2014 şubat annelerinin göbekleri :)

burasi bakirkoy'de yeni acilan botanik park. istanbul'daysaniz tavsiye ederim pek guzel olmus, sosyal tesisi de var. kizlar ya sacma gelicek size belki ama benim cok gobisim yok kimse soylemezsem anlamiyor, toplu tasimada filan yer verilme duygusunu yasayamadim hala :))

Ankara'dayım canım ya :) ayrıca merak etme benimde bi çok kişi anlamıyor hamile olduğumu , toplu taşıma içinde zaten bi çok insan pek düşünceli değil yer bulursak şansımıza

Kızlarr göbüşler büyümüş maşallah:)) benimki çok büyümedi sanırım iç karnım geniş bide yayık tam kız karnı:) 6,5 aylık olduğuma inanmıyolar yahuu:) cepten resim yükleyemedimm adanaya dönünce yüklerim..

göbişler büyümüş maşallah:) benimde kocaman oldu göbek deliğim düzleşiyor yavaş yavaş:)

kizlaaar gobisler buyumuye devammm :)) benim de gobek deligim duzlesiyor ben biraz korkuyorum sanki bisi olcakmis gibi geliyor (

Kızlar cuma günü doktorda bir bayan gördüm yanıma oturdu beklerken dedim sizin kaç aylık karnı benim kadar çünkü
dediki benim günüm geçti 4 gün yarına sezeryana gircem sanırım onu konuşmaya geldim dedi ben şokkkkkkk

benim karnım 7 aylıkken bu kadar yuh bana dedim

sanırım burdada bazı arkadaşların karnı öyle olacak ama herkesin vucut yapısı farklı işte oda gebe bende
o kadında benimkini 9 aylık sanmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…