hakseverim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..sakın ola kendini güçsüz hissetme..yoksa 1-0 mağlup başlarsın..olan oldu artık güçlü bir anne olman gerekiyor..sana bunları yazan sabahtan akşama kadar at gibi koşturan bir anne..oğlum 17 aylıkken hamile kaldım..aralarında 2 yıl 2 ay var..ikiside daha bebek..4 saatlik uykuyla ayaktayım şuan..kimsem yok..eşim şuan nöbette..kızı daha yeni uyuttum..oğlan oyun bekler benden..yemek iş güç hepsi beni bekliyor.inan bana bu günleri mumla arayacağım..çünkü zaman akıp geçiyor gün gelecek koca adam olacaklar..her anın tadını çıkar..onların bu halini çok ararız..
bu arada kızlar benim kız aştı kendini artık..2 aydır oyun parkından kendi çıkıyor pat diye düşüyor....oysaki sadece ince bir yatak var altında..bacaklarını pergel gibi açabiliyor ve bu yüzden düz duvara bile tırmanabiliyor..2dakika boş bıraksam her yerden düşüyor..napacam ben kızlar

ben mutfaktayken karınca gibi her tarafı talan ediyor..sonrada bağırınca bacağımın arasına geçiyor anneee anneeee diyor..sanki beni sakinleştiriyor aklınca
sürekli abisiyle kavga halinde..erkek fatma gibi mübarek..tek eliyle abiye kafa tutuyor..abisinin oyuncağını alıp bir kaçısı var gülmekten ölüyorum..
gezmeyi çok seviyor..içeriye sokamıyoruz..asansöre binerken basıyor çığlığı eve çıkmam diye..
kızlar şu kadarını söyleyeyim tüm bu yaramazlıkları yaparken o kadar tatlı oluyorki resmen yiyip bitiriyorum..