Babasi 2 takim gs den hastane cikisi almis onlari koydum, 3 tane picama takimi koydum (sapkali , badili, patikli tulumlu), 2 adet zibin takimi koydum ic camasiri gibi giyiyolarmis kiyafetlerinin altina, lazim olursa diye 2 alt patikli tulum 2 uzun kollu citcitli badi koydum.1pazen biri ince pelus ve kalin olmak üzers 3 bahtaniye, cocugun yatcagi küvez gibi yatagi var hastanede gördük onun icine bir carsaf koydum , belki sacli olur diye cikonun sac fircali takimini koydum, icinde burun aspiratòrü ,tirnak bakimini koydum neolur ne olmaz diye, 2 yelek, 1 patik, 4 cift corap, 1 paket prima care yeni dogan bez, 3 uni yeni dogan islak mendil, babasi nike takim almis denicez gelirse hastaneden onla cikcaz :) sebamed pisik önleyicisi koydum 1 tane. Cantasinin üstüne ilk vercegimiz kiyafetlerini ayirdim gs takiminin 1 tanesini koydum, 1 tane bez, 1takim zbinini, battaniyesini, pisik önleyicisini koydum kücük spor cantasi gibi bisey vardi aldigi takimlarin icinde büzgülü cok tatli bohca gibi ona koydum valizinin en üstünde ayri olarak hazir duruyor. Benim cantam böyle 2 gün kalicam ve sezeryan olucak belki daha fazla kalmam gerekirse diye tedbirli olmak istedim fazla koydum die düsünme canim bence sende sonucta valizde durcak tedbirli olmak en iyisi bence sen neler koydun?