lafa takılanileceğimiz kişilere adını söylememeye karar verdik doğup da biz o adı koyana kadar.

orası öyle kimseyi takmamak lazım ama insan işte takılıp kalıyosun:) bide ilerde dalga geçerler deyince hmen değişiyor fikrim:)

Back
X