2014 temmuz ayında hamıle kalanlar

kese en erken hcg degeri 1000 oldugu zaman gorunuyor sanirim. 234 cok az henuz. doktorun dedigi gibi 2gunde 2ye katlamasi onemli. sen 2gunde bir kanda baktir. pembe kanama yerlesme kanamasi olabilir. bende olmadi ama bircok kiside oluyo.

Bu aksam. Sahurda yine kanama oldu az bisey a.a daha koyu kirmizi....yok ümidim azaldi bu bebis beni sevmedi kalmicak.esimde çok huysuz beni devamlı uzuyor

Bu aksam. Sahurda yine kanama oldu az bisey a.a daha koyu kirmizi....yok ümidim azaldi bu bebis beni sevmedi kalmicak.esimde çok huysuz beni devamlı uzuyor

umarim her sey yolunda gider.sen kanda mutlaka tekrarlat.artmasi cok onemli.kanama devam ederse de mutlaka doktora git.ama icimden bir ses yerlesme kanamasi diyor.umarim oyledir.

arkadaşlar Son adet tarihim 27 haziranda erken gebelik Testi almıştım sizce bu nedir..?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405843490276.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 92
umarim her sey yolunda gider.sen kanda mutlaka tekrarlat.artmasi cok onemli.kanama devam ederse de mutlaka doktora git.ama icimden bir ses yerlesme kanamasi diyor.umarim oyledir.

Canimm sağol bugün yine yok iyiyim inş dediğin gibi yerlesiyordur içime bebisim

Canimm sağol bugün yine yok iyiyim inş dediğin gibi yerlesiyordur içime bebisim
ben de bir sey sormak istiyorum. duzebli adet olan biri degildim. goguslerim cok fazla sismezdi. hamile kalinca biraz sisti. ama arada resmen eski haline donuyo. 3gundur sis ve aciyodu bugun oyle degil. degerim falan mi dusuyo diyorum.sizde de oluyo mu boyle ?

bir de mide bulantin basladimi. ben de o da yok. uzulsemmi sevinsemmi bilemiyrum. hemen yarin olsa da kafamdaki soru isaretleri biraz olsun gecse .

bir de mide bulantin basladimi. ben de o da yok. uzulsemmi sevinsemmi bilemiyrum. hemen yarin olsa da kafamdaki soru isaretleri biraz olsun gecse .

Aynen aynen benim karin sisligim geçti ve bulantim hic yok ama beta HCG 1000 den sonra bulanti artarmis

selam kızlar...
ben de haziran sonu gibi hamile kaldım..klomen tedavisi gördüm ve ilk ayda oldu..bundan önceki hamileliğim çok zor olmuştu şimdi böyle olunca şoktayım...
inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

Aynen aynen benim karin sisligim geçti ve bulantim hic yok ama beta HCG 1000 den sonra bulanti artarmis

keseyo gorduk cok sukur. 7.5 mm boyutunda.progestan verdi.agir kaldirma beraber olma dedi.10 gun sonra tekrar cagirdi.zaman cabuk gecer insalah.

keseyo gorduk cok sukur. 7.5 mm boyutunda.progestan verdi.agir kaldirma beraber olma dedi.10 gun sonra tekrar cagirdi.zaman cabuk gecer insalah.

Çok sevindim canim senin icin....bugün sabah tahlil yaptirdim beta 483 cikmis sonra doktor bak ti keseyi gördük çok sukurrrr ama....düzensiz kese dedi bayramdan sonra belki düşer belki duzelirmis :18: simdi yine bir bekleyis

Çok sevindim canim senin icin....bugün sabah tahlil yaptirdim beta 483 cikmis sonra doktor bak ti keseyi gördük çok sukurrrr ama....düzensiz kese dedi bayramdan sonra belki düşer belki duzelirmis :18: simdi yine bir bekleyis

insallah sen de guzel hbrler verirsin. bayramdan sonra yazarsin sen de. dikkat etmek lazim biraz heralde.

Slm kızlar nasıl gidiyor? Bulantısı başlayan varmı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah

Slm nasılsın nasıl gidiyor..

Amin canım inşallah

mrb kızlar hepinizin bebişi hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde batım 24 temmuz yani 3 günüm var umarım bende sizin gbi hamiş kalmışımdır arada belim çok ağrıdı geçen hafta umarım bebişe işarettr bende güzel haberler veririm

İnşallah canım Rabbim en hayrlı zamanda verir inşallah

merhaba arkadaşlar benim bat 20 temmuzdu, bir gün önce test yaptım silik çizgi çıktı çok sevindim
Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın sonucunu alacağım:18:
Eve dönerken dayanamayıp bir test daha alıp tekrar yaptım ilki yanlış olur mu korkusunda onda da silik çıktı
İnşallah bende Temmuz hamilelerine katılırım
Sabah sonucu almaya gideceğim heyecandan uyuyamıyorum
Rabbim bekleyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder inşallah
AMİN

İnşallah hamilesindir silik çıkamazdı zaten olmasaydın demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…