2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

bebetommmm

tevekkülüm sana ya Rabbb
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
1.100
2
156
Kahramanmaraş
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...

Tebrik ederim bebetom.Allahm hepimizi tamamına erdirsin inş.minişlerimiz kucagımıza gelsinler

Hayirli olsun gulum yeni sayfan

Sagol bocugum canım arkadasım en kısa zamanda senide bekliyoruz..bu kervana sende katil inşallah

Hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Ben 8+ dayım ..

Aminnnnn canım seninde yeniymis ben suan memlekette oldugum için cepten zor giriyorum geç gördüm yazıları

merhaba arkadaslar ben hamile oldugumu agustos ayinin ortasinda ogrendim . 19 agu da doktora gittigimde 4-4,5 haftalik dedi. 10 eylulde tekrar gidicem bebegin kalp atislari duyulurmu? birde kendimi surekli halsiz uykulu ve şiş hissediyorum. sizde de ayni sikintilar varmi?

Hoşgeldin canım 2aylikken yani sekiz haftalikken bebeğinin kalp atışlarını duyarsın yani gittiğinde mutlaka inşallah duyacaksın ay bende cok sabirsizlaniyordum hamd olsun duydum..

İlk ayların cok zor geçebilir ben 5kilo verdim yani..üçüncü ayımı bitirmeme 1hafta kaldı yavaş yavaş geçmeye ve as ermeye başlıyorum :)

Allah herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin : ) Bende 9+1 Allah naip ederse martın 29 u :)

Canım topiğin hayırlı olsun bende 2014 de bebegimi kucagıma alıcam inşallah 15+4 olduk dogum subat 14 veya 15 doktorum öyle dedi hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz inş

Subat 2014 bizimde insallah hayirlisiyla saglikla

Aminnnn...RABBİM sağlıklı sıhhati kucağına almayı nasip etsin canım :)

Allah herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin : ) Bende 9+1 Allah naip ederse martın 29 u :)

Aminnnnn.. :) ay ne guzel benimle aynı aya denk gelecek inşallah

Canım topiğin hayırlı olsun bende 2014 de bebegimi kucagıma alıcam inşallah 15+4 olduk dogum subat 14 veya 15 doktorum öyle dedi hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz inş

Sagol canım.. :) aminnnnn o heyecanlı gunu sabırsızlıkla bekliyoruz :) hadi bakalım sen benden 1ay ondesin

Herkese hayırlı olsun kizlar :) inşallah ocak 2014 te....

Sagol canım seninde hayırlı olsun.. Sağlıklı sıhhati kucağına almayı nasip etsin RABBİM..

mrb kızlar bnde kısmetse 23subat 2014 annesıyımm durumlar nsl bn hamilelik psıkolojısıne gırdım sanırım bırde sehır ew degsklıgı yenı ewe alısma gunduzlerı yalnızlık vs tetıkledı hrlde sızler nasılsnz ozentım hewesım gıttı bırden

merhaba anne adaylari bende 4 haftalik hamileyim 1 hafta sonra doktora gidicegim bebegimi ilk defa gorecegim insallah ve cok heycanliyim

öncelikle topiğin hayırlı olsun,benimde allah kısmet ederse ocağın 25inde bebeğim dünyaya gelecek, inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,eğer doktorumun dediği tarihte dünyaya gelirse bebeğim babasıyla aynı gün doğmuş olacak,böylece bende bir taşta iki kuş vurmuş olacağım

Tebrik ederimmm. Bende 5 haftalik hamileyim. Allahim nasip ederse mayis basi gibi kollarimda olacak :) darisi isteyen herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…