- Konu Sahibi bebetommmm
-
selam ben bu topiğin ilk doğuranı olabilirim5 aylığım
Kizlar dun doktora gittik hersey yolunda saglikli bebisimiz baya buyumus bende iyim hamdolsun fakat cinsiyet goremedik kordon bagi vardi bacak arasinda gostermedi bi turlu cok meraklandim ikili test yapildi cumartesi alcaz sonuclari yeni konu actim resmi ekledim nubdan anlayan varsa bakarmi
Merhabalar
Kısmetse bende subat 2 de dogum yapacagım.. Allah hepimize kazasız belasız hayırlı dogumlar versin insallah.. 18 haftalık olduk bugun ins. Erkek dedi doktorum.. Hayırlısı :)) yasadıgınız zorluklarınız varmı ??
Masallah hayirli ugurlu olsun bende dun ayni sekilde cift cizgiyi gordum ama olayin sokundayim sevinemedim bi tuhafim([/
öncelikle tebrik ederim,Allah kucağına almayıda nasip eder inş..ben 1 yıldır bebek istiyordum,fakat 4 5 ay idrar yollarındaki iltihapla uğraştım,3 ay yumurtlama günlerini kaçırdık,ama çok istiyoduk bebek,ben çok sevindim ve sevinçtende çizgiyi gördüğüm an ağlamaya başladım,çok mutluyum,içim kıpır kıpır :)
Kizlar daha doktora gitmedim testte gordum cift cizgiyi kan tahlilinde cikti son adet tarihim 3 agustostu doktor kanaldadir dedi kesesi olusmus mudur kac haftaliktir
insallah saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza aliriz.. bende hic bulanti falan olmadi masallah diyeyim kendime.. sadece yemek yedikce nabzim yukseliyor.. carpinti hissediyorum.. bunun diusinda sorunum yok allaha sukur.. belkemekten baska caremde yok...[/QUOTE]sağlıklı sıhhatlı hayırlı doğumlar olsun inşallahh hoşgeldinnnaminnn canım maşallah benımkinin cins belli olmadı ama ben en baştan beri erkek hissedıyorummm hayırlısı tabiki.. ben 14 haftaya girecem yarın bende halen halsızlık var bu durum benı herseyden soğutmaya başladııı midem ara ara bulanıyor artık
bugün dr gittim 10+1 oldu bebişim henüz kol ve bacakları yoktu tomurcuklanmış yerleri oluşmuş dedi doktorum.Boyu 40 mm imiş
ama aklıma takıldı 10. haftada el kol bacaklar oluşur diyo bazı yerlerde acaba geriden mi gidiyo?
dr normal bir sorun yok dedi ama bilmiyorum
hayırlı olsun bebişinn canım...öyle olur zaten benimde bebiş 9 haftalıkken sadece kafası belliydi kol bacak onlar üçüncü aya doğru gelişir sorun yok dıyorsa gönlunu ferah tut ilk hamilelik yasıyorsan benim gibi herseyi düşünüyorsun kafaya takıyorsundur
sizde nasıldı arkadaşlar???
bende 18. haftamdayım.. şubat 4 veya 5 gibi kucağıma alıcam inşallah kuzuyu :) ..Herkese Saglıklı gebelik diliyorum :)
Kizlar daha doktora gitmedim testte gordum cift cizgiyi kan tahlilinde cikti son adet tarihim 3 agustostu doktor kanaldadir dedi kesesi olusmus mudur kac haftaliktir
tatlım belki zor görür ama ben 2 aylık olunca gittim kalp atışınıda bebişide görünce rahatladım
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır forumun takipçisiyim ve bugün üyeniz oldum. Burada paylaşılanlardan çok yararlandım, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Ben de 6+1 haftalık hamileyim. Henüz doktor muayenesi fırsatım olmadı, çünkü yurtdışından 8 Eylül'de dönüyorum. Hamileliğim sadece kan testiyle kesinleşti.
Anneliğe aday olmak duygusu bile hem çok güzel hem çok tedirgin edici.. Acaba geç mi kaldım ilk muayene için diye korkuyorum. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum.
Ve her şey inşallah yolunda giderse, Nisan'ın son haftalarında doğum olacak. Heyecan dorukta :)
İnşallah buradaki tüm anne adayları da sağlık ve afiyetle bebişlerini kucağına alır.
merhaba hoşgeldintaze anne adayı hayırlı uğurlu olsunnn ben 2 aylık olunca gittim doktoruma kalp atışlarınıda duydum cok rahatlamıştımmm bişey olmaz cok yenisin dikkatli olman lazm sancı veya lekelenme olursa direk doktora koş..ben halen bebeği ultrasonda görmesem hamile oldugumu hissedemıyorum inşallahhh sağlıklı sıhhatlı doğumlar yapıp bebişini kucağına alırsınnnn
kızlar idrarA sık cıkıyorum sizde bu durum varmı??
Kizlar bebegim 16+3 haftalik oldu bugün kontrole gittim cinsiyetinide ögrendim oglum olacakmis :)
Hoşbuldum :) çok teşekkürler iyi dileklerin için. Kalplerinin pıtırtılarını duymak inşallah tez zamanda bana da nasip olur. ( ikiz istiyoruz)
Arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok ayakta kalınca da günde belki 2-3 kez sancı. Ama sancılar için maalesef hemen gidebileceğim bir doktor yok. Gazdan mı yoksa bebişten mi oluyor bilmiyorum. En erken 8 Eylül'de gidebilirimo zamana kadar ne yapmamı tavsiye edersin bebetommmm? Bu sancılardan korkmalı mıyım? Şu an korktum mesela (((
Kizlar bebegim 16+3 haftalik oldu bugün kontrole gittim cinsiyetinide ögrendim oglum olacakmis :)
Canim bende ayni senin gibi cok sık çıkıyorum bazen zor yetişiyorum bebişimiz büyüdükçe bastırıyor heralde :)
yani ilk bebek acemilik her konuda...
Allah tevekkülü ve şükrü bıraktırmasın elden
Merhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. Şuan 5 haftalık. 2 yaşında bir oğlum var. 2. Bebeğimi de sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?