2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

87
Benimkide ters kafası midemi mahvediyor. Dönmesi için.çözüm bulan.bana.yazsin.ne.olur. Eğilip kalkmak.bile işkence

benim de nugün itibari ile son 99. haydi hayırlısı. bu arada benim bebeğim de hep sırtı bize dönük duruyor. hiç yüzünü göremedik doğru dürüst. endişelenmiyor da değilim. normal mi sizce hep sırtı dönük durması??

biraz yüksek çıktı canım ama salı günü tam belli olacak sen kullanıyormusun

Son düzenleme:

tabiki normal annesi nazlı bebiş olacak bidahaki kontrolde yüzünün resmini verir doktorunuz merak etme

kızlar bugün tam yüz tabii erken gelmezse yarın 2 li rakamlara düşüyoruz

ay bu başlık ürkütücü olmuş sanki :))

Doğum korkusu cnm yaaaa icim urperiyo bazen :-(

bende de başladı, güzel güzel geçiyodu vakit 8. aya girince birden tedirginlik başladııı

çok az kalmış gibi hissediyorum kendimi, doyamadım daha karnımdaki hareketlerine, normal doğum yapabilcekmiyimm nasıl olcak birden gelirmi korkuyorum valla :)

biraz yüksek çıktı canım ama salı günü tam belli olacak sen kullanıyormusun

yok canım ben iki haftadır kontroldeyim daha normal sonuçlar doktor güzel falan dedi ama senin normal gidiyordu ondan merak ettim ilerde ne olur bilemiyorum bugün diyabet hemşiresi canımı sıktı biraz demekki yesen çıkacak diyor biliyorum onu bende biraz moralimi bozdu konuşmaları ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…