• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Bugun hastaneye gittim adet olmadigim icin cok sukur bisey cikmadi.doktor normaldir olmaman dedi 1,5 yila kadarda adet olmayabilirsin yada emzirene kadar olmaya bilirsin dedi...

merhaba anneler yaklaşık iki aydır hiç girmemiştim siteye.dun bugun geçmişi okudum.
ne güzel herkes doğum gunu kutlamış tüm bebişlerin bir yaşı kutlu olsun
bizimde 14 şubattı ama kutlamadık hastaydık.artık ilerleyen haftalarda kutluycaz.
hastalık salgın herhalde biz evcek hasta olduk iki çocuğumda antibiyotik kullanmadan geçmedi.sadece bende kaldı biraz burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.
benim oğlum inanılmaz yaramaz benim gibi olan var mı?koltukların tepesine çıkıyor ordan tv ünitesine sandalyeyelere çıkıp ordan masa üstüne geçiyor tek derdi masa üstünde tepinsin çok kuvvetli annem bakıyor ben çalıştığım için kadın ayağında zapdedip uyutamıyor 2 buçuk yaşında ablası var kızım onun saçlarını yoluyor heryerini tırmalıyor ne yapacağımızı şaşırdık
köpek dişi çıkaran oldumu bizim azılar bitti şimdi bir köpek dişimiz çıktı
Gecmis olsun..masallah oglusuna allah annene yardimci olsun....bizim dis hale 4 tanedir..

Bugun hastaneye gittim adet olmadigim icin cok sukur bisey cikmadi.doktor normaldir olmaman dedi 1,5 yila kadarda adet olmayabilirsin yada emzirene kadar olmaya bilirsin dedi...
Ben de hala adet olmadım hamilelik de yok biliyorum ama doktora gitmeye cesaretim yok. Hamilelikten once sürekli muayene gittigim icin yorulmusum. Demek olmamak da normalmis

Reyyancim uzulme bizde sizinle ayni durumdayiz esimde isdemedi kutlamamizi sade ucumuz kutlucaz.

Canim hic sorma kizim cok nazara geliyor...sirf onun icin fazla biyere gitmiyorum....cok sevdigim bi arkadasim var kizimdan uc ay buyuktur gorsen kiziyla kizimi cok kiyasliyordu..cok zoruma gitti bende araya mesafe koydum.

senin kızının maşallahı var canım dediğim gibi, kıyaslama yapıyorlar bundan kurtulamıyorsun,
benim çocuğum çok gösterişli deil yani öyle ilk bakışta nazara gelen bir çocuk deil ama illa ki bir kıyaslama yapıyorlar, hatta şu an 8-10 yaşında olan çocukların bebekliğiyle bile kıyaslıyorlar, yook o öyleydi, bu böyle filan diye...sinir oluyorum bu duruma ben de

merhaba anneler yaklaşık iki aydır hiç girmemiştim siteye.dun bugun geçmişi okudum.
ne güzel herkes doğum gunu kutlamış tüm bebişlerin bir yaşı kutlu olsun
bizimde 14 şubattı ama kutlamadık hastaydık.artık ilerleyen haftalarda kutluycaz.
hastalık salgın herhalde biz evcek hasta olduk iki çocuğumda antibiyotik kullanmadan geçmedi.sadece bende kaldı biraz burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.
benim oğlum inanılmaz yaramaz benim gibi olan var mı?koltukların tepesine çıkıyor ordan tv ünitesine sandalyeyelere çıkıp ordan masa üstüne geçiyor tek derdi masa üstünde tepinsin çok kuvvetli annem bakıyor ben çalıştığım için kadın ayağında zapdedip uyutamıyor 2 buçuk yaşında ablası var kızım onun saçlarını yoluyor heryerini tırmalıyor ne yapacağımızı şaşırdık
köpek dişi çıkaran oldumu bizim azılar bitti şimdi bir köpek dişimiz çıktı

hoşgeldin gul-ak size de çok büyük geçmiş olsun,
oğluşun hakikaten yaramazmış, bizimki öyle masalara filan çıkamıyor da açık kapı bulduğu anda pıırr ya mutfakta ya yatak odasında, ya da ayakkabılıkta...evde her yeri geziyor, prizlere elini sokmaya çalışıyor, biz de priz koruması aldık. ya da takılı fişleri çekip çıkarmaya çalışıyor. 1 dk. arkanı dönmeye gelmiyor yani. çekmecelere güvenlik kilidi almadık daha çekmeceleri de çok karıştırıyor.
eşimin doktor olan dayısı söyledi çekmece ve hafif aralık olan kapılar çok tehlikeliymiş Allah korusun parmaklarını sıkıştırırsa kırılabiliyormuş, bu şekilde çok vakalar geliyormuş hastaneye. Aman hepimiz çok dikkatli olalım Allah korusun tüm bebekleri, çocukları. Yere de sivri köşesi olan oyuncak filan bırakmayın dedi, bize. şu bir direğe 5-6 adet halka takılan oyuncaklar var ya klasik her evde vardır, yürümeye başlayınca oyuncağı ortadan kaldırdık biz,

