2014 temmuz ayında hamıle kalanlar

acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

yerlesme kanamasi olabilir. test yaparsan hamile olup olmadigin cikar zaten.

Selam kızlar bende uzun ve yorucu bir uğraştan sonra hiç beklemediğim zamanda hamile kaldım adetimden 37 gün gecikmesine rağmen yok yaa hamile değilimdir dedim ama bir yandanda hamile olmak istedim. Dün test yaptırdım ve 5 aylık hamileyim 5534 çıktı test sonucum ve doktora gittim keseyi gördü kalp atışları için 15 gün sonra dedi. Ama ben hala inanamıyorum. Havalara uçamadım hatta içimde ne olduğunu bilmediğim duygular var. Korkuyormuyum seviniyormuyum sanki şaka gibi sanki birisi aaa yanlışlık olmuş diyecekmiş gibi.

5 aylık değil. 5 haftalık olacaktı

Selam kizlar, reglime 6 gün olmasina karsin testte hamile ciktim. Genuz doktora gitmedik. Yarin gidecegiz. En son reglim 5 temmuzdu, reglimden gecmesini bekledik. Cok heyecanliyim. Sizce kac haftalik hamileyimdir?

Selam kizlar, reglime 6 gün olmasina karsin testte hamile ciktim. Genuz doktora gitmedik. Yarin gidecegiz. En son reglim 5 temmuzdu, reglimden gecmesini bekledik. Cok heyecanliyim. Sizce kac haftalik hamileyimdir?

Benimde reglim 7 temmuzdu en son bende adetime 2 gun kala yaptim doktor 2 haftalik yeni gebelik oldugunu soledi sanirim seninde.ole :) tebrik ederim buarada ayni.zmanlarda gebe kalmisiz

Benimde reglim 7 temmuzdu en son bende adetime 2 gun kala yaptim doktor 2 haftalik yeni gebelik oldugunu soledi sanirim seninde.ole :) tebrik ederim buarada ayni.zmanlarda gebe kalmisiz
Evet, ayni zamanda kalmisiz. :) Ben de seni tebrik ediyorum. Ama benim 29 haziranda sabah 5 gibi mide bulantim kusmalarim oldu ve aksama kadar kendime gelemedim. Test yaptik hemwn kirmizi cikti. Belki benimki daha buyuk olabilir. Sabah doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim. :) Birlikte hamile kaldiysak, yazisalim bol bol. :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin. Mide bulantin var mi? Benim o gunden sonra hic olmadi.

Bugun ewi duzenlerken egildigimde migdem bulandi ama snra hemen gecti bol bol yazisalim kaybetmeyelim birbirimizi sen nerde yasiyorsun buarada--

Selam kizlar bnm de reglim 10temmuzdu 4 gun önce mide bulantisi ve ruyalardan suphelenip betaya baktirdim 331 çıktı hamileyim 2 ay once gelisim olmadigi icib kurtaj oldum cok korkuyorum aynj seyler olcak diye ins. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi ayni donemde hamile kalmisiz burdan yardjmlasalim ins. Sizleri de tebrik ediyorum darisi tum isteyenlere olsun

Bende aramıza katildim :)) son adetin 14 temmuz. Bat 12 temmuz. Yani 3 gün kala idrardan öğrendim :) benim ikinci cücügüm olacak inşallah. Allah isteyenlere nasib etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun cakim bnm de 10temmuzdu yakiniz hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins. Darisi tum isteyenlere olsun

Merhaba ben de 7 haftalik hamileyim. Bi süredir takip ediyorum forumu. Bende yazmak istedim. Benim yaklaşık 1 haftadır midem çok fena. Hiç bişi yiyemiyorum ayran ve cubuk kraker ile yaşıyorum resmen. Kaç kilo verdim bilmiyorum ama eridim. 4 haftalikken kesesi gördük 6 haftalikken kalp atışı duyduk. Tek teselli bu. 3 hafta sora ise baslicam. Bu halde nasıl çalışıcam çok merak ediyorum

Hayirli olsun canim ama Ne guzel olumlu gitmis hersey bnm ilk hamileligimde kalp atisi ve gelisim olmadigi icin kurtaj oldum mide bulantim vardi 3 4 hafta sonra bulantim bitti uzulmustum mide bulantisi gebeligin olumlu ilerledigini gosterirmis o yuzden sen de oyle dusun ve kendini oyle telkin et bn suan midem bulanmadiginda korkuyorum gene sorun vardir diye

kızlar bu gebelik haftasi hesaplama her yerde farkli sonuclar cikiyor bir bileniniz varmidir?
doktora gore suan 5 hafta 1 günlük
internete gore 6 hafta bir hesaplama bir hesaplamada 6+4 sasirdim kaldim
son adet tarihim 3 temmuz

kızlar bu gebelik haftasi hesaplama her yerde farkli sonuclar cikiyor bir bileniniz varmidir?
doktora gore suan 5 hafta 1 günlük
internete gore 6 hafta bir hesaplama bir hesaplamada 6+4 sasirdim kaldim
son adet tarihim 3 temmuz

İnternetteki SAT a gore. Ama doktor ultrason ve tahlillere gore hesapladı sanırım. Geç yumurtlama olmuş bence sende. Bi problem yok canım içini rahat tut.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arseali öncelikle tüm olumlu bilgilendirmelerin için teşekkürler. Günler öncesinde sana teşekkür cevabı yazmıştım ama forumu kullanmayı ve mobilde birçok iconun anlamını Bilmedigimden Sana cvb yerine rapor et bölümüne yazmışım neyse o kadar olumlu bir rapor olamayacağını farketmislerdir die umuyorum
senin baglanmanda bi sıkıntı yok dimi

Kizlar bisi sorucam ne olur.yardimci olun adetimden 2 gun once. Beta 20.06di 2.gun sonra 75.06 doktora gosterdim hamilesin dedi folik asit. Verdi.bunu kullan bitince.gel.dedi neden 1 kac hafta snra.gel.demedi. ben daha keseyi gormedimki??? Sizin sureciniz nasil ilerliyor??

Süreç çok yeni olduğu için soylememistir bazı Dr lar ilgisiz oluyo sanırım. Sen git 3 hafta sonra filan umarım sürecin sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…