2014 Şubat Kiz Anneleri Bebeklerinin Isimleri

mavisultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
104
8
48
35
İstanbul
kizlar goremedim boyle bir konu, acayim dedim. isim konusunda karar vermis olanlar var mi ?? paylasirsak fikir olur boze de. biz bir turlu karar veremiyoruz, bir sey yakistiramiyoruz. bir de cift vatandas olacak o yuzden her yerde ayni yazilabilecek isimlere bakiyoruz. listemiz soyle, fikirlerinizi bekliyoruuum

ALISA – asil soydan gelen, guzel

ELIZA- KUTSANMIS

NIL

LIZA – asil, mukemmel

NILDA – mucize, cennet kapisindaki meleklerden biri

LARA – su perisi

ADLINA- ADIL

Nilda Ispanyol/Italyan kökenli bir isimdir ve 'savaşa hazır olan kadın, kadın asker' gibi anlamlar taşır.
nildanın anlamını farklı biliyorum ben tatlım ya

Nilda Ispanyol/Italyan kökenli bir isimdir ve 'savaşa hazır olan kadın, kadın asker' gibi anlamlar taşır.
nildanın anlamını farklı biliyorum ben tatlım ya

evet o da yaziyor listeye yazmamisim :)) onu babamiz cok istemiyor ama nil ile basladigi icin bana farkli gelmisti silmedim o yuzden :))

ilk prensesimizin adı DERİN.
ikinci prensesimizde kısmetse NEHİR olucak.

bizimde babamız karar verecek kızımızın ismine oğlumun ismini ben koymuştum çünkü

babamız henüz bişi söylemedi
aslında iki tane isim söyledi ama vazgeçtik biri AYBÜKE yazımında farklılıklar var diye vazgeçtik ondan
biride CEYLİN ondanda vazgeçtik

benim beğendiklerim ise
DOĞA
NİL
ve
İLKE
bakalım babamız ne dicek

LİZA güzelmiş cnm fakat Türkçe bir isim değil heralde kökeni ne?

ceylin de cok guzel bir isim, bir tanidigim var adi ceylin cok da tatli bir kiz :))) ama ceylan ile karistirilabilir diye mi vazgectiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…