2014 Şubat Kiz Anneleri Bebeklerinin Isimleri

ceylin de cok guzel bir isim, bir tanidigim var adi ceylin cok da tatli bir kiz :))) ama ceylan ile karistirilabilir diye mi vazgectiniz ?

canım ceylinin manası çoğu yerde cennet kapısı diye geçiyor fakat değilmiş ingilizceden gelma JAYLİN isminin türkçe versiyonuymuş ondan vazgeçtik

bizimde kızımızın adı BEREN olacak yanına sadece göbek adı koyarız oda kulağına okunur kimlikte yazmaz... :)

Nur
Aybike
Begüm
Nurbanu
Hüma
Pelin
İrem
Gülfem derken sonunda kesin karar verdik:İPEK:nazahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gifr:

ay maşallah ya kolyemiz bile hazır çok beğendim alpinrosa sağlıklı günlerde tak inş. canım

ipek kızımızda sağlıkla doğsun

sağolasın hepimizin bebeği mutlulukla sağlıkla gelsin inşallah...
baktım kocadan hayır yok kendi hediyemi kendim aldım

bizim de isimlerimizden biri "masal" olacak inşallah

yanına gidecek ismi de babamız seçmeye çalışıyor

demiş idim ama ne yazık ki masal ın yanına bir şey uyduramadık. en iyi seçenekler "ela masal" ve "masal asya" idi. ama geçen oturup düşündük de onlar da pek iyi gitmedi sanki. o yüzden isimleri "deniz, masal, asya" ya kadar 3 e düşürdük. babamız hep çift ismi olsun diyordu. ben de tek istiyorum. ona ikna etmeye çalışıyordum. bakalım, şu günlerde fırsat bulabilirse tek isim olayını düşünecek. sonra karar veremezsek artık kura çekeceğiz

İlk kuzumun ismi Eda Nazli.Eda kullaniliyor cevrede.bizde dogacak kuzuya Mina koyduk.Eda abla ile Mina cok ta icimize sindi:)

bizde RANA ismini düşünüyoruz ilk kızımın adı melis zeynep ben koymuştum bu kızımın adınıda illa eşim ben koyucam diyor ranaya karar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…