hakseverim, birickm sağolun,
dün zor geçti hakkaten, eşim de yorgun gelmiş akşam çocuğu oynatacak halimiz yoktu valla. hem de işten 5 te çıkmış olmama rağmen. çocuk 1 yaşına gelince süt izni de bitecek herkes gibi paşa paşa 7 de 8 de çıkacağız. dün canım sıkıldı başıma ağrılar girdi, tayinimin çıkacağı bölüm çok yoğunmuş akşam 8 de çıkıyorlarmış, haftasonu da çalışıyorlarmış.geçici bir süreliğine bu şekildedir elbette, ya değilse bankada haftasonu çalışılmıyor normalde, ama süt iznimi kullanmak en tabii hakkım benim. sıkıntı çıkarırlarsa diye korkuyorum. dün akşam işi bırakmayı tekrar düşündüm...off herşey bir düzene girseydi...
hakseverim biz de eşimle koptuk biraz bu ara, benim işe başlama olayları vs. stresim, onun iş stresi, hepsi ardarda geldi. inşallah hepimizin hayatımızdaki tüm zorluklar düzelir, bazı şeyler şans galiba. 33 yaşındaki kuzenimin 8 aylık bebeği var ve keyfi olarak 2. üniversiteye başladı. eşinin durumu çok iyi, evde yatılı bakıcı ve hizmetçi var. bu şekilde çocuk büyütenler de var güzelim.
ben bazen tam isyan etme noktasına geliyorum ama Allah'ım diyorum çekilen sıkıntıların hepsi bir ders, şükürler olsun sana ki, sağlıklıyız.