bir de tv ünitesinin önüne sehpayı çekip oraya ulaşmasını engelledik. sehpanın da üzerine battaniye örtüp sivri kenarlardan korumuş olduk. açıkçası çocuk için elverişli hale getirdik biraz.

bu arada bizim köpek dişi yok ama ben şüpheleniyorum ya 1. azılar ya da köpek dişi çıkıyor, o kısımlar kabarık ve bembeyaz. mesela diş fırçasıyla düz suyla fırçalıyordum akşamları, dün fırçalamama izin vermedi ağladı, belli ki ağzının içi çok acıyor, 2 gündür de gece uyanıyor emmek istiyor. gece yatarken de zor dalıyor uykuya. iştahı kesik yine... ben diş çıkarıyor diye düşünüyorum valla. şu an üstte 4, altta 3 tane dişi var.

Ben de hala adet olmadım hamilelik de yok biliyorum ama doktora gitmeye cesaretim yok. Hamilelikten once sürekli muayene gittigim icin yorulmusum. Demek olmamak da normalmis
canim bende korkarak gittim cok sukur bisey cikmadi..evet canim normalmis..

senin kızının maşallahı var canım dediğim gibi, kıyaslama yapıyorlar bundan kurtulamıyorsun,
benim çocuğum çok gösterişli deil yani öyle ilk bakışta nazara gelen bir çocuk deil ama illa ki bir kıyaslama yapıyorlar, hatta şu an 8-10 yaşında olan çocukların bebekliğiyle bile kıyaslıyorlar, yook o öyleydi, bu böyle filan diye...sinir oluyorum bu duruma ben de
Canim katiliyorum sana allah bebislerimizi nazarlardan korusun.

canım başka bebek düşünüyorsan inşallah gelecek olan yormaz :)

ay inşallah canıımmm ağzına sağlık, Allah sana da sağlıklı, güzel uyuyan, güzel yiyen çocuklar versin...
çok şükür nisa beren uyku konusunda yormadı beni, doğduktan sonra çok az gaz sıkıntısı çekti ağlıyordu akşamları, bir de emzirme-süt olayını ve kilosunu çok kafaya taktım ben. sütüm olduydu olmadıydı, kilo aldıydı almadıydı diye diye en güzel zamanları su gibi aktı geçti...hafif bir nezle olduğunda kafayı yiyor, kimden bulaştı diye herkesi suçluyor, yataklara düşüyordum üzüntüden, şimdi düşünüyorum da ne salaklıklar yapmışım...şimdi de yemesini düşünüyorum, yediği zaman mutlu, yemediği zaman mutsuzum...biliyorum çok saçma olduğunu...

bundan sonra bebeğim olursa inşallah daha rahat bir anne olmak istiyorum

Geçmiş olsun pinar.bizim 3 gündür yine atesimiz vardı. 39 oluyordu. Dün kendi doktoru kanıtlar aldı şükür tahlil temiz..ama Boğazı halen bi aydır kizarik.

Yok geçmiyo tüm. Ilac lara rağmen. Bademcik kısmından sıvı örneği aldı. .bademcik iltihap bakteri çıkmadı şükür. .ama ateşi oluyo anlamadım gitti.gece yine 39 oldu..ins geceri artık yaa iştahı olmuyo kuzumun. .Şükür kilo kaybı yoktu..az yemesin rağmen. 10 kg 120 geldi. .doktor iyi dedi 11 aylik bebek için kiloya:KK51:

Ana bi aydır ateş kızarıklık yakamizi birakmadio_O
Canim ancak firsat buldum yazmak için bizde bugün asiya gittik 9700 agirlik 76 cm boy geldi. Herhalde şubat annelerinden en zayif biziz . ateş bizi de mahvetti. Tez zamanda iyilesirler inşallah çünkü biz daha yeni yeni atlatiyoruz.

