2014 Şubat Anneleri

9-18 kg oto koltuğu römer aldım ben. Oturuyor. Uyuyunca da biraz yatış pozisyonuna geçiyor. Ama bundan önce 9 kg ye kadar olan koltuğu concord idi. Butun oto koltukları terletiyor. Üstüne biraz ince tulbent falan koymak gerekiyor. Ayrıca ben de sol tarafa mı sağ tarafa mı koymak gerek bilmiyorum. Türkiye de herkes sola koyuyor ama internetten diğer ulkelerdeki kullanıma baktım hep sol.
biz arastirdik canim aslinda ortada olmasi gerek diuor kimi anlamadim gitti bizim mecburen solda olacak arabanin isofix kismi orada cunku

hakseverim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..sakın ola kendini güçsüz hissetme..yoksa 1-0 mağlup başlarsın..olan oldu artık güçlü bir anne olman gerekiyor..sana bunları yazan sabahtan akşama kadar at gibi koşturan bir anne..oğlum 17 aylıkken hamile kaldım..aralarında 2 yıl 2 ay var..ikiside daha bebek..4 saatlik uykuyla ayaktayım şuan..kimsem yok..eşim şuan nöbette..kızı daha yeni uyuttum..oğlan oyun bekler benden..yemek iş güç hepsi beni bekliyor.inan bana bu günleri mumla arayacağım..çünkü zaman akıp geçiyor gün gelecek koca adam olacaklar..her anın tadını çıkar..onların bu halini çok ararız..

bu arada kızlar benim kız aştı kendini artık..2 aydır oyun parkından kendi çıkıyor pat diye düşüyor....oysaki sadece ince bir yatak var altında..bacaklarını pergel gibi açabiliyor ve bu yüzden düz duvara bile tırmanabiliyor..2dakika boş bıraksam her yerden düşüyor..napacam ben kızlar:KK43::mad::mad::mad:

ben mutfaktayken karınca gibi her tarafı talan ediyor..sonrada bağırınca bacağımın arasına geçiyor anneee anneeee diyor..sanki beni sakinleştiriyor aklınca:-)

sürekli abisiyle kavga halinde..erkek fatma gibi mübarek..tek eliyle abiye kafa tutuyor..abisinin oyuncağını alıp bir kaçısı var gülmekten ölüyorum..

gezmeyi çok seviyor..içeriye sokamıyoruz..asansöre binerken basıyor çığlığı eve çıkmam diye..

kızlar şu kadarını söyleyeyim tüm bu yaramazlıkları yaparken o kadar tatlı oluyorki resmen yiyip bitiriyorum..:21:

Tüm annelerin anneler gunu kutlu olsun... Çocuklarımız iyi olsun... Anne olmak kendini hep eksik hissetmektir. Her seferinde şükretmektir sahip olduğuna... Bir de bir yazı okudum da çok güldüm size de yazayım:
Bebeği yemek yedin diye 40 takla atana anne, bebeğin tek denemede yemediği muzu hüp diye mideye indirene baba denir hahajha

hakseverim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..sakın ola kendini güçsüz hissetme..yoksa 1-0 mağlup başlarsın..olan oldu artık güçlü bir anne olman gerekiyor..sana bunları yazan sabahtan akşama kadar at gibi koşturan bir anne..oğlum 17 aylıkken hamile kaldım..aralarında 2 yıl 2 ay var..ikiside daha bebek..4 saatlik uykuyla ayaktayım şuan..kimsem yok..eşim şuan nöbette..kızı daha yeni uyuttum..oğlan oyun bekler benden..yemek iş güç hepsi beni bekliyor.inan bana bu günleri mumla arayacağım..çünkü zaman akıp geçiyor gün gelecek koca adam olacaklar..her anın tadını çıkar..onların bu halini çok ararız..

