2014 şubat annelerinin göbekleri :)

Buraya da koyayim gobegimi

Eklentiler

• $image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 80

kizlar bu da simdi cekilmis son halimiz
20+2

maşallah canım çok tatlı gözüküyorsunuz bebişinle sen benim daha bunun yarısı kadar anca oldu.kaç kilo aldın canım merak ettim

Saol teyzesiii senin ilk gebelik mi? İlkinde gec büyürmüs ve de kiz bebisler gec cikarmis. Benim kizimda 6 bucuk ayimda karnim cikmisti
5 kilo aldik teyzesi ideal kiloda hamile kalmistim zaten tek büyüyen yerim göbisim

Saol teyzesiii senin ilk gebelik mi? İlkinde gec büyürmüs ve de kiz bebisler gec cikarmis. Benim kizimda 6 bucuk ayimda karnim cikmisti
5 kilo aldik teyzesi ideal kiloda hamile kalmistim zaten tek büyüyen yerim göbisim

evet tatlım ilk gebelik ve kız olacak inşallah o zaman sen tecrübeli bir anne olarak sana şunu sormak istiyorum ben daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ya normal mi:26:

evet tatlım ilk gebelik ve kız olacak inşallah o zaman sen tecrübeli bir anne olarak sana şunu sormak istiyorum ben daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ya normal mi:26:

Bildim
Evet canim cok normal. İlk gebelikte gec hissedilir. 20 yada 22. haftalarda kelebek kipirtisi seklinde hissedeceksin hatta gaz mi acaba diye anlamayabilirsin. Belki de hareket ediyordur bak sabret biraz daha, kiz bebisler daha aktif oluyor uykundan uyandiracak seni tekmeleriyle

tesekkurler. Sen de eklesene son halini
len dün ekledim sanırım .ecük zaman geçsin aticim yine
oy oy oy oğlumun kankası o amaaa
hajım memişler on nomero beş yıldışş
Hepimize maşallah ama Adally, Huzunbaz ve benim göbekler aynı sanki kızlar aynı model olduk
ehehhe oğlan göbüşkoları
Eki Görüntüle 812203
kizlar bu da simdi cekilmis son halimiz
20+2

tü tü tü maşallahh maşalah
geçen resime göre ne kadarda büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…