2014 Temmuz Anneleri

balah

cAn OgLuM bAl OgLuM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
773
69
merhaba kızlar
2014 temmuz anneleri topiği neden kapanmış:110::110:

Burdan bebeklerimiz ne durumda paylaşıma devam edelim mi?

benim sıpam 18inde 10 ayını dolduruyor tam bir yaramaz daha emeklemiyor,geri geri gidiyor canı isterse onudaama birseyi gördümü döne döne gidip onu alıyor birde ben yanında yokken uçtuğunu filan düşünüyorum garip yerlere giriyor en son koltuğun altına kafasını sokmaya çalışıyordu.
anne baba mama meme allah gibi kelimeleri netsöylüyor
çokta sinirli paşazademiz
yapışık ikiz gibi yaşıyoruz
ha birde oğlum abii oluyoo:KK45:

Merhaba benim cadımda 29 unda 10 aylik olacak benimkide done done gidiyo emeklemiyo ayakta adim attirmak istiyorum ama hic istemiyo direk oturuyo anne iki kere falan soyledi babaci baba diyip duruyo birde meme mama masallah sana 2. Yolda ben cesaret edemezdim bu arada yurutec kullanan varmi inatla almadim ama artik istiyorum ya adim atmiyo cunku

allah bağışlasın yavrunu.2.korunurken oldu canım.benim sıpanın yürüteci varama çok kullanmıyorum ama bazen iş yaparken koyuyorum beni takip ediyo o zaman iyi.
annesi o neyi ne zaman yapacağını bilir hiç tatlı canını üzme her bebeğin gelişimi farklı hergün seni şaşırtacak bir şey yapıveriyorlar
kız değilmi babacı benim sıpamda ağlayınca baba diye ağlıyo

Amin canim hepimizinkini insallah yok ya takmiyorum zaten aynen oyle valla her cocugun gelisimi farkli cok babaci ya ama lafta babaya gitmiyo hep beni istiyo

Yerim ben onu
İsini biliyo kucuk hanim

Merhaba.Öncelikle bütün minnaklara MaaşALLAH.
Bizde 16sında 10aylık olacağız.Henüz anneyi net söylemiyor mama,abba,baba bunları tam söylüyor.6.aydan beri emekliyoruz ama 7.aydan beri tam düzeltti.1aydır koltuklara tutunarak ayağa kalkıyor,kapı çaldığında açmaya gittiğimde bir bakıyorum arkamda :KK70:Aynalara müthiş meraklı,bakıp kendiyle konuşur kendine güler .
Yürütece 7.aydan beri koyuyorum çünkü evde tekim ve yere bırakıp 2saniye bile kaybolduğumda kalkmaya çalışıp kafasını gözünü biryere vurmuş oluyor :KK43: Ayrıyeten kendide bayılıyor koşturuyor evde bence uzun vade olmamak kaydıyla bu zevkten mahrum kalmamalı

#balah tebrik ediyorum seni ikinci evlat benimde hep aklımda durumlar düzelsin inşAllah bizde abla olacağız

Merhaba.Öncelikle bütün minnaklara MaaşALLAH.
Bizde 16sında 10aylık olacağız.Henüz anneyi net söylemiyor mama,abba,baba bunları tam söylüyor.6.aydan beri emekliyoruz ama 7.aydan beri tam düzeltti.1aydır koltuklara tutunarak ayağa kalkıyor,kapı çaldığında açmaya gittiğimde bir bakıyorum arkamda :KK70:Aynalara müthiş meraklı,bakıp kendiyle konuşur kendine güler .
Yürütece 7.aydan beri koyuyorum çünkü evde tekim ve yere bırakıp 2saniye bile kaybolduğumda kalkmaya çalışıp kafasını gözünü biryere vurmuş oluyor :KK43: Ayrıyeten kendide bayılıyor koşturuyor evde bence uzun vade olmamak kaydıyla bu zevkten mahrum kalmamalı

#balah tebrik ediyorum seni ikinci evlat benimde hep aklımda durumlar düzelsin inşAllah bizde abla olacağız
maşallah kuzuma aferin ona.her bebeğin gelişimi farklı tabi seninki aceleci maşallah.ebekler aynaları çok seviyor demekki benimkide yürüteçte olduğu zaman aynanın karşısında alıyor soluğu kendiyle bir muhabbet bir muhabbet.
inşallah en kısa zamanda düzeeelir durumunuz ama hamilelik için az kendini ifade etsin onu bekle çok zorküçük bir kuzuyla hamilelik yaşamak ona haksızlık gibi geliyor ve bu aralar onunla ilgilenmek dışında hiçbirşey yapamıyorum.
öpüyorum minik hanımı

