2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

herkese merhabalar... bende Mart 2014 annesi olucam... Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sonrasında kucaklarımıza sağlıklı bebekler almayı nasip etsin...

Herkese merhaba bende mart 2014 anne olcam ilk haftasinda..bu hafta 3.ayimiz i doldurduk rabbim saglikla doğmak nasip eder.yarin kntrolum var ve zeka testleri yapilcak.bakalim cinsiyet bellimi:)) burada bizim topigimiz olsunn

Ben de inşallah 2014 mart sonu meleğime kovuşucam...
burada bi şeyler paylaşmak beni hep rahatlattı çünkü ilk bebegimi molar teşhisiyle kaybetmiştim

Ama şimdi yine burada ortak sevinçlerimiz paylaşıyoruz bu çok güzel :)

öyle işte... :)

ben 9+5 im Allah duamızı bol eylesin hamilelik boyunca tüm güzellikler bizimle olsun

garipyolcu allah o acıyı birdaha yaşatmasın. Molar teşhisi nedir ben de ilk bebeğimi kaybettim de teşhis konulmadı ama

Bende kismetse 24 martta bekliyorum.bebek 10haftalik olmasina ragmen son kontrolde 11haftalik cikti ultrasonda.ultrason 1hafta ileri atabiliyorms dogrumu acaba

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI 13+ 2 OLARAK ARANIZDAYIM

SEVGİLERR

hoşgeldinnn...ay canım benimle aynı gidiyorsun ne güzel sağlıklı sıhhatli bebişini kuacağına alırsın inaşallah

herkese merhabalar :)

merhaba canım hoşgeldinnnn

herkese merhabalar... bende Mart 2014 annesi olucam... Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sonrasında kucaklarımıza sağlıklı bebekler almayı nasip etsin...

merhaba canım hoşgeldinnn AMİİİNNNN...sağlıklı sıhhatli yawrunu kuacağına alırsın inşallahhh

merhabalar herkese hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum ben de 1 mart annesi olucam inşallah Allah kolaylıkmversin herkese

merhaba hoşgeldin canımm... AMİNNN cümlemize inşallah kolaylık versinnn giderek heyecan artıyor

Herkese merhaba bende mart 2014 anne olcam ilk haftasinda..bu hafta 3.ayimiz i doldurduk rabbim saglikla doğmak nasip eder.yarin kntrolum var ve zeka testleri yapilcak.bakalim cinsiyet bellimi:)) burada bizim topigimiz olsunn

hoşgeldinnn canımmm aynen burası topiğimiz olsunn burayı bırakmayın olurmu elimden geldiği kadar yalnız bırakmam burayı ben 2 gün önce 2li arama testi verdim sonuclar haftaya persembe cıkacak bakalımmm cok kafama takıyorummm varya heyecanlıyımm

ALLAHIN izniyle tabiki kavuşacaksınn canım... ama RABBim bizi imtihan ediyor bi yandan biliyorsun dayanmak zorunda oldugumuz durumlar oluyor neyse üzülme sende hersey takdir ilahi... ama bu bebişinnn kucağında olucak inşallah sağlıklı sıhhatli...

Merhabalar,bende bugun idrar testinde cift cizgiyi gordum hala inanamiyorum cok heyecanliyim,Allah cumlemize kucagimiza almayida nasip eder ins

Hamile oldugumu dun ogrendimm 25 yasindayim kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki sevinemedim bile sizde de oyle mi oldu bayanlar evleneli de 1 yili gecti

Hamile oldugumu dun ogrendimm 25 yasindayim kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki sevinemedim bile sizde de oyle mi oldu bayanlar evleneli de 1 yili gecti

hoşgeldin cnm bende 2 yıl oldu ve kendıliğinden hamile kaldım hiç hamile kalamayacak gibiydim ilk duydugumda bende hemen sevınemedım ama zamanla sevınmeye başladımmm onu artık hissetmeye başladımmmm bak bebeğini ultr. gördüğünde cok tuhaf duygular hissedeceksin

Kizlar dun doktora gittik hersey yolunda saglikli bebisimiz baya buyumus bende iyim hamdolsun fakat cinsiyet goremedik kordon bagi vardi bacak arasinda gostermedi bi turlu cok meraklandim ikili test yapildi cumartesi alcaz sonuclari yeni konu actim resmi ekledim nubdan anlayan varsa bakarmi

Merhabalar
Kısmetse bende subat 2 de dogum yapacagım.. Allah hepimize kazasız belasız hayırlı dogumlar versin insallah.. 18 haftalık olduk bugun ins. Erkek dedi doktorum.. Hayırlısı :)) yasadıgınız zorluklarınız varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…