Kızlar meraba, yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım. Çift yönlü olması sizce çok önemli mi? Çevremde önemli değil diyorlar bebek büyütenler ama forumu da okuyunca hep bu özellikten bahsedilmiş. Genelde hep değiştirilip baston tipi alınıyor. Ben de direk maclarenin modellerin baktım. Ama bu çift yön meselesi çok kafamı karıştırıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence özellikle ilk 6 ay arabanın kendine dönük olması önemli ama sonrasında zaten bebek genelde dışarıya bakmak isteyeceğinden tentesinde izleme penceresi mutlaka olmalı diye düşünüyorum.Mclaren questte bu izleme penceresi var.Eğer zaten ilk birkaç ay ben çok dışarı çıkmam diyorsan zaten sonrasında kış geliyor pek dışarı çıkılmaz,6 ayı geçince de sorun olmaz diye düşünüyorum.
slm canim o park yatak suslemesini bende gordum kk da beyaz satenden mavi tulle suslemisler onu mu diosun acaba
kızlar bu çanta çok mu pahalı?
http://www.joker.com.tr/urun/delta-baby-travel-canta-yatak/8050
Kızlar meraba, yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım. Çift yönlü olması sizce çok önemli mi? Çevremde önemli değil diyorlar bebek büyütenler ama forumu da okuyunca hep bu özellikten bahsedilmiş. Genelde hep değiştirilip baston tipi alınıyor. Ben de direk maclarenin modellerin baktım. Ama bu çift yön meselesi çok kafamı karıştırıyor.
canım bundan daha pahalı çantalarda var elbet...
ama bu çantann ağırlığı ne kadar acaba ? kg olarak ağırlığınıda yazsalarmıs iyi olurmuş.. portatif pratiklik için güzel bi ürün elbet..
bebeğin kucağındayken kolunda bide bu çantayı taşımak sana külfet olmasa neden olmasın güzel yani..
çift yönlü bebek arabları hem ağır olup yer çok kaplıyor kapansa dahi.. hemde çabuk bozuluyor,tutma yerlerini sürekli değiştirdiklerinde çabuk bozuluyor. ama hevesin vardır almak istersin alırsın sonuçta..
ben baston bebek arabası aldım tam yatar olma özelliğine sahip ve sadece 7kg ağırlığında.. benim için pratiklik ve portatiflik önemli çünkü.
http://www.e-bebek.com/joie-brisk-bebek-arabasi_JOI-S1102ACMDN
hadi hayırlı olsun şimdiden o zaman diyeyim :)kızlar karar verdim bu çantayı alıcam nasipse:)
tşkler canım :) sizin arabada hayırlı olsunTeşekkür ederim, hayırlı olsun arabanız:) ben de aynı şekilde düşünüp geçen haftasonu baston model aldım. Açıp kapatması kolay ve bagaja sıgıyor. Bu sonbaharı hayırlısıyla geçiririz inşalla:)
sağol canım tsk ederimhadi hayırlı olsun şimdiden o zaman diyeyim :)
Teşekkür ederim, hayırlı olsun arabanız:) ben de aynı şekilde düşünüp geçen haftasonu baston model aldım. Açıp kapatması kolay ve bagaja sıgıyor. Bu sonbaharı hayırlısıyla geçiririz inşalla:)
hayırlı olsun güle güle kullanın. benim en kararsız kaldığım bu araba meselesi.
hangi marka ve modeli ne fiyata aldınız? :)
canım inşallah iyi günlerde kullanın hep güle güle...civcivimin altaçması. :) bunun üstünde popişi mis olucak Allahın izniyle :)
Eki Görüntüle 990647
Bunlarda mendilleri küçük hanımın :) nazik ağzına yüzüne yumuş yumuş mendil almış babişi :)
Eki Görüntüle 990650
Oto koltuğu. Gezmelere giderken kemerini bağlıyacak :)
Eki Görüntüle 990654
Bu ikisi takım ilk zamanlar bu şekilde de gezdirebilirsiniz diyorlar ama benim aklıma cok yatmadı.
Eki Görüntüle 990655
Kendi arabası ama banada cay kahve tepsisi var. Hep minnoş mu keyif yapacak. :)
Eki Görüntüle 990656
Merhaba herkese, bende burda yeniyim 5 aylık hamileyim, 2 haftadır bebek odası-bebek arabası bakmaktan kafam okadar karıştıki herkes başka bişe tavsiye ediyor, e malum güzel şeyler kaliteli şeylerde pahalı bende makul bütçemize uygun olan şeyleri seçmek zorundayım bebek odasında en fazla 1.500 tl, bebek arabasınada en fazla 700 tl olucak şekilde
Sizlere tekrardan soruyorum bebek odası ve bebek arabası markası belirledinizmi önereceğiniz markalar varmı ?
Bebek odasında büyüyen beşik istiyorum ama memnun olanda var olmayanda, bebek arabasındada travel sistem istiyorum
Bebek odasında 3 marka belirledim şimdilik ;
Belis Mobilya - Doğa modeli https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...YsGrS_Tqs_7jHf
Hugglo Mobilya - Deren modeli
İlknur Mobilya - Elit modeli http://www.bebebesik.com/urunler/1390056346.jpg
Bebek arabasındada Kraft Cross yada Nova modeli aklımda sizce ?????
Ve evet bunlarda Mina'mın cicişleri ama şimdilikkkk
Eki Görüntüle 1005852 Eki Görüntüle 1005853 Eki Görüntüle 1005854 Eki Görüntüle 1005855 Eki Görüntüle 1005856 Eki Görüntüle 1005857 Eki Görüntüle 1005858 Eki Görüntüle 1005859 Eki Görüntüle 1005860 Eki Görüntüle 1005861 Eki Görüntüle 1005862 Eki Görüntüle 1005863 Eki Görüntüle 1005864 Eki Görüntüle 1005865 Eki Görüntüle 1005866 Eki Görüntüle 1005867 Eki Görüntüle 1005868 Eki Görüntüle 1005869 Eki Görüntüle 1005870 Eki Görüntüle 1005871 Eki Görüntüle 1005873 Eki Görüntüle 1005874 Eki Görüntüle 1005875 Eki Görüntüle 1005876 Eki Görüntüle 1005877 Eki Görüntüle 1005878 Eki Görüntüle 1005879 Eki Görüntüle 1005880 Eki Görüntüle 1005881 Eki Görüntüle 1005882
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?