2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

canım benim biraz kendi sağlık problemlerim var ondan :) sen kaç. haftalıksın

anladım canım geçmiş olsun sağlıklı sihhatlı yavrucaklarımızı kucagımıza almayı nasip etsin güzel allahım 30 haftalığım ben :) sezeryan olucam 19 temmuzda kısmetse dogum gerçekleşicek :)

arkadaşlar bebek termometresi alanlar var mı? marka önemli. bi de nasıl kullanılıyor :26::26:

sen igne olmadin mi canim benim dr önlem amaclı yaptı gecen hafta nstde düzenli agrim cikti o yüzden böyle oldu....bu carpinti fena yapio yalnız beni

yok ben iğne olmadım bende 2 gündür fenayım içim çekiliyor karnım kasılacağı zaman aynı anda sanki göğsümden başıma birşey çıkıyor kulaklarım hava basıncı yapar gibi anlayamadım ne olduğunu yaşayan var mı acaba? herşey var bende yinede şükür insanlar anlamıyor herkes panik ataksın diyolar

arkadaşlar bebek termometresi alanlar var mı? marka önemli. bi de nasıl kullanılıyor :26::26:

ben uzun süredir araştırıyordum, braun 4520 almaya karar verdim, kuzenim de çok memnunmus ve hastanedeki doktorda da gördüm, tavsiye ederım dedi. internetteki yorumlar da çok iyi. kulaktan ölçüyor,

Termometre yazmısım yaa ( termos diyecektim. Bebek termosu alan arkadaşlar var mı acaba. Gerekli mi. Kullananlar war mı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…