benim eşim de geçenlerde çok beğendiğim bir kıyafet vardı kızıma almak istediğim, indirimi bekliyordum, indirim olunca onu aldım diye surat yaptı. ama çok tatlı oldu, büyük aldım zaten önümüzdeki sene de giyecek. anneannesi ve dedesi bayıldılar kıyafetine. bu zamanları bir daha olmayacak, heves ettiğimi alıyorum walla nappıyım. çalış çalış diye işe başlattılar, bari kazandığım paranın bir keyfini süreyim, kendime bir parça bir sey aldığım yok zaten varsa yoksa ufaklığa çalışıoz.
bu yüzden boşver sen eşini takma kafana, elinden geldiğince en düşük maliyetli şekilde kafana uyan cinsten bir seyler yap.
mesela süslemeler bile pahalı tutuyor, bebeğin kız olsaydı bendeki süslemeleri sana kargo yapardım canım. nolucak yani,
seni o akrabaların biraz sinirlendirmiş belli ki , hep kıyaslama yapılıyor, ben de sinirleniyorum kıyaslama yapanlara...biz küçükken halalarım da hep başkasının çocuğunu örnek verirlermiş annem bozulurmuş ama ses çıkarmazmış, önemli olan sonunun iyi olması, geleceğinin güzel olması