Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okunmuyo arkadaslar. gelmiyo gelmiyo gelmiyo. hickiriklarimi kimse duymasin diyorken ben ya ozge nasil dayaniyor.ozge mahvetti beni. psikolojim cok kotuydu iyice artacak. bende ogluma hep bir mucize diyorum. ve ozgeyle zeynebin yaptiklari bizim oglumla yaptigimiz seyler.allahım sen koru evlatlarimizi. ozgenin bebegi saglikla dogsun. zeyneple yapip ozledigi herseyi onunla da yapsin. dayanma gucu ver allahım. cok zor cok cok cok zor. eger ben dayanirim diyorsaniz okuyun.ama biliyorum. hicbirinuz dayanamaz. hele demis ya saclarin uzadi mi diye. zeynep seni cok ozledim.lutfen allahim bundan sonra ozgeye dert verme. o en buyuk derdi cekti.
Amin canım. Bende 5 6 kez sayfayı açıp kapattım sonra ağlaya ağlaya okumaya çalıştım.Günaydın arkadaşlar ,
Hayırlı haftalar.. biz geldik sonunda yeniden iş başına. Tatil bitti :)
aynen okunmuyor iki cümle okuyup sayfayı kapattım hem bir yandan da emek vermiş okumalıyım diyorum ama yok bugün kalanını okuyacağım.
Rabbim Eyüp sultan sabrı versin. Dayanma gücü versin.
Bir an önce yeniden anne olsun.. kızına kavuşsun. o ne iyi bir kul ki dermanını vermeden derdini vermedi.
bundan başka derdi de olmasın inşallah.
Amin canım. Bende 5 6 kez sayfayı açıp kapattım sonra ağlaya ağlaya okumaya çalıştım.
Amin canımBENDE öyleyim canım.
Allah sağlık sıhhat versin gerisi çok boş.
keşke gelse haksever ile de sojbet etsek burada
Kızlar selam Nasılsıniz herkes aynı heralde bende öyleyim çünkü aklım takılı duygusal durgun. Bizi sorarsanız 4 tane emzigimizi düşure düşure en sonu babamın evinde kaybettik hanımefendi Philips avent 0 6 ay emzik bagimlisiymis meger evdeki diğerlerini veriyorum ittiriyo atiyo veeeee 3 dk da bir memeye geliyo süt için geldiğini sanmıyorum emzik niyetine kullaniyo beni bana sıkıntı geliyo emzigi alayım dedim teklisi 20 küsür lira pahalıya gitti zati para yok yaşı büyük emzigi bıraksın dedim memeye dadandı memeyi de kesesim var içerden gidip Salça surmem an meselesi sizce napayım dün ağla ağla yarım saat meme istedi yatakta bende direndim vermedim emzik var dedim elime vurdu durdu emzigi fırlattı biz gece emmelerini keseli aylarr olmuş çünkü o yüzden vermek istemedim ne yapayım?
Canım kesebilirsin eğer yemekte yiyiyorsa.[/QUOTE
Nasıl kescem
Canım bantla uf olmuş de. Salça, ketçap yada tiksindiren şeyler sürebilirsin. Kolay gelsin.
Amin canım
Gelse ama ilk sohbette ne yazarım, ne yaparım bilemiyorum.
Kızlar eşim nobette. .tam yatacaktim elif bögg diye ses çıkardı. .yanına gittim ne oldu annem dedim. .annem annem dedi sonra bir kustuki anlatamam..sonra yine kustu. .taaa 5 te yediği yemeği çıkardı. .offf çok kötüydü yavrum..şimdi uyudu tekrar ama aklım onda..Babası sabah ateşi vardı usutmustur dedi ama içim rahat değil. Kuzum benim arabada klima felan çarptı heralde..o kadarda dikkat ettim oysaki..dün serum yedim içinde birsürü ilaç vardı acaba onlarmı yan etki yaptı. .ne oldu bu çocuğa ya..ya kızlar elifi gören herkes daha büyük sanıyor. .nazarami geldi yoksa..bol bol okuyalım çocuklara. .ben nazara çok inanırım. .uyuyamam artık ben kuzuma birsey olacak diye..
Bu arada kızlar eşim nobetteyken bir çocuk gelmiş 2 yaslarinda.çamaşır suyu içmiş. Lütfen dikkat edelim deterjanlara. .zeynebimiz vefat etmeden önce aman pencerelere dikkat edin yazacaktım ihmal ettim yazmayi. .pencerelere yogunlasmistim o aralar..eşime hergun kiziyordum orayi acma burayi acma diye..Foruma girip kizlarida uyarayim dedim ama ihmal ettim 2 satir yazmayi..bari yeri gelmişken deterjan olayını söyleyim dedim..ya benim hep bu yasa kadar aklıma gelen başıma gelir..son 10 gündürde deterjanlara baktıkça içim daraliyordu aman dikkat edeyim elif alir eline Allah korusun diyordum..demekki eşimin anlattığı olay olacakmış.diyorum ya aklıma ne geliyorsa bir şekilde karşıma çıkıyor. .
Kızlar çocuklarınıza dilinizin döndüğü kadar dua edin nolur..Dünya dua üstüne kurulu..
Geçmiş olsun canım elif usutmustur hemen geçer inşallah ceylin de geçenlerde daha klima yakiyoduk hava sicakti sabah bi kus bi kus muzlu süt içti kustu az bi kahvaltı etti kustu halsiz uyudu o gün .Seninki de 1 gündür geçer inşallah karnını ve ayaklarını sıcak tut.
Ben ev güvenlik onlemlerimden bahsetmiştim köşeleri sünger aldık prizleri kapattık camlar hep üstten acili wc banyo kapısı hep kapali sizde dikkat edin demiştim. Biz 7. Katiz antalya gibi yerde pistik klima olmasa oda hep kullanilmadi gerçi. Çekmece kilitleri var ama bantı gevseyip dusuyo kullanamıyorum bende mutfakta alt çekmecelere örtü Nihale sünger bez havlu tahta kaşık gibi şeyler koydum bıçak makas tehlike şeyler ustlerde duruyo.aman dikkat edin bu onlemlemler uzun süre gerekli akılları başına gelene kadar