2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
kızlar bebeklerinizin resimlerini merak ediyorum böyle bir konu açayım dedim :31:

Eki Görüntüle 960232 $nazar-duasi.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH KUZULARIMIZA :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canıım belli oldu mu tarih 8 şubat mı oyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:

:52:evet cok heycanlıyım eşim galba telefon alcak dogum hediyesi:23: bu telefonumla giremiyorum kk ya ama o güzel telefonumla hemen cik buraya yazarım artık:1:yazamazsam bilinki hediye yok:9::9:

:52:evet cok heycanlıyım eşim galba telefon alcak dogum hediyesi:23: bu telefonumla giremiyorum kk ya ama o güzel telefonumla hemen cik buraya yazarım artık:1:yazamazsam bilinki hediye yok:9::9:

eheh benimki de aldı geçen hafta bebiiş babasına çok benziyo bunun üstüne daha duramadı :34: ama daha bebişin geliceği yok bekliyoruz bakalım bizim en güzel hediyemiz meleklerimiz zaten canım :16: sezeryan olucaksın galiba de mi?

eheh benimki de aldı geçen hafta bebiiş babasına çok benziyo bunun üstüne daha duramadı :34: ama daha bebişin geliceği yok bekliyoruz bakalım bizim en güzel hediyemiz meleklerimiz zaten canım :16: sezeryan olucaksın galiba de mi?

evet canım epudural sezeryan olucam cumartesi 3tte alcakalr sanırım :31:

Masallaahhhhh ay bu bebeklerin sevgisi tatliliklari olmasa ugrasilcak sey degiller :))))

aynen kızıyorum bazen dudanı büküyo yiyorum sonra o duduşunu bide büyüsünler cilveleşmeye başlayınca hiç kıyamıcaz:31:

Back
X