Kizlar bugun dr dan geldim 28+1 gunluk ve oglusum 1220 gr ve ben 11 kilo almisim .. sizlerde durum nedir?
canım ben de gittim bugün 29+3 günlük olduk. bebişim benim 1600 olmuş tosun yani

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun dr dan geldim 28+1 gunluk ve oglusum 1220 gr ve ben 11 kilo almisim .. sizlerde durum nedir?
canım çok geçmiş olsun buzdalabındaki etli dolmanın etini çözdürüp tekrar pişirip mi koydun yani dolma yaparken marketten aldığın ıymayla mı yoksa derindondurucuyla yapılan kıymayla mı yaptın
kusura bakma bizde seneler öncsi böyle bir rahatsızlık geçirmişdik ondan soruyorum
evet canim sancilarim oldu hastaneye gittim nst sancim ortaya cikti sancilarimi durdular.bugünde iki ünite kan verdiler..Sanırım öyle yaparım jackim...Bir tanesini annem reçel yaptı.Zaten İstanbulda meyveler artık doğumda bakarız bir çaresine...
Lip senin kızın mı olacaktı...Kız çocuklar anneyi şişirir derler ondan çok mu kilo aldın gibi görüyorlar acaba :44::44::44:
Evet canim
Taubeciğim çok geçmiş olsun.Sancın mı başlamıştı...
sagol canim benim benim sancilarim oldu bende erken dogum riski var.Canım geçmiş olsun. Noldu yaaa ben kaçırmışım :18::18:
Geçti geçti hiçbişeyciği yok maşallahŞu toplamadan atlattık çok şükür. Sen nasılsın?
sagol canim benimcanım çok geçmiş olsun bundan sonraki tek sancın vaktinde gelen doğum sancın olsun inşallahh
sagol canim benim insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza alirizzzzzah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını
geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah
vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda
çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi
güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş
valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruzo taç takılacak yani
hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde![]()
Allah razı olsun canım tek ben değilmişim ilk bebek olunca ve çevremdeki yeni doğum yapmışlarda felaket tellalığı yaptığından çok korktum içim rahatladı inşallah hayırla sağlıkla zamanımda gelir bebişler...
Yeme içme konusunda nelere dikkat ediyorsun :)
Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089
Akşam biraz bebek şekeri yapayım dedim yaptımda 9 tane kadar tam 10.cuyu elime aldım silikon tabancasını ucuyla elimi yaktımAcemilik işte
neyse böyle böyle öğrencez
buz falan koydum hemen geçti ama ben bıraktım dün artık kalanları yavaş yavaş hafta sonuna yaparım
resim çektim fakat kendi telefonumla bununda pcye bağlantısı yok birinden bağlantı bulursam buraya resim eklicem kızlar![]()
rüyamı yazıcaktım unuttum.. rüyamda hepimiz loğusa pijamalarımızı ve geceliklerimizi giymiş hastanenin birinde toplanmışız![]()
kimimizin az vakti kalmış çok şişmiş kimimizin daha çok vakti varmış az kilo almış falan
kafamızda loğusa taçları pijama ve geceliklerle dolaşıyoduk hayır olsun
![]()
Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203
evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan![]()
Kuzlarr nasılsınızz geçmişi okuyamadım henüz..dün zehirlendim bennmahvoldum gece hem alttan hem üstten eşim de nöbetçiydi çok şükür atlattım ama çıkarırken çok zorlanınca akıntım oldu ben bebeğin suyu sanıp biara panik yaşadım..3günlük etli dolmaydı ama buzluktan çıkarmıştım o dokundu sanırım..çok dikkat edin yediklerinize..
süt içmyorum canım onun yerine yoğurt yiyorum asitli içecek yok asitli yiycekler de çok az tüketiyorum domates gibi az ve sık yiyorum ama okulda bunlara uyamıyorum malesef![]()
Sütü bırakdiyorsun yani. Şu az ve sık yemekuralına bir kaç haftadır uyamıyorum. Evde yalnızken canım birşey istemiyor. Ama artık daha dikkat ediyim. Çok teşekkür ederim :)
Selam hanımlar
Sırt ağrısından muzdarip olan var mı aranızda benim gibi çekiçle vursam ancak düzlenip iyileşecek gibi geliyor. Eşime ovduruyorum ama yoook.Sanırım bu küçük beden bunca kiloyu kaldıramadı
![]()
Merhabalar güzellikler..
Umarım iyisinizdir. Bebişlerin de keyfi yerindedir..
Her zaman giremiyorum mazur görün. Pc olmadığından telefon çok kasıyor bazen hiç giriş yapamıyorum.
Ama aklımdasınız pek samimi olamasak da..
Geçen gün ölürcesine bi sancı girdi midemde. Altıma kaydı sonra.. Dedim eyvah doğum sancısımı acaba?
Ama resmen acıdan burnum kanadı o derece..
Ertesi gün gittik doktora, açılma vs yok suyum iyi serviks uzunluğum normal.. Yani problem yokmuş..
Neyse idrar ve kan tahlili istedi doktor,.yaptırdım.. Kanım iyi fakat idrar testime bakınca "kum döküyorsun" dedi doktor
"Ben mi?" dedim. Evet dedi..o sancılarının sebebi buymuş dedi. Bol su iç şu an için başka bi müdahalede bulunamayız dedi..
Kendi kendime dedim ki; ulen başıma gelmeyen kalmadı
Ben de zaten bol su içen biriydim artık özellikle susamasam da içiyorum kalkıp..
Oğlu§ iyi allah a şükür kilosu falan da gayet yerinde
Allah sağlıcakla gelmesini nasip etse şu doğum zamanının..
Artık daraldım oğlum gelsin istiyorum![]()
Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.
kızlar bende öğretmenim haftaya 5 günlük ondan sonraki hafta da 5 günlük rapor alıcam normal rapor. sonra 32. hafta oluyo zaten doğum iznine ayrılıcam. zaten her şekilde şubat tatili araya giriyo ve 2 haftamız boşa gidiyo. okulda çok yorulmuyorum ama gene de bebeğin erken doğma ihtimali, insanın kendisini dinleme ihtiyacı var. doğum sonrası nisan ortalarına geliyo o zamana bi şekilde rapor vs ayarlanır. branş öpretmeni oldugum için ztn tam gün der yazmazlar rahat ederim. şu an için bebişin ve benim sağlığım daha önemli benim düşüncem böyle. sizde yormayın kendinizi![]()
Canım aynen bende senin gibi yapacağım çünkü okulda çok yoruluyorum
Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.