Canim oncelikle dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..cok gecmis olsunbenim kiziminin atesi yukseliyordu bizde bogaz iltihapi cikti cok sukur atlattik yasakhayalinin oglununda atesi yukseliyordy onlardada boyaz iltihabi cikti..allah bebeislerimize sifa versin.
Aynen biz dede boğaz enfeksiyonu. Salgin var galiba.:(

size de geçmiş olsun cnm anlattıklarını okuyunca o anları sanki seninle yaşadım, Allah bunaltmasın bir daha,
çocukla bir yere gitmek gelmek zor, hava değişimi farklı evler, farklı insanlar illa ki bir sey kapıyor çocuklar, düzenleir değişiyor, sıkma canını, doğum gününüz de kutlu mutlu olsun nice yaşlara...
Amin canim aminnn. Ama daha fazla çocuklu olup da bas edebilenlere imreniyorum. Ben bir tanesini buyutemiyorum. Bugün asimiz verdi iki kol bir bacak . 9700 geldi agirligimiz boyda 76 cm. Herhalde şubat annelerinde en zayif biziz. Gerçi saglikli olsa dert etmicem de onu da yapamiyorum. Bir de anne sütü alan saglikli olur derler ben alto ay sadece anne sütü verdim, sonuç bu :(( yemiyor dedim sürekli kontrole getir bakalim ilaç yazariz dediler. ama güzel tarafi demire son verdik, kan ilacina devam. Bizden boyle haberler, allah önce bebislerimize saglik, sonra boy ve kilo versin. Aminnnnnn .....

Iyi aksamlar anneler kac gündür giremedim yine kuzum hastalandi haftasonu cuma rutin kontrole gittik hic bir sey yoktu 10kilo 200gr civariydi tam anlayamadik.hic durmadi en son düğmeye basip kapatti paşa boy 80cm

cumartesi gece boyunca kustu pazar sabah ishal basladi aksama dogruda ates 40lardaydi hep dün geceyi acilde gecirdik :cry:
Serum fitil ilac bir sürü müdahale sbah 37ye düştü eve geldik oglene bir daha çıktı kendi doktorumuza gittik igne verdi 5tane.cok korkuyo artik igneden daha sunnetten kalan korku bitmedi kaka tahlili verdik baska hic bir problem yok dedi doktor sonuc almadik bakalim ne çıkacak rota aşısi da olmuştu ama yine de boyle oldu cok Üzgünüm bugun kiyafetle 9400gr geldi ikigunde nerdeyse bir kilo verdi su kaybetti :cry::cry:

Baksam 5ten beri daha iyi cok sukur atesi yukselmedi en azindan ishal devam ediyor sadece emiyor ağzını acmiyor kesinlikle insallah düzelir hemen kuzum bir heyecan doğumgüne hazirlaniyorduk dışarda bir mekan da yapilacak davetiyeler verildi anneanne dede teyzeler yola çıktı swhir dışından geliyor bakalim.ne.olacak persembe dogum gunu insallah düzelir minigim:cry::KK42:

Gecmise hic bakamadım simdi Muhammedi uyutuyorum fırsat bulursam okumaya çalışıcam umarim herkes iyidir
Canim çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm durumdan haber ver dualarim sizinle

Taubem şükür 4 gündür ateş yok :KK52:

Öksürük yok.keyfi yerinde:eek:

Boğazı kizarik mi onu bilmiyorum perşembe 1.yas kontrolum uz var o zaman boğazına bakar doktoru:eek:

Istahi eh işte çok. Olmasada yiyo bişeyler:KK52:

Bu günümüzede sukur:KK56:

Ama korkum geçen günde 5 gün ateşi yoktu tekrar ateslenmisti:KK57:

Ins Bu sefer tamamen gitmiştir bidaha gelmezo_O
İnşallah canim inşallah

1799.gif

Bugün Muhammed Emir'imin doğum günü. :KK45:
Kaybettiğim 6 bebeklerimden sonra o kadar aci cektikten sonra:KK43: Rabbim seni verdi . Şükürler olsun:KK36:

Iyi doğdun oğlum iyi iyiki doğdun emir iyiki doğdun emirrrr, iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun emirrrrr alkis kuzularimiza:KK36::KK36::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

kızlar benim oğaln hala yürümüyor tutunmadan bir adım dahi atmıyor ama ayakta tek başına duruyor normal mi ya....
Yakindir merak etme cani m onlar çok zekiler kendilerini garanti altına almadan hareket etmiyorlar, önce emniyetlerini saglayip , kendilerine güvenleri geliyor sonra adim atiyorlar

