uff kızlar ben de öğretmenim okulönceciyim ama çok yoruluyorum çünkü sürekli eğilip kalkmak zorundayım 5 saat boyunca sürekli ayaktayım oturarak çalışmam neredeyse imkansız. orta derecede zihin engelli ve otistik bir öğrencim var bunun dışında hiperaktif olmasa da aşırı hareketli ve durdan sustan anlamayan 3-4 öğrencim var. çok problemli bir sınıf. ağırlaştım artık başa çıkmakta zorlanıyorum. 32. haftada ayrılmak istiyorum ama ya sonra rapor vs. ayarlayamazsam orda sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum. 32 de rapor alıp dayanabildiğim kadar dayanıcam galiba.37. haftam da tam karne haftasına denk geliyor![]()
canım benim ya. bende zihinsel engelli öğretmeniyim. 37. haftaya kadar çalışsan çalışırım ama oğluşum o kadar dayanmazsa diye düşünüyorum bi de az biraz dinlenmek hakkımız yani. bi şekilde doğum sonrasında izin rapor ayarlanır olmadı heyet raporu alabilirz. haziran zaten kolay geçer. ben haftaya 5 günlük diğer hafta da 10 günlük normal rapor alıcam. zaten ondan sonra da 32. haftaya yasal doğum iznime başlatıcam. çok kilo almadım 5 kilo aldım ama bel ağrısı ve göğüslerimin altı ağrıyo. umarım sen de ayarlayabilirsin. çocukların karne zamanına kadar bekleme derim ben. çünkü ola ki bi kaç hafta erken geldi bebiş o zaman izne çıkar çıkmaz doğum olacak dinlenemeyeceksin bile.
herşey gönlünce olsun...