Masallah kuzulariniza benim kizim tembel cikti bu konuda her cocugun gelisimi farkli tabi bu arada yemeleri nasil hicbirsey yediremiyorum ya yemek zamanlari savasiyoZ zorlamakta istemiyorum ama artik olmuyo kahvalti disinda bisey yemiyo kitliyo agzini ne yapsam acmiyor

Emmesi nadil peki?
Benimkinede kahvalti yaptiramiyorum yemek de sikinti yok ama seciyo cok ama istahinin masallahi var sevdigi sey olup tabagi bifince sinirlwniyo bile ama peynir yumurta patates ispanak hic sevmiyo
Zorlama birkac saat sonra denesen zorladikca ywmekten soguyabilirde
Telefndan yaziyorum biraz okunaksiz olabilr kusura bakma serap

Yok canım ne kusuru bende telden yaziyorum ya hic yemiyoki zorlamiyom ama iyice zayifladi emmesi iyi sayilir ama ondanda sogumustu bi ara sasirdim iyice yemesi iyiydi simdi hicbirsey yemiyo tadina baksa sevmedi dicem kasigi gorunce agzini kitliyo birsey yese ondan yaparim ama yok aksama kadar on cesit yemek yapiyom ona neyse buna sukur diyorum artik saglikli sonucta napalim

İstahsiz cocuk zor allah kolaylik versin kilosu iyiysr hic uzme kendini belkide sutun yeterli oluyodur ben sekiz ayi dolana kadar hic ek gida vermwdim nerdeyse hicte giki cikmiyodu ama dogdugundan beri bizimlw masada oluyo nerdeyse yemek yedigimizi biliyo da buzimle yemis oluyo belki kalabalik istahii acar bilmiyorum denedinmi ama

Bende oyle dusunuyorum sutum yetiyo demek hep beraber sofraya oturuyoz bizde sofrayi gorunce cildiriyo ama yemiyo dagitmayi seviyo Boyle boyle buyuyecekler artik

maşallah kuzuma aferin ona.her bebeğin gelişimi farklı tabi seninki aceleci maşallah.ebekler aynaları çok seviyor demekki benimkide yürüteçte olduğu zaman aynanın karşısında alıyor soluğu kendiyle bir muhabbet bir muhabbet.
inşallah en kısa zamanda düzeeelir durumunuz ama hamilelik için az kendini ifade etsin onu bekle çok zorküçük bir kuzuyla hamilelik yaşamak ona haksızlık gibi geliyor ve bu aralar onunla ilgilenmek dışında hiçbirşey yapamıyorum.
öpüyorum minik hanımı

Çok teşekkürler inşALLAH:KK68:
Evet hepsi çok farklı.Ağzında diş dolu olanda var,hiç çıkmayanda; yürüyende var ,daha emeklemeyende.Kıyaslanmamalılar.
Allah bol kolaylık versin sana ,ikisi beraber büyür birbirinin arkadaşı olurlar .Kardeş çok çok güzel birşey,yaş farkı çok olunca çocuklar birbirini anlamaz böylesi daha iyi olmuş hernekadar kazara olduysada

Masallah kuzulariniza benim kizim tembel cikti bu konuda her cocugun gelisimi farkli tabi bu arada yemeleri nasil hicbirsey yediremiyorum ya yemek zamanlari savasiyoZ zorlamakta istemiyorum ama artik olmuyo kahvalti disinda bisey yemiyo kitliyo agzini ne yapsam acmiyor

Bizimkide beğenmez ööğh yapar çıkarırdı ağzından herşeyi.Yoğurdu hiç sevmezdi, içine 1 kaşık pekmez koyunca sevdi.Zamanla yoğurda meyve püresi karıştırdım öylede sevdi.Haşlanmış Yumurta sarısından nefret ediyor ,tek başına veremiyorum kulağa kötü gelecek ama onuda yoğurda karıştırıyorum içinede 1 tane ceviz eziyorum 1 tanede cici bebe. Belki fikir olur sanada canım faydalı şeyleri,yemesi gereken şeyleri herşeyle deniyorum birinden biri tutuyor işte o_O

askperipost: 40912122 .!.:
Çok teşekkürler inşALLAH:KK68:
Evet hepsi çok farklı.Ağzında diş dolu olanda var,hiç çıkmayanda; yürüyende var ,daha emeklemeyende.Kıyaslanmamalılar.
Allah bol kolaylık versin sana ,ikisi beraber büyür birbirinin arkadaşı olurlar .Kardeş çok çok güzel birşey,yaş farkı çok olunca çocuklar birbirini anlamaz böylesi daha iyi olmuş hernekadar kazara olduysada
İnsallah sagol canim guzel sozlerin icin