Canim çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm durumdan haber ver dualarim sizinle
Cok sagol canım size de cok geçmiş olsun insallah duzelirler kiloyu takma kafaya yapacak bir sey yok ilk aylar güzel kilo aliyordu oglum ama sonra cok azaldi hastalikta verdi kilo neyse de yemiyo cocuk ya bir ana öğün bile yediremiyorum son 3aydir tabağına koyduğum hic bir seyi bitirmedi cok şükür emmiyo o da 2ayliktan beri tek taraf yetmiyo buyuduler artik kan degeride cok dusuk damlalara devam edicez insallah düzelir istahlari boy da uzun kiyafet uymuyo beli olanin boy kisa geliyor boyu olan poposuna düşüyor simdiden problem :) :) bir de bizim yanaklar tombis kat kat giyinince zayif durmuyor :)

Çok geçmiş olsun rota çok ciddi bir virüs gerçekten Arkadaşımın oğlu da olmuştu aşı OLMASINA rağmen ağır atlattı şükür şimdi çok iyi
Aşı olamamış mıydı yoksa aşılı OLMASINA rağmen mi kaptı

Gecmis olsun evris insallah iyilesir kuzucuk en kisa zamanda

günaydın arkadaşlar,geçmiş olsun dileklerinize çok teşekür ederim minanın iyi olmasına çok sevindim darısı muhammed ali ve muhammed emire olsun anlamadım kızlar dr gittik 1 gece serum yedi hastanede kaldı biraz ateş öksürme iştassızlık var şuan ateş yok ama yemek yemiyor sadece süt içiyor bide memeyi bıraktı ona çok üzülüyorum

evris geçmiş olsun benim oğlum 8.ayında rotaya yakalanmıştı 4 gün hastanede kalmıştı kesinlikle dr gitmelisin serumsuz çok zor atlatırsın aşı olan bebekler bu hastalığa yakalanırsa daha geç atlatıyormuş dr demişti bol bol sıvı almalı kullandığın tüm kap kacakları kaynamış su ile yıka meyvesini kaynamış ılımış su ile yıka benim oğlum günde 11 kez kaka yapıyordu doktor sıvı kaybı böyle devam ederse toparlayamaz demişti ne olur ihmal etme çok geçmiş olsun.

evris cnm geçmiş olsun, rota virüsü geçirmenize çok üzüldüm, biz de aşı yaptırmıştık ama aşının % 100 koruyuculuğu yokmuş zaten... ama etrafımda bunu geçiren kişiler var, dikkatli bakımla düzelecek inşallah kuzucuğun

canim cok gecmis olsun. asi yaptirmak konusunda ben de tereddut etnistim ama iyi ki yaptirmisiz. en azindan daha hafif atlatiliyormus. ishal cok kotu yaa. bizim de ishalden sonra pisik olmustu. yavrum cisini yapinca bile cani aciyordu.... umarim cabuk iyilesir arda'cik

Canim cok gecmis olsun..

çok çok geçmiş olsun.ilk çocuğumda aşı yoktu tanıştık rotayla,aman allahım ne kusma.serumlarla toparlandık.ikincide aşı olduk ama yine oldu.ama abisi gibi çok şiddetli değildi ama yine perişan olduk.

ben de burayı yeni okumaya başladım menenjit aşısını unutmuşum.geç mi kaldım yoksa.

Arkadaşlar size olan saygımdan dolayı bu saatte burdayım. Tüm geçmiş olsun dileklerine ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerçekten zor bir dönemmiş rota belası aşısızdı.Eğer mümünse derhal yaptırın.Kollarımda uyudu yavrum su verdim suyu kustu.ishalden pişik de oldu.Menenjiti ayrı bişey onu muhakkak yaptırıcam da rotayı hiç önemsememiştim Neyse ki şu an iyiye doğru gidiyoruz herşey için en başta desteğiniz ve zaman ayırdığınız için gerçekten teşekkürler... :KK5:

Günaydın arkadaşlar
istanbul fena karlı işe zor geldik , buz gibi hava kızı çıkartmamak için annemde kaldım dün gece

Arkadaşlar size olan saygımdan dolayı bu saatte burdayım. Tüm geçmiş olsun dileklerine ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerçekten zor bir dönemmiş rota belası aşısızdı.Eğer mümünse derhal yaptırın.Kollarımda uyudu yavrum su verdim suyu kustu.ishalden pişik de oldu.Menenjiti ayrı bişey onu muhakkak yaptırıcam da rotayı hiç önemsememiştim Neyse ki şu an iyiye doğru gidiyoruz herşey için en başta desteğiniz ve zaman ayırdığınız için gerçekten teşekkürler... :KK5:

çok şükür iyileşmiş ,
başta bende önemsememiştim ama iyi ki yaptırmışım.
tekrar geçmiş olsun inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.
hiç birimiz yaşamayız ..

Back
X