- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim minada oyleydi sadece anne sutu iciyordu ben cok uzuluyordum ama cok sukur simdi yemek iyiyior sende uzulme gecici bi donemdir oglusun iylesip yemek yiyicektir..insallah en kisa zaman iylesir.
canım bende doğum kilolarımı veremiyorum bakalım ne zaman gidecekler.Kızlar size bir sorum var:şimdi biz 1 ay öncesine kadar sallayarak uyuyup yanımda duran yatağına koyuyodum ceylini gece uyanıp agliyodu meme veriyodum susmuyodu aramıza aliyodum öyle uyuyodu Eşim ben ise gidiyorum uyumam lazım hem ezeriz diye korkuyorum dedi ve salona tasindi.Sonra ben kizimla yol katetip yanyana ninnisiz turkusuz uyumaya başladım besigine olduğunu anlayınca basiyo du çığlığı bende yanıma aliyodum çift kişilik yatakta yayiliyoduk ceyloslaGel gelelim okuduğum yazılarda ve kendi rahatım (hemde eşimin )için odasını ayırmak istiyorum yanımda uyuyan çocuğu kendi yatağına hemde kendi odasına birden gecirmek nasıl olur
dün yatağına koydum uyudu mir mir etti pis pis dedim sustu eşim de yatağında yatmış oldu.1yasini geçti odayı ayırmak lazım değil mi siz neler yapiyorsunuz nasıl bana akıl verin taktik verin
![]()
tlfonun ekrani kucuk, benim parmaklar dolma gibi buyuk.. :)))) abuk sabuk yaziyorum :))))
ahhhh ahhhh kurtulamayacak miyim bu kilolardan(
Iyi aksamlar anneler kac gündür giremedim yine kuzum hastalandi haftasonu cuma rutin kontrole gittik hic bir sey yoktu 10kilo 200gr civariydi tam anlayamadik.hic durmadi en son düğmeye basip kapatti paşa boy 80cm
cumartesi gece boyunca kustu pazar sabah ishal basladi aksama dogruda ates 40lardaydi hep dün geceyi acilde gecirdik
Serum fitil ilac bir sürü müdahale sbah 37ye düştü eve geldik oglene bir daha çıktı kendi doktorumuza gittik igne verdi 5tane.cok korkuyo artik igneden daha sunnetten kalan korku bitmedi kaka tahlili verdik baska hic bir problem yok dedi doktor sonuc almadik bakalim ne çıkacak rota aşısi da olmuştu ama yine de boyle oldu cok Üzgünüm bugun kiyafetle 9400gr geldi ikigunde nerdeyse bir kilo verdi su kaybetti
Baksam 5ten beri daha iyi cok sukur atesi yukselmedi en azindan ishal devam ediyor sadece emiyor ağzını acmiyor kesinlikle insallah düzelir hemen kuzum bir heyecan doğumgüne hazirlaniyorduk dışarda bir mekan da yapilacak davetiyeler verildi anneanne dede teyzeler yola çıktı swhir dışından geliyor bakalim.ne.olacak persembe dogum gunu insallah düzelir minigim
Gecmise hic bakamadım simdi Muhammedi uyutuyorum fırsat bulursam okumaya çalışıcam umarim herkes iyidir
![]()
Bugün Muhammed Emir'imin doğum günü.
Kaybettiğim 6 bebeklerimden sonra o kadar aci cektikten sonraRabbim seni verdi . Şükürler olsun
Iyi doğdun oğlum iyiki varsin
![]()
Aminn ins
Tskler canim minaminda dogum gunu nude 10 gun sonradir...ne cabuk zaman geciyor bu zamanlae kizimi dortle gozle bekliyordum erken dogum riskim vardi heran gelebilirdi cok sukur taam zamaninda dogum yapti..sukurler olsun allahima bu duygu yasattigi icin....darisi olmayanlarin basina..
Canim minada heryere tutunaark ayaga kalkiyor desteksiz ayakta duruyor ama yurumuyor gorenler diyor gec kalmis yurumeyekızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başına duruyor normal mi ya....
Normal reyyanim yiğenim 15 aylıkken yürüdü. .hani şart degilki 1 yaşında yürütmek diyekızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başına duruyor normal mi ya....
