Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence yaptım biz yan etkisi olmadı.herkese günaydın bugün 18 ay aşısı için sağlık ocağından çağırdılar ağır gelirmi hastalanırmı aslında kafam çok karışık yaptırmamayı düşünüyorum da eşim kızıyor netten bi çocuk doktoru yaptırmayın yan etkisi çok fazla falan demiş kafam karıştı
canım bende bilmiyorum ne yapacağız. benimde 2 gündür kafamda bu soru. hadi hayırlısı.herkese günaydın bugün 18 ay aşısı için sağlık ocağından çağırdılar ağır gelirmi hastalanırmı aslında kafam çok karışık yaptırmamayı düşünüyorum da eşim kızıyor netten bi çocuk doktoru yaptırmayın yan etkisi çok fazla falan demiş kafam karıştı
Sirkeyi pamuga döküp surunce iyi geliyir galiba ama yine de doktora git cok fena kasindirir meretanneler birde mantar oldum ben yaaaaçok kaşınıyor. bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz. malum gebelik var ben de.
caniuum sitem etmek de haklisin.. En basta da benim gibi hayirsizlara...Günaydın herkese buranin hiç tadı kalmadı artık işten güçten Girende yok 2 yas dogum günlerini görürsek iyi
caniuum sitem etmek de haklisin.. En basta da benim gibi hayirsizlara...
Giriyorum,yazilanlaei okuyirum ama iki
anneler birde mantar oldum ben yaaaaçok kaşınıyor. bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz. malum gebelik var ben de.
canım benim süt içme konusunda bende pek başarılı değilim gece uykusunun arasında bile farkediyor bende sütün içine mama karıştırıp öyle veriyorum bazen de sade süt veriyorum pek içtiği söylenemez ama işte napıyım bi dene istersen bide hangi mamayı kullanıyorsunBiz kizimla anneanne ve dedeye geldiiiiik, bayram sonuna kadar burdayiz. Ezos simarip duruyor. Ve beni hiiiic aramayan kizim bu aralar costu, tepemden inmiyor.
Beraber uyumaya basladik. Son 3 ayimiz. İse baslarken costu bizim sipa
Hala yemek yemiyor.. Mama icmeye devam, inek sutu icince de oguruyor (zatan sadece 1 yudum iciyor) nasil birakacak mamayi bilmiyorum. Tecrubeli anneleeer , bir el atin olaya![]()
canım benim süt içme konusunda bende pek başarılı değilim gece uykusunun arasında bile farkediyor bende sütün içine mama karıştırıp öyle veriyorum bazen de sade süt veriyorum pek içtiği söylenemez ama işte napıyım bi dene istersen bide hangi mamayı kullanıyorsun
canim sirkeyi bende duydum ama sirkeli su ile yikaniyormus diye duydum. sirke asitli oldugu icin yakmaz miSirkeyi pamuga döküp surunce iyi geliyir galiba ama yine de doktora git cok fena kasindirir meret
Sirkeyi pamuga döküp surunce iyi geliyir galiba ama yine de doktora git cok fena kasindirir meret
Canim sirke konusunda dikkatli ol. Bir arkadas yapmisti da resmen kavrulnustu, daha beter olmustu. Mutlaka druna git. Hamilelik de kullanilabilen mantar ilaclari var.
Kitap sormussun, biz de ya-pa nin birkac kitabi car. Resimler sekiller, onu seviyor.
anneler süt isi konusulmus bir yerde okudum sut icirmek istiyorsaniz yapilacaklar diye pipetle verin, onun sevdigi hatta sectigi bardakla verin , kendinden pipetli suluk gibi bardaklar var onunla verin , icine meyve katarak verin, ya da bal ve son olarak karsisina gecip bir bardak kendinize doldurup onun gozunun icine bska baka himmmm diye diye afiyetle icin. bende kucuk pipetli sut ise yaradi. bardaktan icmiyordu bende karsisinda ictim simdi iciyor. ayrica birde sadece pinar iciyor baska sutlere yanasmiyor. arkadasa soyledim onun ogluda kucukken pinar iciyormus baskada icmiyormus. yani damak tadina uygun degisik sutleri arayin. mesela benimki devam sutlerini hic sevmedi.cok uzun oldu kusura bskmayin.canım benim süt içme konusunda bende pek başarılı değilim gece uykusunun arasında bile farkediyor bende sütün içine mama karıştırıp öyle veriyorum bazen de sade süt veriyorum pek içtiği söylenemez ama işte napıyım bi dene istersen bide hangi mamayı kullanıyorsun
sevgili subat anneleri karnimdaki kizima ezo nehir ismini dusundum sizce nasil ? abisi memet ali kardesi ezo nehir. kulaga hos geliyor mu?
canim kitaplarin resimlerini atabilir misin. kapaklarini cunku acikcasi saatlerce kitapcida kitap secmek cok yoruyor.universite okurken hic cikmadigim kitapci simdi ustume ustume geliyor.
Evet canım çok güzel isim. Ben de koz olursa alternatif dusundum ama erkek olursa ne yaparım bilmiyorum. Hiç isim dusunmedim:)