bu arada kızlar benim kız aştı kendini artık..2 aydır oyun parkından kendi çıkıyor pat diye düşüyor....oysaki sadece ince bir yatak var altında..bacaklarını pergel gibi açabiliyor ve bu yüzden düz duvara bile tırmanabiliyor..2dakika boş bıraksam her yerden düşüyor..napacam ben kızlar:KK43::mad::mad::mad:

ben mutfaktayken karınca gibi her tarafı talan ediyor..sonrada bağırınca bacağımın arasına geçiyor anneee anneeee diyor..sanki beni sakinleştiriyor aklınca:-)

sürekli abisiyle kavga halinde..erkek fatma gibi mübarek..tek eliyle abiye kafa tutuyor..abisinin oyuncağını alıp bir kaçısı var gülmekten ölüyorum..

gezmeyi çok seviyor..içeriye sokamıyoruz..asansöre binerken basıyor çığlığı eve çıkmam diye..

kızlar şu kadarını söyleyeyim tüm bu yaramazlıkları yaparken o kadar tatlı oluyorki resmen yiyip bitiriyorum..:21:
ahh canım nerelerdeydin? özlettin kendini. ay eve çok yaramazlar. ne bitmez enerji bunlardaki. emir içeri girdikten sonra 30 dakika ağladığını biliyorum ben.

bir şey diyeceğim bu site değişti mi? mesaj sayısı, beğeni falan göremiyorum ben. acaba sorun bende mi?

ahh canım nerelerdeydin? özlettin kendini. ay eve çok yaramazlar. ne bitmez enerji bunlardaki. emir içeri girdikten sonra 30 dakika ağladığını biliyorum ben.
memlekete gidip geldim 20 gündür yoktum canım benim..telden ara ara okudum olup bitenleri..seneye rahat ederiz inşallah..valla oturup tv izlemeyi özledim :KK43:
bu arada senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..:KK73::KK9:

Ayy canim bende senin yorumunu bekliyodum en yakin senin bebegin var cogumuzun tek cocuk zaten biz onca yakinirken sen hep iyiydin herelde tecrube yine iyi ben 14 aylikken hamile kalmis oldum 22 ay olcak aralarinda ins bende 2 sene sonra sen gb olucam onumde uzun yillar var ins uslu saglikli olur 2. Zeynepte cok yoruldum belki o gelince hepimize iyi gelir alismaya calisiyorum karnim gazdan sis belim agriyo karnim hep ac diyet cope gitti :) ins ikisinede iyi bi anne olabilirim allah herseyi kararlamistir

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun kızlar ,

bende çok yorgunum ev , iş beni mahvediyor yetişemiyorum bide üstüne eşimin arkasını topluyorum yurdu terkedesim var artık yok olup gitmek isytiyorum

Günaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Günaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Ben hic sevmem taki bi kolye severim hersey alerji yapar imitasyon zaten kullanamam o yuzden kizimada takmayi istemiyorum :) ilerde isterse kendi taksin acitan bisey degil zaten tak tak belki kac delik actircak :))) kayinvaldem de diyo annene solemeden elele tutusup gitcez takcaz kupeyi diyo laf arasinda bende pirlanta olursa olur diyorum :)))

bizde kahvaltımızı yaptık ama şimdiden öğleye hangi çorbayı yapsam diye düşünüyorum benim kızın kulağı 10 aylıkken delinmişti ama çok ağladı mı ağlamadı mı hatırlamıyorum bayağı uzun zaman oldu aklı erdiğinde zor olur gibi geliyor

aslında 1 yaşında düşünüyordum,
ama sonra bir kaç felaket duyunca 2 yaşında gibi olsun dedim bakalım

Ben hic sevmem taki bi kolye severim hersey alerji yapar imitasyon zaten kullanamam o yuzden kizimada takmayi istemiyorum :) ilerde isterse kendi taksin acitan bisey degil zaten tak tak belki kac delik actircak :))) kayinvaldem de diyo annene solemeden elele tutusup gitcez takcaz kupeyi diyo laf arasinda bende pirlanta olursa olur diyorum :)))
Benimde alerjik var sahte şeylere ip boncuk kasindirir ya gümüş ya altın olcak aslında küçücük çocuklarda büyük kadın gibi küpe sevmiyorum ama ilerde korkar acir şimdi anlamadan olsa diyorum bilemedim

Back
X