2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

Bence özellikle ilk 6 ay arabanın kendine dönük olması önemli ama sonrasında zaten bebek genelde dışarıya bakmak isteyeceğinden tentesinde izleme penceresi mutlaka olmalı diye düşünüyorum.Mclaren questte bu izleme penceresi var.Eğer zaten ilk birkaç ay ben çok dışarı çıkmam diyorsan zaten sonrasında kış geliyor pek dışarı çıkılmaz,6 ayı geçince de sorun olmaz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim,
Bende öyle düşünüyorum. Kolay açılıp kapanabilmesi benim için daha önemli. 40 çıkana kadar zaten çok çıkılmaz. Eylül ekim artık idare edeceğim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızımda 2 araba değiştik ama sonradan aldığım 2.yi inş ALLAH nasip ederse bu bebeğede kullanıcam chicco üstüne yok

slm canim o park yatak suslemesini bende gordum kk da beyaz satenden mavi tulle suslemisler onu mu diosun acaba

sanırım o, şimdilik hala süsleme yaptırmadım ,yaz sıcağında etkiler mi acaba bebişi,birde park yatak nevresim setlerinde mobilyalarda olduğu gıbı kenarlıkk koruması olanlar var ,alan varmı ondan?hangı marka ıyıdır ,alışveriş sitelerinde hiç duymadığım markalarda var bilemedim... vee bebek arabası konusu,kimler hangi marka aldı?

Son düzenleme:
Bizim aldıklarımız da bunlar kızlar. Güzel çekemedim ama, tek tek zor. Arabamızı da aldık şükür. Bu arada bu ay hello babyi tavsiye ederim. Çok indirim var

.

çift yönlü bebek arabları hem ağır olup yer çok kaplıyor kapansa dahi.. hemde çabuk bozuluyor,tutma yerlerini sürekli değiştirdiklerinde çabuk bozuluyor. ama hevesin vardır almak istersin alırsın sonuçta..

ben baston bebek arabası aldım tam yatar olma özelliğine sahip ve sadece 7kg ağırlığında.. benim için pratiklik ve portatiflik önemli çünkü.
http://www.e-bebek.com/joie-brisk-bebek-arabasi_JOI-S1102ACMDN

kızlar cicilerinizi iyi günlerde kullanın

temel ihtiyaç mahiyetinde bulunanları kıyafetleri aldım,en azında kızım doğduktan 1 aylık kullanılacakları aldım diyeyim..banyo,bakım yağları,oto koltuğu vs vs.. diğer ne var ne yok şubatta başlamıştım alışverişe.. böylelikle bebe alısverişimi tamamladım yani

darısı sizlere

kızlar karar verdim bu çantayı alıcam nasipse:)

Teşekkür ederim, hayırlı olsun arabanız:) ben de aynı şekilde düşünüp geçen haftasonu baston model aldım. Açıp kapatması kolay ve bagaja sıgıyor. Bu sonbaharı hayırlısıyla geçiririz inşalla:)

kızlar karar verdim bu çantayı alıcam nasipse:)
hadi hayırlı olsun şimdiden o zaman diyeyim :)
tşkler canım :) sizin arabada hayırlı olsun kesinlikle arabaya sığması açısından falan bastonlar daha kullanışlı oluyor

Cicileriniz hayırlı olsun kızlar.

bende bi dünya şey aldım. bir ara atarm resimlerni.

hayırlı olsun güle güle kullanın. benim en kararsız kaldığım bu araba meselesi.
hangi marka ve modeli ne fiyata aldınız? :)

hayırlı olsun güle güle kullanın. benim en kararsız kaldığım bu araba meselesi.
hangi marka ve modeli ne fiyata aldınız? :)

Maclaren quest model aldım. Fiyatı baktığım kadarıyla her yerde aynı. Ben Hellobaby'den 850 TL gibi bir fiyata aldım. Başka ihtiyaçlarınız da varsa tavsiye ederim. Çünkü ben o gün bayağı bir alışveriş yaptım. Yaklaşık 400 TL lik ürünü para puanla almış oldum. Nisan sonuna kadar kampanya varmış.

canım inşallah iyi günlerde kullanın hep güle güle...
çok şirin hepsi

çok güzeller canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…