canım asla yüzünü gösterme dokunma o beşikte kalktıkca sen yatır o kalksın sen yatır hiç muhattab olma asla konuşma ve yüzüne bakma yüzünüde gösterme başını koluna daya ben sadece pışş pışş diyorum bak öglen uykusu 5 dakka sürdü en fazla 20-30 dakka sürüyo artık oda çok sinirli felansa 10-15 dakkada uyuyo artık salalrken bile aglayıp krize giriyodu o yüzden başladım bu eğitime delirtiyo beni elini tutu bacanı sıkıştır deli gb bara bara bnenni söle begenmez bide nenniyi değiştir saatlerce sallıyodum cıldırtıyodu beni

(( şimdi öle değil ohh başınada pufumu koydum oturdum yerden pıs pıss bi kalkıp yatırıyorum zaten bi süre sonra kalkamıyo yada ben ayaga kelkınca o atıyo kendini yatırcam diye

asla almıcamı biliyo kararlı oldugunu hissettir kendine büyük hedefler koy en fazla 1 saat aglar de şimdi aglatmazsam bidaha ömür boyu uyku düzeni olmucak de hep kendine telkin ver yataga yatırmadan kendini rahatlat tuvaletini yap aklındaki işlerini bitir sadece basında beklemeye odaklan canın sıkılmasın çünkü çok zekiler nefes alışverişinden bile anlıyolar malesef :))
canım bende dogdu dogalı ayamda ne gezmek bildim ne evime gelen misafiri deli gb lohusalıktan çıkamadım aylarca hala daha cıktıgım sölenemez cünkü kızım 40lı bebek gbydi sürekli tepemde

( bereket şişman değil bide senini işmansa kopar bacakalrın merake tme ne morarır ne catlar öle bişey yok sen yeterki kararlı ol asla kucana alma ve asla konuşma muhattab olma ona kararlı oldugunu hissettir benimki zaten aglıyodu dediğin gb ayakta sallarkende mutsuzdu ne kaybederimkid edim başlarken ölede aglıyo böylede şimdi çok daha güzel herşey kendi kendine uyudugu için daha uzun süre uyuyo maşallah subannallah çok şükür rabbime arada gene bazen bişeyler oluyo daha cok aglıyo ama arada olanlarıda afffedicem artık ilerde inş yatana koyup odasından çkıcam o kendi kendine uyucak :)
benimkide hep tv ünitesinde cekyatlar büyük geliyo ama altına yastık koyup tırmanıyo :) yada bizim bacamızı felan kullanıyo çıkıyo :)
eskiden cekyatta yataktayken düşeri artık kbiliyo düşceni ellerini uzatıyo degemeyince salmıyo kendini çok hoşuma gidiyo canının kıymetini biliyo artık :) büyüdü
bizimkide yer sofrası görmesin birine gidince çok zorlanıyorum mümkün değil yedirtmiyo tepesine cıkıyo :)
mutfak dolaplarımı boşaltıyo alamadım daha kilitlerden hepsini indiriyo aşaya delirtiyo beni ama çok mutlu oluyo görsen tam bi ev kadını gb o tencereyi alıyo o kapa kapatıyo sinir :))
ıyy benimkide mutfak dolapalrımı boşatlıyo

(
canım alıştır biran önce sallanmasınlar artık yazık bizede

(( benimkide gece emekler gb yatakta dört dönüyo tutamıyorum valla:)) başta beşiğinde uyutuyorum işlk kalkısında emziriyorum yatama alıyorum beraber yatıryoruz sonraki kalkışında mama veriyorum sonrada emziriyorum diger uyanmalarında