Canim iste dun keseye bakti doktor düzensiz dedi.napsam özelde bir doktora mi gitsem acaba bilemedim ne dersin
İnşallah hamilesindir silik çıkamazdı zaten olmasaydın demi:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nesi düzensizmiş canım beta degerlerin nasıl
Gerçekten anladim ki özel Dr ve devlet hast doktoru arasında fark var. Özel Dr gittim dedi herşey normalllll kesede. Dun beta baktirdim gene 850 olmuş :) düzenli artis var yani.19-86-243-450-850 beta degerlerim. Allah büyüktür inşallah hepimizin hamileliği güzel geçer kizlarr tek doktora inanmamak lazimmis bunu ogrendim
çok şükür hamileyim canımama daha çok yeniymiş
Merhaba:)) bende 5 artı 2 :)) kalp sesini duydunuzmu? Allahım hayırlısıyla duyalım inşallah..birde karın şişkinliği oluyormu
:)) Allah devamını nasip etsin inşallah amin
Canim tebrik ederim öncelikle.merhaba bende temmuz hamilelerine katildim fakat kafam karisik:-( adet gununden 1gun sonra kan testim 15.98 cikti deger bana cok dusuk geldi.birde bi kac gun batmalar oldu adet gununden once, sonra agri vardi bugun adet gunumu 2 gun gecti sabah bi kalktim hic agrim yok korkuyorum smdi kimyasalmi yoksa diye .sizce birden agrinin kesilmesi normalmi?
Canim tebrik ederim öncelikle.
Benimde ilk degerim beta HCG 19.adet gumumde.
Merak etme bir hafta sonra normale donuyor.
merhaba bende temmuz hamilelerine katildim fakat kafam karisik:-( adet gununden 1gun sonra kan testim 15.98 cikti deger bana cok dusuk geldi.birde bi kac gun batmalar oldu adet gununden once, sonra agri vardi bugun adet gunumu 2 gun gecti sabah bi kalktim hic agrim yok korkuyorum smdi kimyasalmi yoksa diye .sizce birden agrinin kesilmesi normalmi?
Amin canım sağol :) Herkese nasip olur inşallah
maalesef düştübu iki oldu neden tutunmuyor anlamıyorum
Canim iğne progesteron içeriyor.kanamayi durdurur. Moralini yuksek tut beta HCG nazilgidiyor?merhaba arkadaslar. 5+1 de doktor keseyi gormustu. 7.5 mm boyutundaydi. daha once dusugum oldugu icin progestan verdi. 4gun sonra kahverengi kanama basladi. hemen doktora gittim. kese duruyodu. 17,5 mm olmus. bisey demedi boyutuyla ilgili ama cok buyumus ve o buyumeye ragmen icinde bebek var falan demedi. proluton depot 500mg lik bir igne verdi. sabaha kanama durdu. progestana devam ediyorum ama hareket etmeye korkuyorum . icimde bisey yirtiliyo gibi aci hissediyorum. igne ile kanamasi tamamen gecen var mi ?
Canim iğne progesteron içeriyor.kanamayi durdurur. Moralini yuksek tut beta HCG nazilgidiyor?
doktorlar keseyi gordukten sonra hcg olcmuyorlar. bugun yogun kanama yok ama peceteye sildigim zaman acik kahverendi kirli pembe gibi geliyo.umarim durur kanama. maalesef cok yogun zamanlara denk geldi surekli hareket halindeyim.bir de wc yegitmekten korkuyorum.bkuru kayisiya ihtiyacim var sanirim. buarada senin nasil gidiyo?
Canim saglikli bebek mutlaka tutunurmus. İyiyim bende.progesteron 200 yazmistir Dr bana ben 100 luk bulabilmiştir kanamaları kesmedi sonra 200 luk aldim kesti.uyku yapiyor bende 2 sa uyuyorum yatinca.simdi izindeyim ise baslayinca bakalim ne olacak.
Kabiz mi oldu beni ishal yapti.
ben de 100mg lik iciyorum gunde 3defa. igne kanamayi durduedu hapa devsm ediyorum.bende de uyku yapiyo. firsatini bulabilirsem hemen uyuyorum ki ben normalde gunfuz hic uyumam. kabizlik vardi ama armut falan yedim iyi geldi. bayram biter bitmez doktordayim.umarim kalp atisi duyarim.
Bayramdan sonra Benice cagirdi Dr Bakalim hayirlisi iinşallah ilimizde mutlu haberler veririz.birde bisey sorayim benim bebek sağda ama sol tarafimda da arasira batma oluyor sendede iki tarafta hareket var mi ?
cogunlukla sol tarafimda ama sagdada oluyo arada. cok olmuyo zaten.yururken daha cok hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?