acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçen hafta perşembe tekrardan yaptırdım sonuç 400 çıktı, bu pazartesi doktoruma gittim keseyi gördü:) tahminen 5 haftalık dedi yarın tekrardan beta hcg testi yaptircam sonuca göre tekrardan çağırcak :)Selam ozge Sen bir, iki haftalik hamilesin!
Selam kızlar bende uzun ve yorucu bir uğraştan sonra hiç beklemediğim zamanda hamile kaldım adetimden 37 gün gecikmesine rağmen yok yaa hamile değilimdir dedim ama bir yandanda hamile olmak istedim. Dün test yaptırdım ve 5 aylık hamileyim 5534 çıktı test sonucum ve doktora gittim keseyi gördü kalp atışları için 15 gün sonra dedi. Ama ben hala inanamıyorum. Havalara uçamadım hatta içimde ne olduğunu bilmediğim duygular var. Korkuyormuyum seviniyormuyum sanki şaka gibi sanki birisi aaa yanlışlık olmuş diyecekmiş gibi.
Selam kizlar, reglime 6 gün olmasina karsin testte hamile ciktim. Genuz doktora gitmedik. Yarin gidecegiz. En son reglim 5 temmuzdu, reglimden gecmesini bekledik. Cok heyecanliyim. Sizce kac haftalik hamileyimdir?
Evet, ayni zamanda kalmisiz. :) Ben de seni tebrik ediyorum. Ama benim 29 haziranda sabah 5 gibi mide bulantim kusmalarim oldu ve aksama kadar kendime gelemedim. Test yaptik hemwn kirmizi cikti. Belki benimki daha buyuk olabilir. Sabah doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim. :) Birlikte hamile kaldiysak, yazisalim bol bol. :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin. Mide bulantin var mi? Benim o gunden sonra hic olmadi.Benimde reglim 7 temmuzdu en son bende adetime 2 gun kala yaptim doktor 2 haftalik yeni gebelik oldugunu soledi sanirim seninde.ole :) tebrik ederim buarada ayni.zmanlarda gebe kalmisiz
Hayirli olsun cakim bnm de 10temmuzdu yakiniz hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins. Darisi tum isteyenlere olsun
kızlar bu gebelik haftasi hesaplama her yerde farkli sonuclar cikiyor bir bileniniz varmidir?
doktora gore suan 5 hafta 1 günlük
internete gore 6 hafta bir hesaplama bir hesaplamada 6+4 sasirdim kaldim
son adet tarihim 3 temmuz
Arseali öncelikle tüm olumlu bilgilendirmelerin için teşekkürler. Günler öncesinde sana teşekkür cevabı yazmıştım ama forumu kullanmayı ve mobilde birçok iconun anlamını Bilmedigimden Sana cvb yerine rapor et bölümüne yazmışım neyse o kadar olumlu bir rapor olamayacağını farketmislerdir die umuyorumHayirli olsun canim ama Ne guzel olumlu gitmis hersey bnm ilk hamileligimde kalp atisi ve gelisim olmadigi icin kurtaj oldum mide bulantim vardi 3 4 hafta sonra bulantim bitti uzulmustum mide bulantisi gebeligin olumlu ilerledigini gosterirmis o yuzden sen de oyle dusun ve kendini oyle telkin et bn suan midem bulanmadiginda korkuyorum gene sorun vardir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?