Yaw millet niye böle niye moral bozuyor zevkmi alıyorlar anlamıyorum. .her bebek farklı erkenden yurur gecteCanim minada heryere tutunaark ayaga kalkiyor desteksiz ayakta duruyor ama yurumuyor gorenler diyor gec kalmis yurumeye
Amin cümlemizin insbilmiyorum canım ya tam 2 hafta oldu neden yemiyor hiç anlamıyorum arada mama içiyor kesinlikle katı gıda yemiyor doktorda düzelir diyor bilmiyorum oyemeyince bvende yemiyorum zaten iyi bakamadım hasta oldu diye sebepsiz ağlamaya başladım inşallah mina gibi muhammed alide düzelir.
canım ben hiç yatagımıza almadım ama beşiği bizim yatak odamızda yavaş yavaş beşige alıştır gün içinde orda yatır yada oyun oynat bu sayede beşiği benimser sonrada odayı ayırırsın.
canım bende doğum kilolarımı veremiyorum bakalım ne zaman gidecekler.
muhammed barana da çok geçmiş olsun inşallah cabucak toparlanır bu bebeçikler neden hastalanmaya başladı ya salğın mı var acaba.
iyiyki doğdum muhammed emir hayırlı güzel yaşların olsun hep mutlu ol inşallah hayırlı salih evlat ol inşallah.
Biz de 8. Kattayiz selin yarım açıyorum pencere yüksek bide çıkamaz zatenKızlar yüksek katta oturanlar pencerelere nasıl önlem aldınız kilitler ne kadar güvenli biz 7. Kattayiz demirden parmaklik yapmayı düşünüyoruz başka fikri olan varmı
Canim minada heryere tutunaark ayaga kalkiyor desteksiz ayakta duruyor ama yurumuyor gorenler diyor gec kalmis yurumeye
Normal reyyanim yiğenim 15 aylıkken yürüdü. .hani şart degilki 1 yaşında yürütmek diye
Elini tutunma dan duruyomu tek basina![]()
çok çok geçmiş olsun.ilk çocuğumda aşı yoktu tanıştık rotayla,aman allahım ne kusma.serumlarla toparlandık.ikincide aşı olduk ama yine oldu.ama abisi gibi çok şiddetli değildi ama yine perişan olduk.
ben de burayı yeni okumaya başladım menenjit aşısını unutmuşum.geç mi kaldım yoksa.
demek minayla aynı gidiyor her gören laf etmeye başladığı için bende neden yürümüyor kaygısı yaşamaya başladım ya.
yasakhayal canım tabi ki her bebek farklı ama insanlar rahat durmuyor çene kapanmıyor tek başına desteksiz durabiliyor ama adım atmıyor canım hevesi de yok...
dün biz görümcemin oğlunun doğum gününe gittik hazırlık yapmadım felan demişlerdi allahım bir görmeniz lazımdı neler yoktu ki 5 kızdan sonra oldu erkek diye baya abartılar hal böyle olunca laf bize döndü dolaşı malum 9 gün sonra muhammedin doğum günü var sönük olur sizinki felan deyince bende doğum günü yapmıyorum dedim sizde gelmeyin sakın dedim eve geldik eşimde demez mi ben doğum günlerini sevmem boşia para anlayacagız eşim de işin içinden çıktı bende bu kızgınlıkla gidip bir pasta alacam ve sadece oğlumla ben kutluycam gören bizim 4 tanede daha varda buda istemeyek oldu sanır...