Bizimkide beğenmez ööğh yapar çıkarırdı ağzından herşeyi.Yoğurdu hiç sevmezdi, içine 1 kaşık pekmez koyunca sevdi.Zamanla yoğurda meyve püresi karıştırdım öylede sevdi.Haşlanmış Yumurta sarısından nefret ediyor ,tek başına veremiyorum kulağa kötü gelecek ama onuda yoğurda karıştırıyorum içinede 1 tane ceviz eziyorum 1 tanede cici bebe. Belki fikir olur sanada canım faydalı şeyleri,yemesi gereken şeyleri herşeyle deniyorum birinden biri tutuyor işte o_O
Denemem mi canim ya daha tadina bakmadan kitliyo agzini ama cozdum ben galiba disten kaynaklaniyo baktim patlamis disi daha yeni cikiyo insallah ondandir

Herkese mrb ben de Temmuz annesiyim bu ayın 15inde biz de 10 Ay'ı doldurmuş olacağız. 5 aylıkken sürünmeye başladı bizimki 6aylık olduğundan beri emekliyor. Şuan koltuğun bir ucundan diğer ucuna tutunarak gidiyor ama ne zaman Yürür bilemem. En büyük problemimiz uyku. Çok zor uyuyan bir bebek ve maalesef memede uyumaya alıştı. Doğduğundan beri uykuyu sevmeyen bir bebek. En uzun uykusu yarım saat. Bu beni çok yoruyor. Aynı zamanda artık tam zamanlı çalışıyorum gece gündüz uyumuyorum bel ve sırt ağrısından muzdarip durumdayım. Buna rağmen doğumdan kalan kiloları veremedim . Siz ne durumdasınız?
Ayrıca yürüteç kullanan Arkadaşlara naçizane tavsiyem çok dikkatli olmaları ben hiç kullanmadım ama çok Zararlı olduğunu okudum.

Herkese mrb ben de Temmuz annesiyim bu ayın 15inde biz de 10 Ay'ı doldurmuş olacağız. 5 aylıkken sürünmeye başladı bizimki 6aylık olduğundan beri emekliyor. Şuan koltuğun bir ucundan diğer ucuna tutunarak gidiyor ama ne zaman Yürür bilemem. En büyük problemimiz uyku. Çok zor uyuyan bir bebek ve maalesef memede uyumaya alıştı. Doğduğundan beri uykuyu sevmeyen bir bebek. En uzun uykusu yarım saat. Bu beni çok yoruyor. Aynı zamanda artık tam zamanlı çalışıyorum gece gündüz uyumuyorum bel ve sırt ağrısından muzdarip durumdayım. Buna rağmen doğumdan kalan kiloları veremedim . Siz ne durumdasınız?
Ayrıca yürüteç kullanan Arkadaşlara naçizane tavsiyem çok dikkatli olmaları ben hiç kullanmadım ama çok Zararlı olduğunu okudum.

Yürüteçle büyümeyen biri varmı aramızda canım ya hatta annemin zamanında olmadığından anneannemin sırtından kaç kere yere düşmüş kaçkere komalık olmuş.Bacak kaslarının erken gelişip ileride yürüme bozukluğu yaratma ihtimali ise binde 1 .Bu durum yalnızken zemine kafasını çarpmasından,bacaklarının ayrılmasından kısacası kalıcı hasarlara sebep olmasından takdir edersinki çok daha az riskli.Yürüteç satıcısı filan sanılmayım ama herkes evinde hizmetçi tutacak yada annesine baktıracak kadar şanslı olmayabiliyor.Çocuk zaten zamanla sıkılıyor içinde 15dakikadan fazla durmuyor bizler asıl bu hormonlu gıdalardan meyve sebzelerden bebeklerimizi nasıl koruyabiliriz bunu düşünmeliyiz işte bu gerçekten çok tehlikeli bir elmanın dolabımda 10günde 2 katı olduğuna şahit olan biri olarak gelecek nesile çok çok üzülüyorum :KK43:

Selam kizlar.. bizde 10.5 ayligiz.
Saniyorum eski yopigin kapanmasinda parmagi olanlardan biriyim.:)
Oglum 5 ayinda emekledi. Cok aktif bir bebek 1 aydirda yuruyor. Baya ilerletti. Dis donemleri yemek konusunda bizde cok zorlandik. Yurutec 6 ayda yuruyene kadar kullandim brndr. Malesefki yanimda kimsem olmadigi icin cok da isime yaradi. Bende cok zararli olmadigini dusunuyorum.

Maasalah kuzuya aferin ona
Benim sipada daha tik yok emeklemiyo bile
Neden kapandi topic hayirdir????

X