2014 Şubat Anneleri

Ay ayni ruh halinde ve durundayiz arti sen calisiyosun allah kolaylik versin ben cuma gidicem kalbini duymaya saka gb 2014 subat 2015 aralik annesiyiz ikimizde ikimizinde ilki tedaviyle zor oldu ikinci beles :))) ay inanmiyorum ya tebrikler canim ins. Hayirli olur ikimiz icinde optummm. Sen kalbini duydun mu?
evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?

Ben zeynebi 5. Haftada gordum Ama vajinal muaneydi 3 ay ole bakildi fakultede bana sonra karnimdan bakildi. Doktorda kese 7 haftalik gorunuyo ama kalp diduyulmuyo dedi ozele gittim ama oranin utrasyonlari cokta iyi degil herelde. Kesin oolsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Bakalim cuma ne olucak
canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.

evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?

Cok bide cok halsiz ve uykuluyumdaha vucud hazir degil cok hissediyorum bunu ne bedenim nede ruhum aslinda hayirlisi cok saskjniz tuhafiz esim seviniyo ama :))

Ben 2li 3 lu testleri yaptirmiyorum aldirmicaksa bi anne o testler anca uzuntu sacmalik bence aldircaksa da onun vicdanina kalmis yoksa musale edilcek degiscek bisry degil kesin sonuclar degil zeyneptede yaptirmamistim. Sekr testi bile zararli diyolar artik

canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.

Hayirlisi olsun canim cuma kesinlesir artik

Kızlar grip olduğunuzda bebişlerinizi nasıl koruyorsunuz kendinizden? Eşim gripti. O Zeynep e fazla yaklaşmadı ama sanırım bana bulaştı. Benim fazla yaklaşmama gibi bir durumum olamaz haliyle:) maske taksam zaten burun tıkalı hiç nefes alamıyorum. Ne yapsam? Bu ara salgın çok fena

Cok bide cok halsiz ve uykuluyumdaha vucud hazir degil cok hissediyorum bunu ne bedenim nede ruhum aslinda hayirlisi cok saskjniz tuhafiz esim seviniyo ama :))

Ben 2li 3 lu testleri yaptirmiyorum aldirmicaksa bi anne o testler anca uzuntu sacmalik bence aldircaksa da onun vicdanina kalmis yoksa musale edilcek degiscek bisry degil kesin sonuclar degil zeyneptede yaptirmamistim. Sekr testi bile zararli diyolar artik

Hayirlisi olsun canim cuma kesinlesir artik
canım haberini bekliyorum merakla.

Günaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
ben alistiramadim kahvaltiyasevmiyor agzindan cikariyor ya da kaciyor kac uol debedim ve deniyorum ama yok yok yok hadi azicik peynir falan yiuor ama yumurtadan resmen nefret ediyor kipe meselesine gince ileride kendi karar versin diyorum benim alerjim var sadeve altin takabiliyorum ki onu da takmiyotum bi de basinda toma bile durdurmuyor yolup atiyor biraz rahat bir tiptir kendisi :-) kupeyi de almaya calisir diye korkuyorum

Kizlar benim karnim en az 7 aylik gb deliricem gaz mi cocuk mu bilmiyorum bide bole fildir fildir bisi var icimde zeynebi 5/6 ayda zor hissediyodum cocuk olamaz fiyorum ama resmen donuyo gb :) kafayi mi yedim bilmiyorum. Simdiden sezeryan yerim cizliyo bazen nasil sisince acir allah bilir :KK43:

Bide herkez bu sene ikiz senesi diyo cidden korku filmi gb cumayi bekliyorum arkadasim ikiz dogurdu 12 gunluk dun gormeye gittik 2 dakka alamadim kucama huhuu :KK43:( nasil basa doncez :)

Bide o arkadasim hep tek dediler cinsecinsiyetini ogrenmeye gidince gorduler iikiz oldugunu tam şok yani pofff allah bilir hayirlisini verir ins.
canım ben de ensarda 1 aylık hamileyken karnımda seyrime devinme hissediyordum tabi doktorum inanmadı gazdır dedi bence öyle değil resmen hissediyordum seninkide kıpırdanmaya başlamıştır

B
Ben hep Hipp kullandım. Biberondan geçiyor sorun yok. Ama karton kutu değil de teneke kutu kullanıyorum çünkü kıvamları farklıymış. Fazla mı koydun acaba suyuna göre? Ya da son kullanmantarihine baktın mı? İyi çalkalamak gerekiyor yoksa topak oluyor. Suyu 40 dereceyi geçerse de topak oluyor.
aynı ü
aynı ölçüsüne göre yaptım ama kaşık maması gibi oldu tarihide geçmemiş teneke kutu benimkide

Hayirli cumalar hayirli kandiller kizlar :)

Suan doktordayim tahlilerimi gostericem sabah fasulyemi gordum gec dollenmeymis 7+4 saglikli kalbinide duydum cok sukur. Cok halsiz surekli uykuluyum dedim tiroid vardi zeynepte onu soyledim tahlil verdi onlari gostericem iste baska yaramazlik yok sene bitmeden aralk basi dogum gozukuyo hayirlisi bakalim nasil bi seruven bizi bekliyo :)))

Hayirli cumalar hayirli kandiller kizlar :)

Suan doktordayim tahlilerimi gostericem sabah fasulyemi gordum gec dollenmeymis 7+4 saglikli kalbinide duydum cok sukur. Cok halsiz surekli uykuluyum dedim tiroid vardi zeynepte onu soyledim tahlil verdi onlari gostericem iste baska yaramazlik yok sene bitmeden aralk basi dogum gozukuyo hayirlisi bakalim nasil bi seruven bizi bekliyo :)))
canım çok sevindim çook mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ay valla kendim hamileymiş gibi heyecanlandım yaHoppa

Selam kızlar dün ceylosun menenjit aşısını yaptırdım sonunda sağlık ocağında kendimde tetanos oldum 4. Dozu .sonra ebe dediki simir vermek ister misin 2 ay süren tarama mız var hemen yan odada aaaa hazırlıksız pat diye nasıl olur ki dedim kasılma olur dediler ayyy yattım simir verdim iyi oldu aradan çıktı ama gerildim sizde sağlık ocagini za sorun belki vardır böyle bi uygulama yaptırın

Vauuuuuuuv zeynebi kocaman opuyor ve alkisliyoruz ;)
biz hala alcaktan surunmeye devam ediyoruz ;))
huzunbaz ve benim sipamdan baska yurumeyen kalmadi yav. Biz de kabullendik artik ;)

Valla bakın görün bir günde yuruyecek. Ben dun sitede 14 aylık bir bebek gordum hala dişi çıkmamıştı:) ben de 18 aylık yurumuşum:) ama Zeynep geç yuruduğu için mi bilmem daha dengeli yuruyor. Çok düşmedi şimdiye kadar maşallah. Allah saklasın...

Back
X