2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

keçi sütünüde bulamadım melekim:37:1 yaşına gelince inş alırım tarifi senden...kardeşinin gordumm maşallahi var kocaman delikanlı. ....kaç yaşında melekimmm:52::16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 yaşında sayılır zaten 5 kilo civarı doğdu:52::52::52::52:

abowwwww 5 kiloya normal dogummm:53::52:şimdiki doktorlar 4 kiloya yakasında sezeryan diyo...yada anne doguramammm diyo sezeryan istiyo:37:

:53::53::53:
bencede annelerin hakkı ödenmez diyolar ya çok doğru yasakım bende 4.500 doğmuşum:1:hepimiz 4 kilo üzeri doğmuşuz:30:

:53::53::53:
bencede annelerin hakkı ödenmez diyolar ya çok doğru yasakım bende 4.500 doğmuşum:1:hepimiz 4 kilo üzeri doğmuşuz:30:

masaalahhhh yaw bi sırrı varmı melekim ne yemiş annen:52:

şimdi dede hepiniz manken gibi incesinizzz:nazar:

oyy masallahhh subhanallahh yasakimm ya koca delikanli oglus emircik yaa yerim ben bu tatli seyiii :54: benim oglusumda boyle buyucek mi ins :9: ilk resmiyle bu sanki farklı bebisleer gibi :1: degisim büyük çok can yakar hazırlikli ol yasakim kızlar kapiya be dayanmasin

oyy masallahhh subhanallahh yasakimm ya koca delikanli oglus emircik yaa yerim ben bu tatli seyiii :54: benim oglusumda boyle buyucek mi ins :9: ilk resmiyle bu sanki farklı bebisleer gibi :1: degisim büyük çok can yakar hazırlikli ol yasakim kızlar kapiya be dayanmasin

Saol hicranim evet birden degisiyor lar:52: sen gör efem özellikle 5.aydan sonra nasi değişecek. ..Yaw kızlar kusura bakmasin kolay bulmadim:1::52:

Son düzenleme:
maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...:nazar:inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..

Eki Görüntüle 1212226
biricik canım kızımm elifnazım:54::124::125:
yerimmm ben seninn totunuuu maşallahhh kızınaaa:nazar:

ahanda buda benim hiç bi insanı yabancılayamayan aşırı sosyal oğlum:52::52::1:

oooyyyy yerim ben seninn masalllahh oğluşunaaa:nazar:

popo ya bakkk:52::52::52::masallahhh prenses yaw bu elifnaz:46:hem tacsiz hem sac siz prensesssss:52::52::16: tombis im ayağa kalkmaya calisiyooo:1:sanamı benziyo annesi....ilk zamanlar birlikte bi resminiz vardı. .ordaki sana bebzettim:46:

sağolasın teyzesi:34:evt bana da benziyo kaşlar felan rahmetli annem ona da çok benziyo.nende anlamadım ki kimisi diyo aa aynı sen kimisi diyo aaa babası kimiisi diyoo anneannesi yok babaannesi..amabenim küçüklüğüme benziyo.bi ara koyayım inş. fotomuzu..

hayy maşallahhh:nazar::nazar::nazar:annesiii Muhammed Emir koccaman olmuş :nazar:adamcık olmuş çokta yakışıklı maşallahhh:nazar::nazar::nazar::54:

dayısına benziyor diyorlar .bende benzetiyorum kuzum
Eki Görüntüle 1211886

aa cok benziyo kız halaya oglan dayıya boşuna dememişler:31:

Eki Görüntüle 1212226
biricik canım kızımm elifnazım:54::124::125:

anam anam koyma koyma kız şunu totosunu yicek herkez koca totoş seni :1: hıh benim kızmda manken olcek dimi dimi siz tombilik olcanız :27:züürt tesellisi veriyom kendime kızz maşallah ay gözlerimi alamadım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ana evrim geçirmiş kız ilk resme göre baya değişmiş hiçte zayf değil maşallah bi ebnimki zayıf bana herkezinki tocaman gleiyo:52:

saolun kiscelerim mm:52:

haksever gerçekten benim oglan evrim geçirmiş gibi:1:hiç diğer aylardaki resimlerine benzemiyo:53:sanki başka bebek resimleri koymuş gibi oldum:53::1:

maşallah mustafa kemala allah nazarlardan kurtarsın...:nazar:inşallah en kısa zamanda iştahı açılır..

Taube kiscem sende koymak istemezmisin kiscen in resminii52:hani zaten sürekli masaallahhhh ne diyoruz Rabbimin izniyle bişey olmaz:16:

sağolasın teyzesi:34:evt bana da benziyo kaşlar felan rahmetli annem ona da çok benziyo.nende anlamadım ki kimisi diyo aa aynı sen kimisi diyo aaa babası kimiisi diyoo anneannesi yok babaannesi..amabenim küçüklüğüme benziyo.bi ara koyayım inş. fotomuzu..

hayy maşallahhh:nazar::nazar::nazar:annesiii Muhammed Emir koccaman olmuş :nazar:adamcık olmuş çokta yakışıklı maşallahhh:nazar::nazar::nazar::54:

koydu bakim bi kucuklugune benziyomu elifnazcik:16:

sizden de resim beklioruz teyzsii:31:
aa cok benziyo kız halaya oglan dayıya boşuna dememişler:31:

anam anam koyma koyma kız şunu totosunu yicek herkez koca totoş seni :1: hıh benim kızmda manken olcek dimi dimi siz tombilik olcanız :27:züürt tesellisi veriyom kendime kızz maşallah ay gözlerimi alamadım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ana evrim geçirmiş kız ilk resme göre baya değişmiş hiçte zayf değil maşallah bi ebnimki zayıf bana herkezinki tocaman gleiyo:52:
teşekkürler hakseverim.gerçekten totosu büyük doğduğundan beri:1:bence ondan oturuyo bizimki dengede güzel duruyo:27:olsun manken olsun zeynepimizde :54:onun ayrı bi güzelliği var maşallahhh:nazar::125:

kızlar maşallah bebişlerin hepsi çok tatlı ama dua okuyun ne olur sonra nazar değer ben göze çok inanırım maşallah barekallah tüm kuzulara...

Back
X