- Emoji Skoru
- 32.772
- Puanlar
- 798
masallah kucuk adam herseyi ogreniyoAlt değiştirmek kolay olmuyor eline bişeyler veriyorum...Reklamlara da ilgisi azaldı yemek yedirmek problem oluyor..Bir de korkuyorum bir gün karyolasında ayağa kalkar diye kızlar..
Bizim yavru da bayadır el çırpıyor uzun süredir müziğe eşilik ediyor..Gel gel yapıyor ellerini uzatıp beni al hareketi de var..Saklanma oyununa bayılıyor hiç sıkılmıyor ama ben sıkılıyorumKitaplara da bayılıyor çevirip duruyor..Ona çocuk şarkıları söylüyorum biliyor 3 tanesini..Otobüs taksi tren minibüs bi bip oda var..Objeleri tanıtıyorum daha sonra göstermesini isteyeceğim...Balkonda çiçekli bitkilerim var hayır demedim hiç cici deyince ellemiyor baayıllllllllıyorum o haline..Dikkat ediyorum da dokunmasına izin verdiğim şeylere dokunuyor sadece eğitim küçük yaşta :)
Yıkılmadan uzun süre oturabiliyor ayrıca uzanıp tekrar doğrulabiliyor..Arkamdan ağlamaya da başladı artık beni takip ediyor... Yarın toplantım var nasıl bırakıp da giderim onu düşünüyorum...
abow alt degistirme mi kislar ölüyom ben yaw
demekki su an gelisimleri cok normal hepimizin bebisleri nerdeyse ayni seyi yapiyomus
Son düzenleme: