- Konu Sahibi mavisultan
-
Nilda Ispanyol/Italyan kökenli bir isimdir ve 'savaşa hazır olan kadın, kadın asker' gibi anlamlar taşır.kizlar goremedim boyle bir konu, acayim dedim. isim konusunda karar vermis olanlar var mi ?? paylasirsak fikir olur boze de. biz bir turlu karar veremiyoruz, bir sey yakistiramiyoruz. bir de cift vatandas olacak o yuzden her yerde ayni yazilabilecek isimlere bakiyoruz. listemiz soyle, fikirlerinizi bekliyoruuum
ALISA asil soydan gelen, guzel
ELIZA- KUTSANMIS
NIL
LIZA asil, mukemmel
NILDA mucize, cennet kapisindaki meleklerden biri
LARA su perisi
ADLINA- ADIL
Nilda Ispanyol/Italyan kökenli bir isimdir ve 'savaşa hazır olan kadın, kadın asker' gibi anlamlar taşır.
nildanın anlamını farklı biliyorum ben tatlım ya
Biz Nehir 'de kararlıyız , ailemizde alıştıilerde bir kızım daha olursa Nil koyarım :)
kizlar goremedim boyle bir konu, acayim dedim. isim konusunda karar vermis olanlar var mi ?? paylasirsak fikir olur boze de. biz bir turlu karar veremiyoruz, bir sey yakistiramiyoruz. bir de cift vatandas olacak o yuzden her yerde ayni yazilabilecek isimlere bakiyoruz. listemiz soyle, fikirlerinizi bekliyoruuum
ALISA – asil soydan gelen, guzel
ELIZA- KUTSANMIS
NIL
LIZA – asil, mukemmel
NILDA – mucize, cennet kapisindaki meleklerden biri
LARA – su perisi
ADLINA- ADIL
bizimde babamız karar verecek kızımızın ismine oğlumun ismini ben koymuştum çünkü
babamız henüz bişi söylemedi
aslında iki tane isim söyledi ama vazgeçtik biri AYBÜKE yazımında farklılıklar var diye vazgeçtik ondan
biride CEYLİN ondanda vazgeçtik
benim beğendiklerim ise
DOĞA
NİL
ve
İLKE
bakalım babamız ne dicek
LİZA güzelmiş cnm fakat Türkçe bir isim değil heralde kökeni ne?
biz hala bulamadık kızçemiz isimsiz kalcak bu gidişlekızımın ismi her hafta değişiyo malesef
baktikca arastirdikca sacmalamaya basladim sacma sapan isimleri begenmeye basladim artik:))ayhhh aynenkendileri gidip yazdircaklar isimlerini bu gidisle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?