- Konu Sahibi bebetommmm
-
garipyolcu allah o acıyı birdaha yaşatmasın. Molar teşhisi nedir ben de ilk bebeğimi kaybettim de teşhis konulmadı amaben de inşallah 2014 mart sonu meleğime kovuşucam...
Burada bi şeyler paylaşmak beni hep rahatlattı çünkü ilk bebegimi molar teşhisiyle kaybetmiştim
ama şimdi yine burada ortak sevinçlerimiz paylaşıyoruz bu çok güzel :)
öyle işte... :)
ben 9+5 im allah duamızı bol eylesin hamilelik boyunca tüm güzellikler bizimle olsun
garipyolcu allah o acıyı birdaha yaşatmasın. Molar teşhisi nedir ben de ilk bebeğimi kaybettim de teşhis konulmadı ama
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI 13+ 2 OLARAK ARANIZDAYIM
SEVGİLERR
herkese merhabalar :)
herkese merhabalar... bende Mart 2014 annesi olucam... Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sonrasında kucaklarımıza sağlıklı bebekler almayı nasip etsin...
merhabalar herkese hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum ben de 1 mart annesi olucam inşallah Allah kolaylıkmversin herkese
Herkese merhaba bende mart 2014 anne olcam ilk haftasinda..bu hafta 3.ayimiz i doldurduk rabbim saglikla doğmak nasip eder.yarin kntrolum var ve zeka testleri yapilcak.bakalim cinsiyet bellimi:)) burada bizim topigimiz olsunn
Ben de inşallah 2014 mart sonu meleğime kovuşucam...
burada bi şeyler paylaşmak beni hep rahatlattı çünkü ilk bebegimi molar teşhisiyle kaybetmiştim
Ama şimdi yine burada ortak sevinçlerimiz paylaşıyoruz bu çok güzel :)
öyle işte... :)
ben 9+5 im Allah duamızı bol eylesin hamilelik boyunca tüm güzellikler bizimle olsun
Merhabalar,bende bugun idrar testinde cift cizgiyi gordum hala inanamiyorum cok heyecanliyim,Allah cumlemize kucagimiza almayida nasip eder ins
ayyyy süperrr maşallahhhhçok sevindimmm canımmmmm aminnnnnnnn aminnnnnn
Hamile oldugumu dun ogrendimm 25 yasindayim kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki sevinemedim bile sizde de oyle mi oldu bayanlar evleneli de 1 yili gecti
Hamile oldugumu dun ogrendimm 25 yasindayim kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki sevinemedim bile sizde de oyle mi oldu bayanlar evleneli de 1 yili gecti
Masallah hayirli ugurlu olsun bende dun ayni sekilde cift cizgiyi gordum ama olayin sokundayim sevinemedim bi tuhafim(
Masallah hayirli ugurlu olsun bende dun ayni sekilde cift cizgiyi gordum ama olayin sokundayim sevinemedim bi tuhafim([/
öncelikle tebrik ederim,Allah kucağına almayıda nasip eder inş..ben 1 yıldır bebek istiyordum,fakat 4 5 ay idrar yollarındaki iltihapla uğraştım,3 ay yumurtlama günlerini kaçırdık,ama çok istiyoduk bebek,ben çok sevindim ve sevinçtende çizgiyi gördüğüm an ağlamaya başladım,çok mutluyum,içim kıpır kıpır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?