2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

Kızlar battaniyelerimi daha önce koymuştum. Kimse beğenmedi mi??
Annem yaptı torunu için. Çok üzülür sonra:):)

Bir de bir sorum olacak. Dün oda siparişimizi verecektik. Son anda beğendiğimiz modelin komple mdf olmadıgını öğrendik. Sunta lam çok mu kötü, bebek için çok mu sağlıksız gerçekten. Bilgisi olan? Çok kararsız kaldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok güzel ellerine sağlık annenin. Ben baktimda ne olduğunu anlayamamistim ondan yazmadım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrbalar, bu konudaki anne adayları az çok alışveriş yaptınız, ne mutlu size. hepiniz çok cici şeyler almışsınız. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
Ben de nasip olursa bu hafta başlayacağım alışverişe. Çok heyecanlıyım ama ben hastane çıkışları ve hastanede lazım olacakları bebişim ve benim için bu hafta almayı düşünüyorum.

varsa tavsiyeleriniz alabilirim

canım el emeği güzel olmaz mı hiç? anneciğinin ellerine sağlık..bebişinde iyi günlerde kullansın çok şeker olmuş (ben yeni gördüm)

Saglikla kullan canim ins. Yikamalara basladi mi?

amin canım sağol evet yıkadık ütüledik çantayıda haftasonu hazırlayacağım lohusa kilodu emzirme atleti göğüs pedi biberon burun aspiratr ağız mendili ter bezi 10 lu hastane çıkışı kendime terlik taç hasta bezi bebeğe ıslak mendil yenidoğan bez lohusa pijamam sabahlık fotoğraf makinesi bebek şekerleri işte bunlar hazır ama eksiğim var biraz daha

Canim lohusa kilodu nasil bisi aldjn normal hamile kilodu mu? Bidr hii hasta bezi ben külot gibi olanlardan düşünüyorum nas olur emin değilim napsmki

Canim lohusa kilodu nasil bisi aldjn normal hamile kilodu mu? Bidr hii hasta bezi ben külot gibi olanlardan düşünüyorum nas olur emin değilim napsmki

canım hamile kilodu aynı geçiyor isim olarak tek özelliği tam dikişsiz olması lastikli yeri acıtmaz eğer sezeryansan sende dikişi ama kilot gibi olan bez olursa kiloda gerek yok ama onlar çok kaba duruyor ilk kızımda pijamanın altında çok büyük belli oluyordu ben bu sefer orkid gibi ince olan depennd ürünü aldım bakalım nasıl olacak zaten hastanede karnıma bastırdıklarında altıma büyük sermişlerdi ortü seklinde

bende baya bişilerini aldım bebek arabası ve bebek çantası bakıyorum bu ara.. önerebileceğiniz varsa bebek arabası çok iyi olur.
birde çanta için ben bebek çantası gibi istemiyorum hem sırt çantası hem yandan asmalı normal büyük bi çanta bulursam almak istiyorum ama bulamıyorum (

Hi anladm canim. Bendr deepend alacam ama kulut mu normal mi alayim bilemedim işte. Dogum zmni giymek icin ben bimdn aldim Külotu. Iyi denk geldi uclu paket fiyati cok iyi bide kumasi yumusacik hamile kuloi bi tane aldim sevmedim. Senin doguma bişi kalmadi hayırlısi ins.

Ben johnson diye bi marka aldm arabayi travel sistem. Daha kullanmak nasip olmadi ama özellikleri gayet iyi tek elle kapanma hafiflik buyuk sepet cift yon.. buda resmi

Eklentiler

• $1398341085908.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68

benim erken alınıyo canım 34 haftada alınacak şuan 30 hafta olduk işte nasipse erken doğum sorunum olduğundan heran gelebilir 2 gün önce nst de hafif sancı çıktı ilaç kullanıyorum bebek daha küçük ya biraz dursunnn

merhaba temmuz anneleri yeni katıldım herkes çok ciciler almış çok güzeller güle güle kullanmayı nasip etsin Allah

Selam canım senın bebeğini neden 34 haftada alınıcak çok erken degıl mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…