haftasonu eşim şehir dışında olunca annem 1 gece kaldı yanımda, hem de bebişin kıyafetlerini yıkar hastane çantamızı hazırlarız dedik ama hava berbattı, güneşte kurutmak istediğimiz için erteledik artık.ay evlendiğimden beri oturup bir doğru dürüst konuşamamışız annemle, ordan girdik burdan çıktık baya bir konuştuk:)
bu arada görümcem aradı, burada deprem oldu ya cumartesi günü hem onun için hem de hal hatır sormak için. ben doğum 3 şubat civarı diyince "o tarihi beklemez, daha önce doğar" dedi durdu. benim muhtemel doğum tarihi zaten 10 şubattı, sezaryen olacağı için doktor 3 şubat dedi, ki onu da Allah bilir ne zaman doğacağını...kendisi hep 36. haftada erken doğum yapmış 2 kızını da, iyi de benim vücut yapımla seninki bir mi, kendisinin her iki gebeliği de çok sıkıntılı geçmiş, yüksek tansiyon, erken doğum riski vs derken, 36. haftada sezaryen ile doğum yapmış.
k.v. de aynı şeyi söylüyor devamlı, halbuki biizm ailede ne annem, ne teyzelerim ne de halalarımda erken doğuran filan yok, ya öyle diye erken doğurtacaklar ! Allah korusun sağlıkla gelsin de yavrularımız, bende diabet olayı da olduğu için akciğerlerinin gelişimi 38. haftaya kadar sürebilirmiş bu yüzden zamanında doğmasını istiyorum tabii ki...
bir de kv.ler 22 ocak'ta buraya bir otele seminere geleceklermiş k.peder ile beraber. dolayısıyla k.v. artık tekrar istanbul'a dönmez, doğuma kadar burada kalır diye düşünüyorum, gerçi yukarıda kendi evlerinde kalır. doktorla konuşup da çocuğu daha erken doğurtturmak istemezler herhalde, ay iyice paranoyaklaştım ben....