2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

Bu da benim Nehir'im kızlar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :8::16:

oy maşallah subannallah :nazar::nazar: oy bunlar bizim içimizdeydide biz neler konuşuyoduk:49::52: allahım ne büyük mucizeler bunlar yoktan var edilişin en büyük ispatı içimizde büyüdüler çok şükür:16:

MAŞALLAH nehire ve zeynebe..ALLAH güzel hayırlı ömürler versin cümlemizin kuzusuna onları bizden bizleri onlardan ayırmasın İNŞALLAH..

MAŞALLAH nehire ve zeynebe..ALLAH güzel hayırlı ömürler versin cümlemizin kuzusuna onları bizden bizleri onlardan ayırmasın İNŞALLAH..

amin sag ol canım sizdende bekliyoruz fotoraf

oy maşallah subannallah :nazar::nazar: oy bunlar bizim içimizdeydide biz neler konuşuyoduk:49::52: allahım ne büyük mucizeler bunlar yoktan var edilişin en büyük ispatı içimizde büyüdüler çok şükür:16:

Kızlar çok tatlı bu kızlar Mevlam uzun ve sağlıklı ömürler versin

Amin canlar çok sağolun , gerçekten mucize hepsi.İnanamıyorum bazen baktıkça :nazar: Allah ım korusun hepsini

bu da benim güzel prensesim Ayşe Elifnaz :nazar:
$IMAG3045.webp

çok teşekkürler arkadaşlar..Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın.inşallah büyümüş hallerini de koyarız.devamını bekliyoruz fotoların.biz koyduk sıra sizde :40::21:

resimleri pc ye aktaramıyorum ki:43: bağlantı kablosu kayıppp:43: hile yapsam olur mu;? profilimde ilk kızımın bebeklik resmi var aha aynılar valla onu koysam olur mu:27:

senin kızlar benziyo benim kızım ablamın küçük kızı aynısı gözleri felan cocuma ilk dogdugunda 1 hafta büşra dedim zor zeynepe alıştım düşün:52::9: koy biz yeriz :51:

Back
X