canim ben de 4. katta oturuyorum. gerci cok yuksek katlarda oturulmasa da onlem almak lazim. kizim henuz kanepelere fslan cikamiyor o yuzden rahatim. ama sonrasi icinde pencere kilifi alicam. bir de acilan pencere onune koltuk sandalye vs. koymamak gerekiyormus. tv de izlemistim. bizim de balkon demirlerimiz alcak. biz de uzerine demir yaptiracagiz baharda.Kızlar yüksek katta oturanlar pencerelere nasıl önlem aldınız kilitler ne kadar güvenli biz 7. Kattayiz demirden parmaklik yapmayı düşünüyoruz başka fikri olan varmı
benim kizim da yurumuyor xanim. ustelik hepinizin bebislerinden buyuk sayilir. 30 ocak dogumlu. kilosu da fazla degil. 10,5 kg 78 cm. elinden tutmadan kendi basina cooook nadiren 3-4 sn ayakta duruyor. ama tutunarak heryere kosturuyor :)) druna sordum siralayabiliyorsa bizim icin yuruyor demektir.problem yok dedi :)) kizim usengec cikti babasi kilikli. ben 9 aylikken yurumusum :)))kızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başın
a duruyor normal mi ya....
Allah mutlu, uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah...Allah bu yavrunun yüzüne baksın ve seni de hep mutlu etsin![]()
Bugün Muhammed Emir'imin doğum günü.
Kaybettiğim 6 bebeklerimden sonra o kadar aci cektikten sonraRabbim seni verdi . Şükürler olsun
Iyi doğdun oğlum iyiki varsin
![]()
canim ben de 4. katta oturuyorum. gerci cok yuksek katlarda oturulmasa da onlem almak lazim. kizim henuz kanepelere fslan cikamiyor o yuzden rahatim. ama sonrasi icinde pencere kilifi alicam. bir de acilan pencere onune koltuk sandalye vs. koymamak gerekiyormus. tv de izlemistim. bizim de balkon demirlerimiz alcak. biz de uzerine demir yaptiracagiz baharda.
benim kizim da yurumuyor xanim. ustelik hepinizin bebislerinden buyuk sayilir. 30 ocak dogumlu. kilosu da fazla degil. 10,5 kg 78 cm. elinden tutmadan kendi basina cooook nadiren 3-4 sn ayakta duruyor. ama tutunarak heryere kosturuyor :)) druna sordum siralayabiliyorsa bizim icin yuruyor demektir.problem yok dedi :)) kizim usengec cikti babasi kilikli. ben 9 aylikken yurumusum :)))
ama bizimkinin de cenesi coook fena. resmen soyleniyor :))
canım bir görsen şunu yapalım hayır olmaz bunu alalım olmaz yani diyorum ki tek çocuk varım yoğum o ama dinlemiyor madem öyle alırım pastamı karşılıklı üflerim sonrada oğlumla gider bir studyoda fotogramızıda çektiririm ilerde babam nerde derse evde tv izlemeyi tercih etti derim.canım öyle düşünme nolur, bazı olaylardan sonra hevesin kaçmış belli ki...
yine eşin de olsun, sen ve bebeğiniz kimseyi çağırmayın ama mutlu bir şekilde kutlayın, fotoğraflarda güzel anılar olsun...
kızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başına duruyor normal mi ya....
olabilir lip zaten iştahıda yok belki dişi çıkacaktır bilmiyorum ki.canım üzülme, hastalık, diş çıkarma veya cesaretinin kırılması korkması gibi sebeplerden bazen gecikme olabiliyor. çocuk tam adım atmaya başlıyor, sonra bakıyorsun 1 ay geriye gidiyor. sonra tekrar toparlıyor...
maşallah canım muhammed de söyleniyor ağzı laf dolu ama ben anlamıyorum bazen araba sürüyor düttt diyor bende takmayım diyorum ama millet rahat durmuyor dün herkes laf etti canım sıkıldı.
canım bir görsen şunu yapalım hayır olmaz bunu alalım olmaz yani diyorum ki tek çocuk varım yoğum o ama dinlemiyor madem öyle alırım pastamı karşılıklı üflerim sonrada oğlumla gider bir studyoda fotogramızıda çektiririm ilerde babam nerde derse evde tv izlemeyi tercih etti derim.
Canim minada heryere tutunaark ayaga kalkiyor desteksiz ayakta duruyor ama yurumuyor gorenler diyor gec kalmis yurumeye
Canım korkma bizimki de yürümüyor, tutunup ayakta duruyor, sıralıyor. Doktorumuza göre 18. aya kadar vakti var, hiç sorun yok. Ben endişelenmiyorum açıkçası. Elbet yürüyecek.kızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başına duruyor normal mi ya....