- Konu Sahibi bebetommmm
-
Tebrik ederim bebetom.Allahm hepimizi tamamına erdirsin inş.minişlerimiz kucagımıza gelsinler
Hayirli olsun gulum yeni sayfan
Hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Ben 8+ dayım ..
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
merhaba arkadaslar ben hamile oldugumu agustos ayinin ortasinda ogrendim . 19 agu da doktora gittigimde 4-4,5 haftalik dedi. 10 eylulde tekrar gidicem bebegin kalp atislari duyulurmu? birde kendimi surekli halsiz uykulu ve şiş hissediyorum. sizde de ayni sikintilar varmi?
Subat 2014 bizimde insallah hayirlisiyla saglikla
Allah herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin : ) Bende 9+1 Allah naip ederse martın 29 u :)
Canım topiğin hayırlı olsun bende 2014 de bebegimi kucagıma alıcam inşallah 15+4 olduk dogum subat 14 veya 15 doktorum öyle dedi hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz inş
Herkese hayırlı olsun kizlar :) inşallah ocak 2014 te....
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız
öncelikle topiğin hayırlı olsun,benimde allah kısmet ederse ocağın 25inde bebeğim dünyaya gelecek, inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,eğer doktorumun dediği tarihte dünyaya gelirse bebeğim babasıyla aynı gün doğmuş olacak,böylece bende bir taşta iki kuş vurmuş olacağım
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız
öncelikle topiğin hayırlı olsun,benimde allah kısmet ederse ocağın 25inde bebeğim dünyaya gelecek, inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,eğer doktorumun dediği tarihte dünyaya gelirse bebeğim babasıyla aynı gün doğmuş olacak,böylece bende bir taşta iki kuş vurmuş olacağım
Sagol canım burası hepimizin topigi ben memlekette oldugum için pek gelemiyorum surekli ama elimden geldigi kadar cevaplayacağım yazılarınızı :) hakkında hayırlısı olsun öncelik sağlıklı dogması esinede en guzel hediyeyi vermiş olacaksın :)
mrb kızlar bnde kısmetse 23subat 2014 annesıyımm durumlar nsl bn hamilelik psıkolojısıne gırdım sanırım bırde sehır ew degsklıgı yenı ewe alısma gunduzlerı yalnızlık vs tetıkledı hrlde sızler nasılsnz ozentım hewesım gıttı bırden
Ben 2sene deyince kaldım hamile cok strestim bebeğim olmuyor diye bi ara kafam attım kendi kendime kaldım tedavisiz sonra dedim artık sinir stres kalmadı rahatım yok arkadasım daha cok takıntılar başladı :) :)
Yine aynı stres sinir dewam
merhaba anne adaylari bende 4 haftalik hamileyim 1 hafta sonra doktora gidicegim bebegimi ilk defa gorecegim insallah ve cok heycanliyim
Merhaba canım ay ne guzel yeni hamişşin RABBİM sağlıklı sıhhati dünyaya getirmeni kucağına koymayı nasip etsin cümlemize.dikkatli ol inşallah
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?